Eşimin cinleri var çok endişeliyim

Burda cogu insan inancsiz bu konuda kimse yardim edemez zaten. Siz esinizle konusun mesaji gordugunuzu ne demek istedigini sorun. Gerekirse annenize danisin.

Tövbe Estağfurullah carpilirsiniz carpilirsiniz ,hem falcı hem cinci ay tövbe yaaaa.. yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış şarkısı geldi biranda aklıma ☺ ay allahım sen şaşırtma ...

Bu forumda cogu insan inancsiz bu konuda kimse yardim edemez zaten. Siz esinizle konusun mesaji gordugunuzu ne demek istedigini sorun. Gerekirse annenize danisin.

valla kimisi demiş eşinizin kadınla ilişkisi vardır kandırma kendini diye kimisi dalga geçme çabasında çocukça. inançsızlığını yargılamam kimsenin ama kendisine yapılsa kim bilir nasıl çemkirirler. her insanın inancı huyu suyu farklı yapacak bişey yok. eşimede güveniyorum annesi yaşında kadınla napcak aklımada hiç öyle bişey gelmedi açıkçası. Ben sadece eşime sorarsam ya beni yanlıs anlar yada ondan çok fazla şey öğrenir duyarım daha çok korkarım diye sormaya çekindiğimden buraya yazdım ama fesatlığa bile çeken var olayı

Yasak!
İnsanlar korkabilir,gidin diyaneti arayın,psikologa gidin ne bilim size hakikaten yardım edecek birilerine gidin.
Burada kim ne yapsın?
Böyle korkutmaya ne gerek var,hamilesi var,yalnız yaşayanı var.

ben
Yasak!
İnsanlar korkabilir,gidin diyaneti arayın,psikologa gidin ne bilim size hakikaten yardım edecek birilerine gidin.
Burada kim ne yapsın?
Böyle korkutmaya ne gerek var,hamilesi var,yalnız yaşayanı var.

yasak olduğunu bende sonradan öğrendim gereken açıklamamıda yaptım korkutmak gibi bi niyetim yoktu

Ablacim bence siz iyi bir psikiyatri doktoruna gorunun, o sizi ikna eder.
ben hassas ve inançlı bir insanım ve duyduklarımdan sonra zaten o konudada destek almaya başladım bu konuda şüpheniz olmasın bu yazdığınızı iyiniyetinize veriyorum

Ay çünkü siz sütten çıkmış ak kaşıksınız
İnsanları neden korkutuyorsunuz, ne hakkınız var?

Son düzenleme:
Sudan çıkmış akkaşığım açıkçası korkan insan girip okumasın merakına yenik düşmesin o zaman
Bakın ben okumadım mesela.
Büyü,cin kelimelerini duyunca bıraktım okumayı,direkt yorum yaptım.
Konuyu bilmiyorum.
Ama bunları okumam bile yetti.
Öyle ben yazayım ama okumasınlar demekle olmaz.
Her yerin kuralı var değil mi?

Kaldı ki siz de korkmuşsunuz.
Bence uzatmayın,konu kapattırın.

Konuyu açmak yasakmış dedigim gibi sonradan öğrendim. ama aynı zamanda bu tür konulara yorum yapmakta yasakmış bunuda öğrendim. Okumadan geçsenizde sonuçta yorum yapmaktan geri kalmamışsınız. Siz neden kuralları bildiğiniz halde uymadınız? Konunun en kısa sürede kapanmasını bende istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…