Eşimin cinleri var çok endişeliyim

Ben bu konularda bilgisi varsa aydınlatsın dedim ilim sahibi olan birisi çıkar ve yazar diye düşündüm. eğerki başka bir şeyden şüphelenseydim zaten kocam beni aldatıyor mu diye sorardım. Benim paylaştığım ne milletin söylediğini ne. Bana hakaret edenlerede susacak değilim düzgün yazanlara gayet saygılı davrandım. Beni hakaret etmekle suçlayacağınıza bana edenleri görün.

İlim sahibi olan falcın zaten gerekeni söylemiş. İlim cinle falla olmaz. Sen ilmi farklı anlamışsın :)

Ağır konusma hakkına sahip değilsiniz.
Siz her kızdığınıza bu şekilde konusabiliyor musunuz?
Bu olay senin en yakın arkadaşının başına gelse bu şekilde mi konuscaktınız. Burası sizin rahatlama istasyonunuz değil.
Bayanın inancı kimseyi ilgilendirmez.
Dil uslup düzgün olmadığı sürece bencede bir gram ileri gidemeyeceğiz.
Çünkü kadın kadının en güzel düşmanı!

Bu cehalet ve önyargı sizin gibilerde olduğu sürece hiç ileri gidilmez en azından hayatımda bi kere falcıya gidip söylediklerini dert etmişim bu durum beni cahil yapacaksa yapsın sorun değil. Siz tanımadığınız etmediğiniz insanları önyargılı şekilde eleştiriyorsunuz hakaret ediyorsunuz. Kocam beni aldatıyor olsaydı fark ederdim ve dertlerim bu yönde olurdu demekki eşimi ve onu büyüten o kadınıda tanıyorumki böyle bir şey aklıma gelmemiş.

Falcıya ve fala inan, bir insanın cinlerinin olmasına inan, o cinlerin insanların her işini hallettiğine inan ama eşinle şifreli şifreli mesajlar yoluyla iletişimde olan bir kadınla eşinin ilişkisi olacağına inanma. Polyanna bile daha gerçekçi bence

Evet konuşacaktım ama Allahtan ben çevremde cahil bulundurmuyorum. :) Ayrıca nasıl konuşacağımla ilgili sizden icazet alacak da değilim. Beni alıntılamayın çünkü sizin düşmanınızım :)

Sen kocamı alıp duruyorsun ? Belliki koca konusunda kuyruk acın var. yüzsüz gibi yazıp durma o zaman daha fazla senle muhattap olmak istemiyorum zaten

konuyu kocan ile alakalı açmışsın . yorum yapanlar ne desin komşunmu?
hiç gerçekçi gelmedi konun. Eğer varsa gerçekçiliği git eşinle konuş. nasıl bir kadın eşine şifreli mesaj atarda sen kayıtsız kalırsın. bunu aklım almıyor. hem isterse mesaj atan bacısı anası olsun insan neler döndüğünü merak eder , burda konu açınca hertürlü yoruma açık olman lazım. millete verdiğin cevaplara bakınca bu olaylara bu kadar kayotsız kalman anormal geldi bana.

Ya cidden kaç yaşındasın? Lütfen sonucu buraya yaz. Belli ki yaşın küçük. Nasıl bir ortamda büyüdün?

Bu konuya yorum yapanlar, birbirine hakaret edenler hepiniz bantlanacaksınız, farkında mısınız? Az hakim olun klavyenize...

Reactions: csi
İlim sahibi olan falcın zaten gerekeni söylemiş. İlim cinle falla olmaz. Sen ilmi farklı anlamışsın :)

İlimle ilgili ne anlamışım, senin ilimden anladığın ne? Konuyu fesata bağlayıp hakaret etmek mi? Ha madem amacın yardım etmek değildi o zaman neden yorum yapma gereksinimi duyuyorsun? Cidden canın çok sıkılmış senin

Bu kadar şeyi yaşa sonra eşim yanlış anlar diye sormaya çekiniyorum de
Olacak iş mi ?!

Bakin ne diyeceğim konu sahibi L lalevehale hanım. Siz o şifreli mesajları buraya atın. Çözelim. Vallahi ciddiyim. Çok oldu burda böyle şifre çözme işi. Kendi aralarında bir alfabe ayarlamış olabilirler. Çok ciddiyim. Not edin şifreli mesajları. Haksız mıyım J Janet Jak Esim ?

Ablacım ben sana nasıl yardım edebilirim ki? Biz nasıl yardım edicez anlamadım? Hep beraber kış kış cinler mi diyelim? Bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…