La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
- Konu Sahibi Loresima8989
Tek tek alıntılayamadım lütfen mazur görün değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Genel olarak cep telefonu meselesini kapalı bırakmışım o da şöyle kaçak olan hiçbir şeyi sevmiyorum garantisi olsun isterim ve de sanırım hattımı onun üstüne devretmem gerekiyormuş öyle bi durumda bu işlerle uğraşmak istemedim çünkü yarısını daha veremeyecek parası yok değil ben orda belki uzun zamanın patlamasıyla böyle bi tepki verdim.
Ben de her şeyin orta hallisini alırım her gün dışarda yiyeyim saçıp savurayım kafasında biri değilim. Ama ikimiz de çalışıyorsak bazen de menüye bakmadan yemek yemeyi hakederiz diye düşünüyorum. Veya çerezde ben kapalı olanları seviyorsam ve bunu biliyorsa (tat olarak sevdiğim bi marka var başka sevmiyorum ) bunun hesabını yapmamalıyız..
Yırtık pantolonu atmayayım lazım olur dememeli insan kendine biraz değer vermeli diye düşünüyorum (Uzun süredir yırtık bi pantolonunu atmayıp giyiyor ve her seferinde ayıp olur diyorum kim görecek yeni yırtıldı zannederler gibi bi saçma cevabı var)
O çalışmadığı zamanlar maaşımın yarısını ayın 15inde hesabına gönderirdim böyle şeylerin lafı olmaz tabi ki hayat müşterek bu eleştiri benim için geçersiz
Bir de evlenmeden önce böyle değil miydi öğrenciydik zaten paramız yoktu hiçbir zaman da karşılayamacağı şeyler istemedim
Para biriktirmemizi gerektirecek bi durum yok ev araba vs var
Eşin cok zeki ya kız hiç aklıma gelmemiştiYırtık pantolonu atmayayım lazım olur dememeli insan kendine biraz değer vermeli diye düşünüyorum (Uzun süredir yırtık bi pantolonunu atmayıp giyiyor ve her seferinde ayıp olur diyorum kim görecek yeni yırtıldı zannederler gibi bi saçma cevabı var)