- 18 Ocak 2018
- 2.734
- 7.096
- 32
-
- Konu Sahibi lalevehale
Şu yorumu yazan da kendini alim sanıyor ya, diyecek birşey yok.Valla bu ağızla zaten kocan kesin seni o cevriyeyle aldatıyordur, cevriye olmaz 3 harfli olur 5 harfli olur
Geçmiş olsun boynuzlu boynuzlu yaşarsınız bi şey olmaz
Pardon size mi soracağım? Konu açılıyorsa girerim yorum da yaparım! İzin mi alacaktım?Siz akıllıysanız, korktuğunuz halde konuya niye giriyorsunuz?
He evet ben alimim. En üst alim benimŞu yorumu yazan da kendini alim sanıyor ya, diyecek birşey yok.
yok izin almayın da, akıllı olmadığınızı farkedin yeter.Pardon size mi soracağım? Konu açılıyorsa girerim yorum da yaparım! İzin mi alacaktım?
Tamam tamam sen akıllısın, senin gibilerin akıllı olduğu yerde zaten akıllı olmam mümkün değil. Hadi şimdi tekrar o müthiş aklını kullan ve beni alıntılamayok izin almayın da, akıllı olmadığınızı farkedin yeter.
Eşin seni bal gibi aldatıyor Cevriye ablasıyla
Sizde buna inanmadığınız için araya cinleri sokmuşsunuz.
Valla bu ağızla zaten kocan kesin seni o cevriyeyle aldatıyordur, cevriye olmaz 3 harfli olur 5 harfli olur
Geçmiş olsun boynuzlu boynuzlu yaşarsınız bi şey olmaz
Bi bu kalmıştı kavga konusu :)Valla ben okuyunca direk krizi fırsata çevirmeniz gerektiğini düşündüm. O Cevriye Hanım eşinizin cinlerini kullanıp her işini yaptırıyormuş ya, eşinize söyleyin, artık sizin işlerinizi yapsınlar.Yemek, bulaşık, çamaşır, ev temizliği, ütü vb. Ne güzel olur, hiç yorulmazsınız ayol!
Ayrıca onlar sizin kocanızın cinleri, elalemin karısının işlerini niye yapsınlar ki? Ben olsam sağlam kavga etmiştim kocamla
Bebeğimi ağzına alma sen git cinli kocanla konuş :)Benim evliliğim güvensizlik üzerine kurulu değil ve kendi ağzından çıkanları kulağı duymayan bir insan müsvettesiyle burada kavga edecek değilim. Siz yaşadığınız her şeyi kocam beni aldatıyor şeklinde yorumluyor olabilirsiniz. Ben yapmıyorum herkesin kocası aldatmak zorunda değil. Senin tahmininle veya demenlede düşüncem değişecek değil. Gerçekten bebeğine yazık umarım sana çekmez. Utanç verici bi kadınsın.
Teşekkür ederim. Tuhaf olan şu ki , eşimin annesi yaşındaki kadınla ilişkisi olduğunu öne sürecek kadar aklı kalbi fesat insanlar var ve merakına dayanamayıp, korkacağını bile bile okuyup sonrada bana kızan insanlarda mevcut, sanki zorla okutturuyorum. ama dediğiniz gibi cinsellikle ilgili bir şeyler yazsaydım bu kadar gereksiz ve ağır ithamlara maruz kalmazdım. Benim bu tür şeylere inanıp korkmam hastalıklı bir durumda olabilir bazılarına göre ama şuna eminim bu tür yorumlar yapanlar kat ve kat daha hastalıklı ama kimse bu kişileri uyarmıyor, sadece beni uyarıyor.
Ağzını hayra aç!Ağzımı kötü açacağım! Sen aptal mısın kadın? Ben şu an uyuyan bebeğimle evde tek kalıyorum ve sen beni korkuttun Allahın cezası ya! Deli misiniz nesiniz?
Kocan o cevriyeyle mercimeği fırına vermiş, cini değil boy boy yavruları vardır emin ol!
Of cahil insanlar! Çok cahilsiniz yeter şu cehalet ne zaman bitecek!
Bebeğimi ağzına alma sen git cinli kocanla konuş :)
Teşekkür ederim. Tuhaf olan şu ki , eşimin annesi yaşındaki kadınla ilişkisi olduğunu öne sürecek kadar aklı kalbi fesat insanlar var ve merakına dayanamayıp, korkacağını bile bile okuyup sonrada bana kızan insanlarda mevcut, sanki zorla okutturuyorum. ama dediğiniz gibi cinsellikle ilgili bir şeyler yazsaydım bu kadar gereksiz ve ağır ithamlara maruz kalmazdım. Benim bu tür şeylere inanıp korkmam hastalıklı bir durumda olabilir bazılarına göre ama şuna eminim bu tür yorumlar yapanlar kat ve kat daha hastalıklı ama kimse bu kişileri uyarmıyor, sadece beni uyarıyor.
Konu ev işlerini birilerine yıkmaksa hangi varlık olduğu fark etmez banaBi bu kalmıştı kavga konusu :)
Aslında daha ağır konuşurum normalde de bu en hafifi. Ne çaresizliği? Kocası kadını aldatıyor farkında değil, falcının dediklerine inanıyor? Benim burda gördüğüm sadece koca bir cehalet! Bu cehalet bitmediği sürece de bir gram ileri gidemeyeceğiz!Ağzını hayra aç!
Bende bebekliyim ve bu tarz konulardan çok korkarım!
çaresiz bir insan dert yakınmış burda hemde masumca konuyu açıp açmayacağını bilmeden.
bu kadar ağır konusmak seni rahatlatıyor mu?