- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.467
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Eşinizle bi ilgisi olsa o çorabın alıp çekmecesine mi koyar allah aşkınaDalga geçilicek bir konumu
Kaç saattir ağlıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizle bi ilgisi olsa o çorabın alıp çekmecesine mi koyar allah aşkınaDalga geçilicek bir konumu
Kaç saattir ağlıyorum ben
O zaman ne işi var Bayan çorabının ben anlamıyorum ki bu belirsizlik beni sinir ediyorEşinizle bi ilgisi olsa o çorabın alıp çekmecesine mi koyar allah aşkına
Sormadınız mı eşinize?O zaman ne işi var Bayan çorabının ben anlamıyorum ki bu belirsizlik beni sinir ediyor
Sordum, ne dicek bilmiyorum dediSormadınız mı eşinize?
Aklıma şey geldi bazılarının fetişi var ya kadınların çoraplarını alıyor öyle bir şey olabilirSordum, ne dicek bilmiyorum dedi
Acaba seni eşinden ayırmak isteyen bir tanıdık bilerek koyuyor olabilirim evine gelen rahatça hareket edebilen birisi hemencecik kötüye yormaAtılıcak bir çorap değil, siyah biraz uzun orta kalınlıkta çorap. Üst kısımda kurdele var
size ait olmadığına emin misiniz, yani baskasıyla bir sey yapan bir adam kadının corabını alıp sizin yatak odanızdaki dolaba koymaz yani imkansızAtılıcak bir çorap değil, siyah biraz uzun orta kalınlıkta çorap. Üst kısımda kurdele var
Biz bu eve taşınalı 2 ayı geçti. Diğer evde yoktu bu çorap. Şu an talındığımız şimdiki ev kardeşimindi değiştirdik. Annem kardeşinin kız arkadaşındandır kalmadı dedi. Taşındığunızdan beri ben sizdeyim, ben evdeyken nasıl olsun biraz mantıklı düşün dediAcaba seni eşinden ayırmak isteyen bir tanıdık bilerek koyuyor olabilirim evine gelen rahatça hareket edebilen birisi hemencecik kötüye yorma
Aklıma şey geldi bazılarının fetişi var ya kadınların çoraplarını alıyor öyle bir şey olabilir
Anlamadım
Kimseye güvenme bence birisi seninle uğraşıyorBiz bu eve taşınalı 2 ayı geçti. Diğer evde yoktu bu çorap. Şu an talındığımız şimdiki ev kardeşimindi değiştirdik. Annem kardeşinin kız arkadaşındandır kalmadı dedi. Taşındığunızdan beri ben sizdeyim, ben evdeyken nasıl olsun biraz mantıklı düşün dedi
Pandemiden dolayı eve kimse gelmedi
Hayır yani görmedim birşeyEşiniz daha önce aldattı mı sizi
Hayır yani görmedim birşey
Yok bu kullanılmış hatta baya aşınmış, kardeşim kalıyordu bu evde, taşınmadan önce annemle bu evde etek görmüştük kardeşimin kız arkadaşınınşey olabilir mi bazen 4-5li coraplar alıyoruz ya paket icinden sevmedigimiz cesitleri de cıkıyor oyle koyuyoruz giymiyoruz falan kenarda unutuluyor belki oyle bir seydır tasınırken ortaya cıkmıstır o da
Bilmiyorum güvenmiyorum işte kimseye, sürekli boşanıcakmışız gibi geliyor hep endişe içindeyimAma herşeyden bu denli şüphelenmek biraz absürt o zaman annenizle yaşadığınız eve adam kimi getirecek ki aklınıza hemen eşinizle ilgili bişey geliyor olması düşündürücü
Bilmiyorum güvenmiyorum işte kimseye, sürekli boşanıcakmışız gibi geliyor hep endişe içindeyim
Kaynanasının üst katında karısını aldatan adam bildiğin yürek yemiştir, kaynana görmezse komşu görür esnaf görür eve giren kadını.Bilmiyorum güvenmiyorum işte kimseye, sürekli boşanıcakmışız gibi geliyor hep endişe içindeyim
60da her şey küçülmüyor mu ? Ben bi gömlek programında attım küçüldü gömlerkler sözde gömlek programında 60 var...ilk evlendiğimde çamaşırları 40 C de yıkıyordum 60 c henüz keşfetmemiştim. Hep sinirleniyordum bu lekeler niye çıkmıyor diye.
her şeyden de şüphelenip sinirlenmeyin biraz relax olun ya yapan meniyle mi yapar Allah aşkına daha yaratıcı olun