- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- Konu Sahibi Loresima8989
Merhabalar çok büyük bir sorun olmasa da bu konuda nasıl yaklaşım sergilemeliyim size danışmak istedim. Eşim ve ailesinde hep bi eskiye merak var örnek veriyorum 98den kalma cep telefonu onlara göre şimdikilerden iyi,tamir edip tekrar kullanabilir miyiz derler ,ikinci el buzdolabı almışlar onu övüyorlar vs tabi bunun arka planında her şeyin en ucuzuna kaçmak var.. Kayınbabam oğlana çıkarıp harçlık diye 5 tl verdi geçenlerde yani anlayamıyorum durumları kötü de değil. Benim babam eve gelirken poşetleri taşıyamazdı her şey boldu bizde paranın lafı edilmezdi. Eşimle markete çıkmak istemiyorum benim düzenli maaşım var çoğu zaman kendim harcarım zaten yine de rahatsız hissediyorum yanında. Oo bu bu kadar mı olmuş çerezi açık alsak daha karlıydı vs gibi şeyler söyleyebiliyor. Hamile halimle her gün karınca gibi markete gider az az alır eve gelirim ki haftasonu büyük market alışverişinde çok almış gibi görünmeyeyim. Doğum çantasına koymak için temiz terlik alayım dedim kaçıncı terliğin oldu bu diyor. Üstüne başına kıyafet almaz kaç defa alalım diye girmiş çok pahalı diye vazgeçmiştir. Hani istiyorum bazen bi cafede oturalım bir şeyler içelim otursak oturmayalım demez ama ben bilirim ki içten içe hesap kitap yapıyor ben de evde içeriz çayı diyorum. Anlamaya çalışıyorum 9 çocuklu ailede büyümüş şartlarımız aynı değilmiş ama yine de normal gelmiyor..kendi paramı bile rahat harcayamıyorum.. Doğum hediyesi iphone alayım sana dedi farketmez dedim çünkü öyle bi beklentim yok baktım ırak a geçince ordan alırım yarı yarıya fiyat dedi ben de istemiyorum öyle şey hiç sevmem paran varsa alırsın yoksa öyle istemiyorum dedim. Böyle işte arkadaşlar bugün pazar ama dışarı çıkasım gelmiyor dışarda yiyelim desem yemeyelim demez ama evde nohut vardı diyebilir mesela o sebeple evdeyim.. Teşekkürler okuduğunuz için
Son düzenleme: