- 30 Aralık 2009
- 4.150
- 15.648
-
- Konu Sahibi buffybuffy
Teşekkür ederim bacım beni aydınlattığın için.Hayır onu kastetmedi. Bildiğiniz hemşirelerden değilim dedi. Siz bilmiyo musunuz hemşireler formayı giyer sonra hastanede başlasın seks partileri (!). Konu sahibi onlardan değilmiş karı koca mesleklerinin ağına düşmemiş namuslarını korumuşlar(!)
Bu adam ne giyiyor ki bu kadar net görebiliyorsunuz?Yani dikkatini çeken kişilerden evet çünkü ben hissetmeyi geçtim artık görüyorum da
Niye saçma gelsin ayol, utanın tabii. Yerin dibine girseniz yeri var hatta, böyle bı adamla bırak evli olmayı sokakta karsilasmak bile istemez insan....Saçma gelecek ama utanıyorum ondan soğuyorum ayrıca inkar edecek konuyu açmaya getirdiğimde de ben onunla bununla gezen biri miyim bana ne demek istiyorsun diyor
Seni görünce şeyi kalkan yabancı adam görsen ne hissederdin? Beni görünce öyle şeyi kalkan adamdan tiksinirim ben, midem bulanır. " İmdat! Sapık var." diye bagıririm. O yüzden böylesi bir adamın evliliğine herhangi bir tavsiyem olmaz, en azından senin istediğin tarzda ...Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında yorum yapmanızı istiyorum 1 buçuk senedir evliyim eşimle kıskançlık konusunda aşırı tartışmalar yaşadık sevgili döneminde haksız şekilde yapılan suçlamalara maruz kaldım kendim hemşireyim eşim de asker ne ben onun bildiği hemşirelerdenim ne de o bildiğimiz askerlerden böyle yazmamın sebebi de 2 meslek grubunda farklı algılar var toplum içinde ondan dolayı
İlk tanıştığımız zamanlarda eşimin iş yerinde kadın çalışan yoktu bu yüzden benim çalışma ortamım karışık olduğu için bana problem yapıyordu şimdi de kendi çalışma ortamında yeni kadın çalışanlar geldi ve ister istemez iş konusunda iletişime geçiyorlar önceden bana yaptığı haksız suçlamalardan dolayı ben de kendisine elimde olmadan ve zoruma gittiği için sorun çıkartıyorum ki iş yerinde gün içerisinde ne oluyorsa birbirimize haber etmemiz gerektiğine söz vermiştik bunun aksine bana haber vermemeye başladı ayrıca çok dışarda gezen çift değiliz avm ye gittiğimizde de ayrıca karşı cinsteki kişileri görünce benim sezdiğim şeyler oluyor kusura bakmayın ama belki yazdığım şey çok özel olacak ama pantolonuna baktığımda rahatsız olacağım bir durum oluyor
Cinselliğe pek çok düşkün biri değil ben ona göre daha istekliyim şayet dışarda bu durumda olur evde normal olması benim çok kafamı karıştırıyor bu konu hakkımda yorum yapacak yardım edecek biri varsa bekliyorum 7 aylık da hamileyim belki bu durum tetikliyor olabilir ama böyle düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum
Herhangi bir kadın degıldır bence. Güzel kadınlardır. Hani bız bayanlarda yakışıklı bırını görünce maşallah dıyoruz ben dıyorum ama maşallah dıyorum. Yani erkek olmadığım için pantolon vakasına bişey dıyemıyorum. Baxı arkadaşlar sapık fln yazmış bılmıyorum sapıklık mı. Ama insan şunuda düşünüyor yanında karısı varken baskasına bakıp hayal mı kuruyor. Ben yanında sevgılısı olup bana göz kırpanı öpücük atanı çok gördüm. Yani konu sahıbı bırde ısyerınde neyı haber edeceksınız bırbırınıze. Bugün bu ısı yaptım. Şunu yaptım dıyemı. Ne bılım genel şeylerden bahsedılır de. Gerçekten büyük konuşmak ıstemıyorum.adamın şeysı harekete gectıne göre bıseyler düşünüyo demek. BiZ kadınlar ne kadar namusluyuz güzel bir erkek yakışıklı erkek görsek ben hiç böle zıhınde düşünüp sapıklıl yapanı gormedım. Sen hamılesın bunları düşünme. Belkı cınsel konuda sorunları vardır.Eşiniz dışarda herhangi bir kadından erekte mi oluyor ?
