Eşimin bu durumu kafamı karıştırdı?

Teşekkür ederim bacım beni aydınlattığın için.
Kendimi çok kötü hissettim şu an kocam olacak adam emekli astsubay.
Benim bu keşmekeş hayattan yeni haberim oluyor

Saçma gelecek ama utanıyorum ondan soğuyorum ayrıca inkar edecek konuyu açmaya getirdiğimde de ben onunla bununla gezen biri miyim bana ne demek istiyorsun diyor
Niye saçma gelsin ayol, utanın tabii. Yerin dibine girseniz yeri var hatta, böyle bı adamla bırak evli olmayı sokakta karsilasmak bile istemez insan....

Seni görünce şeyi kalkan yabancı adam görsen ne hissederdin? Beni görünce öyle şeyi kalkan adamdan tiksinirim ben, midem bulanır. " İmdat! Sapık var." diye bagıririm. O yüzden böylesi bir adamın evliliğine herhangi bir tavsiyem olmaz, en azından senin istediğin tarzda ...

Eşiniz dışarda herhangi bir kadından erekte mi oluyor ?
Herhangi bir kadın degıldır bence. Güzel kadınlardır. Hani bız bayanlarda yakışıklı bırını görünce maşallah dıyoruz ben dıyorum ama maşallah dıyorum. Yani erkek olmadığım için pantolon vakasına bişey dıyemıyorum. Baxı arkadaşlar sapık fln yazmış bılmıyorum sapıklık mı. Ama insan şunuda düşünüyor yanında karısı varken baskasına bakıp hayal mı kuruyor. Ben yanında sevgılısı olup bana göz kırpanı öpücük atanı çok gördüm. Yani konu sahıbı bırde ısyerınde neyı haber edeceksınız bırbırınıze. Bugün bu ısı yaptım. Şunu yaptım dıyemı. Ne bılım genel şeylerden bahsedılır de. Gerçekten büyük konuşmak ıstemıyorum.adamın şeysı harekete gectıne göre bıseyler düşünüyo demek. BiZ kadınlar ne kadar namusluyuz güzel bir erkek yakışıklı erkek görsek ben hiç böle zıhınde düşünüp sapıklıl yapanı gormedım. Sen hamılesın bunları düşünme. Belkı cınsel konuda sorunları vardır.

Son düzenleme:
Saçma gelecek ama utanıyorum ondan soğuyorum ayrıca inkar edecek konuyu açmaya getirdiğimde de ben onunla bununla gezen biri miyim bana ne demek istiyorsun diyor
Adam sapık sen bu sapıktan hamilesin. Adam seninle sex yapmaktansa avmde gördüğü göt bacaga erekte olmayı yeğliyor ve emin ol denk getirse her türlü pisliği de yapıyordur. Boşanmayacaksın bu sapık herifle yaşayıp duracaksın işte. Ama burada mühim olan bizim bildiğimiz asker ve hemşirelerden olmamanız fjjfjfj

Son düzenleme:
Bana güzel, çirkin kadın ayrımı yapmıyor gibi geldi. Ne kadar mide bulandırıcı. Kocam böyle biri olsa bir daha yüzüne bakmazdım.

Avmde dolaşırken yakışıklı erkek görünce ıslanma mı yaşıyorsun nedir? Adamlar eve dönene kadar ski havada gezsin yani "güzel" görünce. Kafan cok güzelmiş.

Çok utanç verici çok gurur kırıcı hamilesiniz hassassınız üzmek istemem ama zihniyeti gerçekten çok bozuk. Gelene gidene Çadırı dikmek nedir biri göz kırpsa koşa koşa yapışır.

Bacım kadın hamile bence daha sakın olalım. Üzülür. Bizim bırbırımıze destek olmamız laxım

Kizlar yanlis anlasilmasin yani ogretmenlerle hemsirelerle falan meslekten is sebebiyle iletisim halindeler onu yazmak istedim.

Böyle bir adamla mağaza, banka kuyruğuna falan girmek istemem. Adamın şeyi g.tüme değsin istemem. Iyk! Düşüncesi bile midemi kaldırdı.

sevgili döneminde haksız şekilde yapılan suçlamalara maruz kaldım
Adam kendini baştan belli etmiş benden olmaz diye. Siz evlenmiş, üstüne de hemen hamile kalmışsınız.. Ne diyelim ki şimdi?
çok özel olacak ama pantolonuna baktığımda rahatsız olacağım bir durum oluyor
Ve malesef eşiniz sapık. Sapık bir adamdan çocuk bekliyorsunuz. Şu anlattığınızdan sonra benim bile midem bulandı eşinizden.
Gerçi adamın içinin fesatlığı sevgililikte size haksız suçlamalar yapmasından belli. Kişi kendinden bilir işi. Ben çok kıskanç ve paranoyak insanların kendi içlerindeki art niyetten olduğuna inanırım. Ayrıca bu olayı siz sevgilikte nasıl fark etmediniz ki? Bu sonradan olacak, ortaya çıkacak bir şey değil ki.

Bir şey merak ettim şu öpücük atıp, göz kirpanlar maşallah dedikleriniz içinden mi cikiyor

Bilerek evlenip, hemen çocuk yapmışsın.
Hiçbirşey olmaz sana, iki tane daha doğur mutlu mesut yaşa.
Eşinide bırakma başkasının başını yakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…