- 3 Nisan 2014
- 36.029
- 146.682
- Konu Sahibi Narcicegim26
Bazı yorumlar beni çok üzdü çocuklu adamla evlendin ne olursa olsun katlanacaksın tarzında yazılmış ben katlandım sabrediyorum beni İsyan ettiren sadece evladıma yapılan ayrım ve şiddet durumları oldu
Kardeştir kıskanır senin cocugun da olsa kıskanır denmiş doğru ben zaten çocuğa hiçbir zaman kızmadım Sesimi yükseltmedim her zaman şefkatle yaklaştım evlenirken de eşimi sırf çocuklu diye bu adamla evlenemem demedim küçücük bir çocuğun Ne gibi bir zararı olabilir diye düşündüm ne olursa olsun o bir masum Ben de Anaç bir insanım eşimin çocuğu Sadece 15 günde bir gelmiyor tatillerde de bizimle yaz tatilinde uzun bir süre bizimleydi yemeğinden etinden sütünden cebimden karşıladım ki asla bununla gocunmam O bir çocuk benim çocuğum Neyse o da öyleydi benim için, ben ilk eşimden şiddet sebebiyle ayrıldım şiddeti hakareti vardı affetmedim bir kez dövdü ertesi gün boşanmak icin ayrıldım kısa sürede de anlasmalı bosandık şimdiki eşime sığındım biz tanıştığımızda eşiyle uzun bir süredir ayrılardı başta arkadaştık dertleştik aşık oldum O da öyle her şeyi konuştuk Benim ailemde de üvey kardeşlerim var biz birbirimize çok düşkünüz bugün söylesem üvey kardeşlerim bile bana destek arka çıkarlar Ben hep çevremde pozitif tecrübe gördüm yakın arkadaşım da çocuklu biriyle evli Onlar da mutlu dengeli bir birliktelikleri var dün sabaha kadar uyumadım düşündüm ağladım balkonda, benim bebeğime benim annem bakıyor normalde işe giderken ona bırakıyorum dönerken alıyorum severek isteyerek kendi teklif etti bakıcıya bıraktırmadı düşünüyorum boşanırsam annemle tamamen yaşamak Olur mu Kendisi evli ama eşiyle iyi anlaşırız her zaman bir abi gibi yaklaşmıştır bize çocuğumu da çok sever dedesi gibidir ama Ev ev üstüne olmaz Benim şu an elime hiçbir şey kalmıyor ama bir bütçe planlaması yapmam gerekecek dün gece arkadaşımla da konuştum onunla da ufak tefek planlar yaptık gelir gider tablosu yapacağım eşimle tam anlamıyla konuşmadım henüz doğru bir zamanda konuşmak istiyorum Sadece çok üzgün ve mutsuzum tek düşündüğüm bebeğim artık kendimi geçtim Sadece onun mutluluğu ve huzuru için adım atmak istiyorum
ben sizi haklı buldum.
eşiniz mahkemenin belirlediği 2 bini versin bundan sonra.
yada boşanın sizin çocuğunuzada 10 bin versin mis gibi geçinirsiniz.