merhaba sayın üyeler bende bir derdimden ötürü açtım bu üyeliği. yıllardır ara sıra kadınlar kulubündeki forumları konuları okurum aranızdaki dayanışmaya şahit oldum allah sizden razı olsun bende sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. evliyim ve eşimi çok seviyorum evliliğimizdeki problemler her evlilikte olabilecek şeyler belki ama ben eşim adına çok endişeliyim. cevriye adında abla dediği birisi var, çocukluk arkadaşının annesi. bir nevi onlada büyümüş. Bu kadının cinli olduğunu büyücü gibi bişey olduğunu söylerler hep ama eczanede çalışıyor diye inanmazdım. Eşime bu kadından tuhaf şifreli mesajlar geliyordu bildirimlerden görüyordum tesadüfen. Açıp okumak istemedim eşimede sormak istemedim. Bu kadının telefonlarınıda benleyken pek açmaz arar durur. Bir kaç hafta sonra arkadaşımla hayatımda ilk defa bir falcıya gittim. Arkadaşımın çok büyük dertleri vardı yoldaş olmamı istedi. O da saf temiz kalpli bi kızcağız. Ben günah olduğu için korkarım baktırmadım hiç hayatımda. Çıkınca çok memnun kalmış bana çok ısrar etti hatta yalvardı çok metti. Kabul etmedim ilk başta. Sonra cevriye ablayı gördüm rüyamda, bana arkadaşımı işaret edip gitme gitme günah dedi. Ter içerisinde uyandım çok korktum ne alaka bu diye.
Kadınlada bi bağım yok böyle rüyalarda görmem hiç ben. İçime kurt düştü arkadaşıma söyledim hadi gidelim diye erkenden kalkıp gittik çok sıra oluyo diye. Falcı bana kızım senin öyke büyük bi derdin yok ama bana sıkıntı veriyorlar dedi. Anlamadım ne diyo bu kadın dedim içimden. Sonra geçmişimle alakalı her şeyi bildi ama geçmişimi kendimde biliyorum. Bu durumdan ve rüyamdan bahsettim eşimle bu kadın neden şifreli konuşuyorlar mesajlarda falan diye sordum. Senden saklıyorlar kızım eşinin cinleri var bu kadın eşini ilim sahibi yapmış yetiştirmiş. Eşine daha çocukken geçirdiği bi kaza esnasında musallat olmuşlar eşinin hayatını kurtarmışlar dedi. ( Hayatımın şokunu yaşadım çünkü eşim bu kazadan bana bahsetmişti. Çocukken trafiğin aktığı köprüden geçerken araba çarpmış ve köprüden aşağı uçmak üzereymiş köprünün demirlerine son anda tutunarak köprünün kaldırımına uzanıvermiş. Refleksleri çok kuvvetlide ondan kıl payı kurtulmuş gibi anlattı bana. ) Cevriye denen kadında bu konularda onu yetiştirmiş cinleri nasıl kullanacağını falan her şeyi öğretmiş birlikte bir takım işler yapmışlar fakat eşinin hiç kötü niyeti olmamış şimdide bu kadın kendi cinleri olmadığı için eşiminkileri kullanarak kendi işlerini hallettiriyormuş. Ben hala anlayamadım nasıl şeyler bunlar ama bir nevi karşılıklı çıkar durumu gibi bir şey heralde. Eşimin kötü niyeti olacağını zaten sanmıyorum ben onun adına çok üzüldüm ben bu varlıklardan çok korkarım insan düşünmeden edemiyor eşimin psikolojisi ne durumdadır nasıl başa çıkıyordur hiç anlamıyorum. Hiç çevremde böyle birini tanımamıştım. Cinleri var diye bahsedilen kişilerede inanmazdım. O şifreli mesajlar ise varlıkların takma ismiymiş gerçek isimlerini kullanmak tehlikeliymiş diye. Eşimlede konuşmaktan çekiniyorum bu konuyu çünkü beni yanlış anlamasından korkuyorum. O korku filmlerindeki gibi şeyler olmadı hiç olursa zaten napacağımı şaşırırım. Ama artık kafamdada çok fazla düşünce oluşmaya başladı, ona veya bana zarar verirler mi, evliliğimize dokunurlar mı. Yada evde tekken karşıma çıkarlar mı diye. Ben bu konularda bilgi sahibi olmadığım için çok korkuyorum. Beni bu konuda aydınlatabilecek bilgi sahibi birisi varsa lütfen düşüncelerini paylaşsın napabilirim bilmiyorum bu sorunu tatlılıkla çözmem lazım...