Adam sapık sen bu sapıktan hamilesin. Adam seninle sex yapmaktansa avmde gördüğü göt bacaga erekte olmayı yeğliyor ve emin ol denk getirse her türlü pisliği de yapıyordur. Boşanmayacaksın bu sapık herifle yaşayıp duracaksın işte. Ama burada mühim olan bizim bildiğimiz asker ve hemşirelerden olmamanız fjjfjfjSaçma gelecek ama utanıyorum ondan soğuyorum ayrıca inkar edecek konuyu açmaya getirdiğimde de ben onunla bununla gezen biri miyim bana ne demek istiyorsun diyor
Bana güzel, çirkin kadın ayrımı yapmıyor gibi geldi. Ne kadar mide bulandırıcı. Kocam böyle biri olsa bir daha yüzüne bakmazdım.Bu anlattıklarınızın farklı açıklamaları olmaz ki. Eşinizin zihniyeti pis, her gördüğü güzel kadına başka gözle bakıyor, o yüzden sizi suçluyor, size karışıyor vs. Kişi kendinden bilir işi, herkesi kendi gibi sanıyor. Avm vb. gördüğünüz, farkettiğiniz şeyler işe çok başka seviye. Sapıklık bu
Avmde dolaşırken yakışıklı erkek görünce ıslanma mı yaşıyorsun nedir? Adamlar eve dönene kadar ski havada gezsin yani "güzel" görünce. Kafan cok güzelmiş.Herhangi bir kadın degıldır bence. Güzel kadınlardır. Hani bız bayanlarda yakışıklı bırını görünce maşallah dıyoruz ben dıyorum ama maşallah dıyorum. Yani erkek olmadığım için pantolon vakasına bişey dıyemıyorum. Baxı arkadaşlar sapık fln yazmış bılmıyorum sapıklık mı. Ama insan şunuda düşünüyor yanında karısı varken baskasına bakıp hayal mı kuruyor. Ben yanında sevgılısı olup bana göz kırpanı öpücük atanı çok gördüm. Yani konu sahıbı bırde ısyerınde neyı haber edeceksınız bırbırınıze. Bugün bu ısı yaptım. Şunu yaptım dıyemı. Ne bılım genel şeylerden bahsedılır de. Gerçekten büyük konuşmak ıstemıyorum.
Belli olur ay ne giyseBu adam ne giyiyor ki bu kadar net görebiliyorsunuz?
Konu sahibi üstü kapalı söylediğiniz şeyi arkadaş açıkça yazmış ne güzel. Siz söylerken utanıyorsunuz kocanız yaparken utanmıyor.Eşiniz dışarda herhangi bir kadından erekte mi oluyor ?
Bacım kadın hamile bence daha sakın olalım. Üzülür. Bizim bırbırımıze destek olmamız laxımAdam sapık sen bu sapıktan hamilesin. Adam seninle sex yapmaktansa avm de gördüğü göt bacaga erekte olmayı yeğliyor ve emin ol denk getirse her türlü pisliği de yapıyordur. Boşanmayacaksın bu sapık herifle yaşayıp duracaksın işte. Ama burada mühim olan bizim bildiğimiz asker ve hemşirelerden olmamanız fjjfjfj
Kizlar yanlis anlasilmasin yani ogretmenlerle hemsirelerle falan meslekten is sebebiyle iletisim halindeler onu yazmak istedim.Tamda bildigimiz askerlerden vallahi. Bu olaya bakis açim hep boyle. İci ben disi seni yakar. Disardan ne heybetli ne gurur ne onur verici meslek. Adamin meslegini gogsume gere gere ovunerek yillarca methettim. Adamin evde yapmadigi haksizlik kalmadi. Simdide ailesi yuzunden nerdeyse beni boşayacak. Kafan karismasin. Bu boyle senelr surer gider. Oda illaki kadinlarin oldugu ortamda calisacak. Bunlar koylere gidiyor ogretmenlerle iletisimdeler karakolda polis kadinlarla. Hastanelerde hemsirelerle. Bunlar olagan seyler. Malesef alisacagiz. Hos benim gidisat kotudeAllahim hayilrisini versin sizde uzulmeyin hamilesiniz bebege yazik
Böyle bir adamla mağaza, banka kuyruğuna falan girmek istemem. Adamın şeyi g.tüme değsin istemem. Iyk! Düşüncesi bile midemi kaldırdı.Adam sapık sen bu sapıktan hamilesin. Adam seninle sex yapmaktansa avm de gördüğü göt bacaga erekte olmayı yeğliyor ve emin ol denk getirse her türlü pisliği de yapıyordur. Boşanmayacaksın bu sapık herifle yaşayıp duracaksın işte. Ama burada mühim olan bizim bildiğimiz asker ve hemşirelerden olmamanız fjjfjfj
