Eşimin cinleri var çok endişeliyim

Tamam tamam sen akıllısın, senin gibilerin akıllı olduğu yerde zaten akıllı olmam mümkün değil. Hadi şimdi tekrar o müthiş aklını kullan ve beni alıntılama :KK66:
akıllı olmadığınızı farkettim zaten. Sizin de farketmeniz güzel oldu. İnsanlara aptal, cahil deyince ve bu seviyesiz üslupla yazınca aydın olmadığınızı da anlarsınız umarım.

Bakin ne diyeceğim konu sahibi L lalevehale hanım. Siz o şifreli mesajları buraya atın. Çözelim. Vallahi ciddiyim. Çok oldu burda böyle şifre çözme işi. Kendi aralarında bir alfabe ayarlamış olabilirler. Çok ciddiyim. Not edin şifreli mesajları. Haksız mıyım J Janet Jak Esim ?
Ya evet en sevdiğim hemen çözerim :) küçükken günlüğümüz okunmasın diye kendimize şifreli alfabe oluştururduk. Hey gidi zaman zalimsin :KK53:

ben

yasak olduğunu bende sonradan öğrendim gereken açıklamamıda yaptım korkutmak gibi bi niyetim yoktu

ben hassas ve inançlı bir insanım ve duyduklarımdan sonra zaten o konudada destek almaya başladım bu konuda şüpheniz olmasın bu yazdığınızı iyiniyetinize veriyorum

Ne iyiniyeti anlayamadim, yazdiklariniz deli sacmasi hanimefendi esinizi de bosuna korkutmayin. Uzman bir doktora gorunun bir an once.

Canim boyle seyler var ve gercek ne yazikki bazi insanlar da bunu kotuye kullaniyorlar. Dunya uzerinde sadece biz yasamiyoruz insanin gozunun gormedigi bir alem daha var. Tıpkı insanlar gibi o alemin de yasayanlarinin dinleri aileleri ve hayatlari var.

Sen kocamı alıp duruyorsun ? Belliki koca konusunda kuyruk acın var. yüzsüz gibi yazıp durma o zaman daha fazla senle muhattap olmak istemiyorum zaten

Kocani alan almis abla:deli:, yukarda hamileyim korkuyorum, evde tekim korktum yazan insanlar var farkinda misin? Yazdigin sacmalarla insanlari da korkutuyorsun umarim konu bir an once silinip kapanir.

Falcıya ve fala inan, bir insanın cinlerinin olmasına inan, o cinlerin insanların her işini hallettiğine inan ama eşinle şifreli şifreli mesajlar yoluyla iletişimde olan bir kadınla eşinin ilişkisi olacağına inanma.:deli: Polyanna bile daha gerçekçi bence:duduk:

Kusura bakmada mesajlarda sadece saçma takma isimler var farklı şehirlerde oldukları için yüz yüze bile görüşmüyorlar. Mesajlar cok saçma oldugu icin ayrıntıya girmedim. “ Kral Ç’ye haber et yarın mahkemesi olacak” tarzı mesajlar hep. Bunları gördüğümde aldatıldığımı düşünemedim kusura bakma falcının dedikleri daha mantıklı geldi. eğerki bu ablası dediğim kadın onu büyüten annelik eden kadın olmasa, baska kadın olsa mesajlardada ayrıntılı yaranşüpheli yaşasaydım bu aldatılma olayınada ihtmal verirdim. YANİ DEMEKKİ BEN BU DURUMA İHTİMAL VERMEMİŞİM VE GEÇERLİ SEBEPLERİM VAR, EŞİMİDE MANEVİ ANNESİ OLARAK BÜYÜTEN KİŞİYİDE İYİ TANIYORUMKİ SİZDEN BU KONU HAKKINDA Bİ ŞÜPHEM VAR DOĞRU MUDUR ŞEKLİNDE Bİ YARDIM BEKLEMEMİŞİM. SADECE BU VARLIKLARDAN KORKUYORUM NAPMALIYIM DEMİŞİM.

ne kadar kalın kafalısın.
öncelikle bu kadınla eşin arasında bi ilişki olabileceği aklına gelmediyse daha çooook yolun var.
Bir dalcının anlattığı uydurma hikayelere inanıyorsun.
bunları geç.Eşinin mesajlarını kopyala bakalım hangi cinlermiş bunlar eti cin mi yoksa dost hayatına ait bir cinlikmi anlayslım.

Kocani alan almis abla:deli:, yukarda hamileyim korkuyorum, evde tekim korktum yazan insanlar var farkinda misin? Yazdigin sacmalarla insanlari da korkutuyorsun umarim konu bir an once silinip kapanir.

Sizin gibi insanlar her olayı böyle yorumluyor artık anladım tatlım ya ama yapacak bir şey yok. Gerekli açıklamayı yaptım zaten bunun gibi bişey yazan o kişiye

Ağır konusma hakkına sahip değilsiniz.
Siz her kızdığınıza bu şekilde konusabiliyor musunuz?
Bu olay senin en yakın arkadaşının başına gelse bu şekilde mi konuscaktınız. Burası sizin rahatlama istasyonunuz değil.
Bayanın inancı kimseyi ilgilendirmez.
Dil uslup düzgün olmadığı sürece bencede bir gram ileri gidemeyeceğiz.
Çünkü kadın kadının en güzel düşmanı!
İşte bu gerçekten yüreğinize sağlık

Ya ben inanırım bu tur şeylere ve çokta korkarım o_Oo_O
Ama bu mevzuyu falcinin bilecegine inanmam. Falcilarin bildigine inanmiyorum,sadece goygoyuna gidiyorduk biz.
Bence eşinizle konusun,falcinin söylediklerine de itimat etmeyin.

Arkadaslar konu sahibine fazla yuklenmeyin bence. Dinimize gore bunlar olagan seyler. Ha bu arkadaşımızın da belli ki bir derdi var yardimci olmak gelirse elimizden olalım yada bu kadar kirici olmayalim . Gozun goremedigi canlilar zaman zaman insanlara rahatsizlik verebiliyor. Ama falciydi buyucuydu medyumlardi bunlar dolandirici ve yalancidir sakin inanmayin. Illa icinizde bir suphe varsa size para icin degil Allah rizasi icin yardimci olacak bir hoca bulup danisin derim .

X