Eşimin cinleri var çok endişeliyim

Mesajlar cok saçma oldugu icin ayrıntıya girmedim. “ Kral Ç’ye haber et yarın mahkemesi olacak” tarzı mesajlar hep. Bunları gördüğümde aldatıldığımı düşünemedim .
Arkadaşım hiç mi haber izlemiyorsun,kimsenin tapesini de mi dinlemedin,devamlı yayinlarlar? Şifreli konuşur suçlular.
Bak sana gerçek örnek vereceğim mesela. Adnan Oktar 'in çözülen şifresi;
  • Ailem çağırıyor : Adnan Oktar çağırıyor

Teyzem çağırdı : Çok acil Adnan Oktar çağırdı

Arkasından dedıkodu yaptık: Mağdurla cinsel birliktelik yaşamak

Yemek midesini bozdu: Mağdur cinsel birliktelik yaşamadı

Telefonla konuştunuz mu?: Mağdurun görüntüsünü kaydettiniz mi?
Yani dünyanın her yerinde böyle şifreli konuşmalar yapılıyor. Mesela Kral Ç’ye haber et yarın mahkemesi olacak'i fesatca çevirmem gerekirse
Yarın sanal sex var, kendini hazırla gibi bile çevirebiliriz

Artniyetli şekilde yazanlara cevap vermiyorum artık gereken açıklamayı yaptım eşime güveniyorum annesi gibi onu büyüten cevriye hanımada güveniyorum. Eşinize güvenmeyin diyorsunuz ama 82 yaşındaki kadından nasıl böyle bir şey bekleyeyim yapmayın etmeyin allah aşkına. Kadının bi gözü toprağa bakıyor. İyiniyetiyle yorum yapan herkesede teşekkür ederim. Mesajlardaki şifreleri alfabeleri çözelim demişler. Farklı bir Alfabe kullanmıyorlar. Bir takım kişiler hakkında konuşuyorlar, şöyle yaptı - şunu getirdi - haber verdi. Gibi mesajlar. Bahsettikleri isimler takma isim gibi. Yani komple değişik bir şey olsaydı zaten yinede kafamı kurcalayabilirdi bir kadından falan mı bahsediyorlar diye ama gerçekten alakası yok. Keşke eşime sorsaydım daha az uğraşırdım.

Konu sahibesi bence siz bir daha falciya gitmeyin çok inanmayın öyle şeylere .
Eşiniz ile ilgili konu için de başka bir şeyin şifresi de olabilir illa aldatma olacak diye bir şey yok ama o da bir ihtimal tabi .
Belki yasal olmayan seyler yapıyorlardır onun sifresidir.
Üstüne gidin bence konunun .

82 yaşında kadın mesaj yazıyorsa helal valla benim anneannem telefonu zor açıyor

Uyuşturucu ticareti yapıyorlardır. Uyuşturucu kullanan bir tanıdığımın mesajları da böyleydi “adem abi parka götürdü çocuklaro” arkadaşlar bu sbaah sıcacık simie yiyelim. Çayları getirin ama cihan babam şu sıralar sıkıntıda. Gibi gibi bir sürü mesajlaşma. Hepsi de şifre uyuşturucu ticareti!

Eskiden Polat Alemdar in yazdığı şifreli bi msj yazma stili vardı aklıma o geldi.. tuşlu telefonlarda tuşa bir kere basardi garip anlamsız harfler cikardi ve en son harfe baaincakelime net çıkardı bı ara hepimiz öyle yazmaya baslamistik

işte bunu hiç düşünmedim ben aldatma olayına gerçekten ihtimal verebileceğim hiç bir şey yaşamadım eşimin tek bir yalanını görmedim hani kendimi geçtim başka insanlarla olan iletişimi hakkındada gözlemim çoktur kimseye yalan söylemiyor

82 yaşında kadın mesaj yazıyorsa helal valla benim anneannem telefonu zor açıyor

kadın zehir gibi bi görseniz tembellikten yerinden kalkmaz ama evde zamanını hep telefonla bilgisayarla geçiriyor

E sorun eşinize! Bu saçmalıklar nedir deyin!
Valla kocam falcıya gidip falcının lafıyla benim cinli olduğumu falan düşünse çok üzülürdüm.

Biriniz özet geçse ya şu güzel günün hatırına; kafam iyi 13 sayfa okuyamayacağım.
Kimin 82 bacağı varmış? Cep telefonuna kim domuz yağı sürmüş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…