Adam kendini baştan belli etmiş benden olmaz diye. Siz evlenmiş, üstüne de hemen hamile kalmışsınız.. Ne diyelim ki şimdi?sevgili döneminde haksız şekilde yapılan suçlamalara maruz kaldım
Ve malesef eşiniz sapık. Sapık bir adamdan çocuk bekliyorsunuz. Şu anlattığınızdan sonra benim bile midem bulandı eşinizden.çok özel olacak ama pantolonuna baktığımda rahatsız olacağım bir durum oluyor
Bir şey merak ettim şu öpücük atıp, göz kirpanlar maşallah dedikleriniz içinden mi cikiyorHerhangi bir kadın degıldır bence. Güzel kadınlardır. Hani bız bayanlarda yakışıklı bırını görünce maşallah dıyoruz ben dıyorum ama maşallah dıyorum. Yani erkek olmadığım için pantolon vakasına bişey dıyemıyorum. Baxı arkadaşlar sapık fln yazmış bılmıyorum sapıklık mı. Ama insan şunuda düşünüyor yanında karısı varken baskasına bakıp hayal mı kuruyor. Ben yanında sevgılısı olup bana göz kırpanı öpücük atanı çok gördüm. Yani konu sahıbı bırde ısyerınde neyı haber edeceksınız bırbırınıze. Bugün bu ısı yaptım. Şunu yaptım dıyemı. Ne bılım genel şeylerden bahsedılır de. Gerçekten büyük konuşmak ıstemıyorum.adamın şeysı harekete gectıne göre bıseyler düşünüyo demek. BiZ kadınlar ne kadar namusluyuz güzel bir erkek yakışıklı erkek görsek ben hiç böle zıhınde düşünüp sapıklıl yapanı gormedım. Sen hamılesın bunları düşünme. Belkı cınsel konuda sorunları vardır.
Betimleme yapma hayatım ya bak kuyruğa giremeyecegim simdiBöyle bir adamla mağaza, banka kuyruğuna falan girmek istemem. Adamın şeyi g.tüme değsin istemem. Iyk! Düşüncesi bile midemi kaldırdı.
Betimleme yapmadım, dosdoğru yazdım. Ama kusura bakma. :)Betimleme yapma hayatım ya bak kuyruğa giremeyecegim simdi
Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında yorum yapmanızı istiyorum 1 buçuk senedir evliyim eşimle kıskançlık konusunda aşırı tartışmalar yaşadık sevgili döneminde haksız şekilde yapılan suçlamalara maruz kaldım kendim hemşireyim eşim de asker ne ben onun bildiği hemşirelerdenim ne de o bildiğimiz askerlerden böyle yazmamın sebebi de 2 meslek grubunda farklı algılar var toplum içinde ondan dolayı
İlk tanıştığımız zamanlarda eşimin iş yerinde kadın çalışan yoktu bu yüzden benim çalışma ortamım karışık olduğu için bana problem yapıyordu şimdi de kendi çalışma ortamında yeni kadın çalışanlar geldi ve ister istemez iş konusunda iletişime geçiyorlar önceden bana yaptığı haksız suçlamalardan dolayı ben de kendisine elimde olmadan ve zoruma gittiği için sorun çıkartıyorum ki iş yerinde gün içerisinde ne oluyorsa birbirimize haber etmemiz gerektiğine söz vermiştik bunun aksine bana haber vermemeye başladı ayrıca çok dışarda gezen çift değiliz avm ye gittiğimizde de ayrıca karşı cinsteki kişileri görünce benim sezdiğim şeyler oluyor kusura bakmayın ama belki yazdığım şey çok özel olacak ama pantolonuna baktığımda rahatsız olacağım bir durum oluyor
Cinselliğe pek çok düşkün biri değil ben ona göre daha istekliyim şayet dışarda bu durumda olur evde normal olması benim çok kafamı karıştırıyor bu konu hakkımda yorum yapacak yardım edecek biri varsa bekliyorum 7 aylık da hamileyim belki bu durum tetikliyor olabilir ama böyle düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum