Eşimin cinleri var çok endişeliyim

Valla ben okuyunca direk krizi fırsata çevirmeniz gerektiğini düşündüm. O Cevriye Hanım eşinizin cinlerini kullanıp her işini yaptırıyormuş ya, eşinize söyleyin, artık sizin işlerinizi yapsınlar. :KK53:Yemek, bulaşık, çamaşır, ev temizliği, ütü vb.:temizlik: Ne güzel olur, hiç yorulmazsınız ayol!
Ayrıca onlar sizin kocanızın cinleri, elalemin karısının işlerini niye yapsınlar ki? Ben olsam sağlam kavga etmiştim kocamla:confused:

Eşin seni bal gibi aldatıyor Cevriye ablasıyla
Sizde buna inanmadığınız için araya cinleri sokmuşsunuz.

Valla bu ağızla zaten kocan kesin seni o cevriyeyle aldatıyordur, cevriye olmaz 3 harfli olur 5 harfli olur :confused:
Geçmiş olsun boynuzlu boynuzlu yaşarsınız bi şey olmaz :KK66:

Benim evliliğim güvensizlik üzerine kurulu değil ve kendi ağzından çıkanları kulağı duymayan bir insan müsvettesiyle burada kavga edecek değilim. Siz yaşadığınız her şeyi kocam beni aldatıyor şeklinde yorumluyor olabilirsiniz. Ben yapmıyorum herkesin kocası aldatmak zorunda değil. Senin tahmininle veya demenlede düşüncem değişecek değil. Gerçekten bebeğine yazık umarım sana çekmez. Utanç verici bi kadınsın.

Valla ben okuyunca direk krizi fırsata çevirmeniz gerektiğini düşündüm. O Cevriye Hanım eşinizin cinlerini kullanıp her işini yaptırıyormuş ya, eşinize söyleyin, artık sizin işlerinizi yapsınlar. :KK53:Yemek, bulaşık, çamaşır, ev temizliği, ütü vb.:temizlik: Ne güzel olur, hiç yorulmazsınız ayol!
Ayrıca onlar sizin kocanızın cinleri, elalemin karısının işlerini niye yapsınlar ki? Ben olsam sağlam kavga etmiştim kocamla:confused:
Bi bu kalmıştı kavga konusu :)

İlginç bir şey daha var ki burdaki çoğu insan da kendine bir hayrı olmayan falcıya inanıyor ve buna din diyorlar? Hangi din arkadaş? Söyleyin de uzak duralım falcıların her şeyi bildiği, cinlerin insanları kurtarıp her tür getir götür işi yaptığı din?!:deli:

Benim evliliğim güvensizlik üzerine kurulu değil ve kendi ağzından çıkanları kulağı duymayan bir insan müsvettesiyle burada kavga edecek değilim. Siz yaşadığınız her şeyi kocam beni aldatıyor şeklinde yorumluyor olabilirsiniz. Ben yapmıyorum herkesin kocası aldatmak zorunda değil. Senin tahmininle veya demenlede düşüncem değişecek değil. Gerçekten bebeğine yazık umarım sana çekmez. Utanç verici bi kadınsın.
Bebeğimi ağzına alma sen git cinli kocanla konuş :)

Teşekkür ederim. Tuhaf olan şu ki , eşimin annesi yaşındaki kadınla ilişkisi olduğunu öne sürecek kadar aklı kalbi fesat insanlar var ve merakına dayanamayıp, korkacağını bile bile okuyup sonrada bana kızan insanlarda mevcut, sanki zorla okutturuyorum. ama dediğiniz gibi cinsellikle ilgili bir şeyler yazsaydım bu kadar gereksiz ve ağır ithamlara maruz kalmazdım. Benim bu tür şeylere inanıp korkmam hastalıklı bir durumda olabilir bazılarına göre ama şuna eminim bu tür yorumlar yapanlar kat ve kat daha hastalıklı ama kimse bu kişileri uyarmıyor, sadece beni uyarıyor.

eşinin kadınla ilişkisi olabileceğini söyleyenlerden biri de benim ve yaptığın ithamlardan aşırı rahatsız oldum.biz müneccim miyiz? kadının annesi yaşında oldugunu nerden bilelim? ayrıc yapacak olduktan sonra bu engel mi sanki...
şifreli mesajlaşıyorlar eşime soramıyorum diyorsun hanımefendi sen ne tarzda yazarsan konuyu nereye yönlendirirsen insanlar da ona göre yorum yapıyor.
beğenmediğin yorum görünce hakaret hakkına sahip olmuyosun o zaman böyle kalabalık bi platformda konu açmayacaksın

Ağzımı kötü açacağım! Sen aptal mısın kadın? Ben şu an uyuyan bebeğimle evde tek kalıyorum ve sen beni korkuttun Allahın cezası ya! Deli misiniz nesiniz?
Kocan o cevriyeyle mercimeği fırına vermiş, cini değil boy boy yavruları vardır emin ol!
Of cahil insanlar! Çok cahilsiniz yeter şu cehalet ne zaman bitecek!
Ağzını hayra aç!
Bende bebekliyim ve bu tarz konulardan çok korkarım!
çaresiz bir insan dert yakınmış burda hemde masumca konuyu açıp açmayacağını bilmeden.
bu kadar ağır konusmak seni rahatlatıyor mu?

Teşekkür ederim. Tuhaf olan şu ki , eşimin annesi yaşındaki kadınla ilişkisi olduğunu öne sürecek kadar aklı kalbi fesat insanlar var ve merakına dayanamayıp, korkacağını bile bile okuyup sonrada bana kızan insanlarda mevcut, sanki zorla okutturuyorum. ama dediğiniz gibi cinsellikle ilgili bir şeyler yazsaydım bu kadar gereksiz ve ağır ithamlara maruz kalmazdım. Benim bu tür şeylere inanıp korkmam hastalıklı bir durumda olabilir bazılarına göre ama şuna eminim bu tür yorumlar yapanlar kat ve kat daha hastalıklı ama kimse bu kişileri uyarmıyor, sadece beni uyarıyor.

Birseyler yazsam olmuyor uyeler korkacak. Hemde yasak. Boyle seyleri korkmadan arastirip okumak lazim. Sey vardir: olumden inancsiz kisi korkar cunku ne olacagini oldukten sonra kestiremez.
bir arastir bak biz hep bir aradayiz zaten sadece biz gormuyoruz. Allah tanda gormuyoruz yoksa bizim insanlarimiz ölur hepsi korkudan.

Bi dahakine sey yaz esimle cinsel iliskideyken su pozisyondayken gozlerinde bir yabanci hissettim acaba icinde baska birsey mi vardi yardim edin kizlar diye yaz :KK70:

Ağzını hayra aç!
Bende bebekliyim ve bu tarz konulardan çok korkarım!
çaresiz bir insan dert yakınmış burda hemde masumca konuyu açıp açmayacağını bilmeden.
bu kadar ağır konusmak seni rahatlatıyor mu?
Aslında daha ağır konuşurum normalde de bu en hafifi. Ne çaresizliği? Kocası kadını aldatıyor farkında değil, falcının dediklerine inanıyor? Benim burda gördüğüm sadece koca bir cehalet! Bu cehalet bitmediği sürece de bir gram ileri gidemeyeceğiz!

X