- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi lalevehale
Ben öğretmenime aşıktımHarfleri bulurlarsa diye onu da yapmadım. Halbuki çok da sir şeyler yazmiyordum. Neyi sakliyorsam.
Ayy çokk güldüm harika bi yorumCinli cinli konuları açtınız kk mavi oldu alın iste begendinizmi yaptığınızı?
Arkadaşım hiç mi haber izlemiyorsun,kimsenin tapesini de mi dinlemedin,devamlı yayinlarlar? Şifreli konuşur suçlular.Mesajlar cok saçma oldugu icin ayrıntıya girmedim. “ Kral Ç’ye haber et yarın mahkemesi olacak” tarzı mesajlar hep. Bunları gördüğümde aldatıldığımı düşünemedim .
82 yaşında kadın mesaj yazıyorsa helal valla benim anneannem telefonu zor açıyorArtniyetli şekilde yazanlara cevap vermiyorum artık gereken açıklamayı yaptım eşime güveniyorum annesi gibi onu büyüten cevriye hanımada güveniyorum. Eşinize güvenmeyin diyorsunuz ama 82 yaşındaki kadından nasıl böyle bir şey bekleyeyim yapmayın etmeyin allah aşkına. Kadının bi gözü toprağa bakıyor. İyiniyetiyle yorum yapan herkesede teşekkür ederim. Mesajlardaki şifreleri alfabeleri çözelim demişler. Farklı bir Alfabe kullanmıyorlar. Bir takım kişiler hakkında konuşuyorlar, şöyle yaptı - şunu getirdi - haber verdi. Gibi mesajlar. Bahsettikleri isimler takma isim gibi. Yani komple değişik bir şey olsaydı zaten yinede kafamı kurcalayabilirdi bir kadından falan mı bahsediyorlar diye ama gerçekten alakası yok. Keşke eşime sorsaydım daha az uğraşırdım.
Yazmasına değilde görmesine çok şaşırdım.82 yaşında kadın mesaj yazıyorsa helal valla benim anneannem telefonu zor açıyor
Belki o yazmıyorkonuu sahibi tepki aldıkça yeni ifadeler ekliyor.cevriye hanım 82 yasında imiş. 82 yaşında kadın takır takır cet telefonundan hem de şifreli mesaj yazabiliyor mu gerçekten?
Konu sahibesi bence siz bir daha falciya gitmeyin çok inanmayın öyle şeylere .
Eşiniz ile ilgili konu için de başka bir şeyin şifresi de olabilir illa aldatma olacak diye bir şey yok ama o da bir ihtimal tabi .
Belki yasal olmayan seyler yapıyorlardır onun şifresidir. Üstüne gidin bence konunun
82 yaşında kadın mesaj yazıyorsa helal valla benim anneannem telefonu zor açıyor
. . Mesela Kral Ç’ye haber et yarın mahkemesi olacak'i fesatca çevirmem gerekirse
Yarın sanal sex var, kendini hazırla gibi bile çevirebiliriz
E sorun eşinize! Bu saçmalıklar nedir deyin!Artniyetli şekilde yazanlara cevap vermiyorum artık gereken açıklamayı yaptım eşime güveniyorum annesi gibi onu büyüten cevriye hanımada güveniyorum. Eşinize güvenmeyin diyorsunuz ama 82 yaşındaki kadından nasıl böyle bir şey bekleyeyim yapmayın etmeyin allah aşkına. Kadının bi gözü toprağa bakıyor. İyiniyetiyle yorum yapan herkesede teşekkür ederim. Mesajlardaki şifreleri alfabeleri çözelim demişler. Farklı bir Alfabe kullanmıyorlar. Bir takım kişiler hakkında konuşuyorlar, şöyle yaptı - şunu getirdi - haber verdi. Gibi mesajlar. Bahsettikleri isimler takma isim gibi. Yani komple değişik bir şey olsaydı zaten yinede kafamı kurcalayabilirdi bir kadından falan mı bahsediyorlar diye ama gerçekten alakası yok. Keşke eşime sorsaydım daha az uğraşırdım.
Bizde 10 yaşında arkadaşlarla hatıra defterlerine yazmışız. Geçenlerde resmini yolladı 1 hafta uğraştım çözemedimYa ben harfleri not almıştım unuturum diye ahahaahah