- 16 Aralık 2020
- 30
- -13
-
- Konu Sahibi buffybuffy
Saçma gelecek ama utanıyorum ondan soğuyorum ayrıca inkar edecek konuyu açmaya getirdiğimde de ben onunla bununla gezen biri miyim bana ne demek istiyorsun diyorAdamın şeyi kalkmış niye sormadınız hayırdır şeyin kime kalktı diye. Niye içinize atıyorsunuz sorsanıza
Saf biri değilim iyi gözlem yapan mantıklı bir kadınım evet son zamanlarda dikkatimi çektiği için yazdım boşanmak benim için zor değil arkama bakmam bile çocukmuş oymuş buymuş sadece bunun sebebini merak ettim farklı düşünceleri duymak istedimKendinizi ne güzel de kandırıyorsunuz... Eşiniz iddia ettiğinizin aksine tam da toplum içindeki algılara sebep olanlardan biri. Dahası cinselliğe pek çok düşkün değil teziniz de yanlış, sizle cinselliğe düşkün değil. Adam avm de gördüğü kadınlardan dâhi etkilenip, ereksiyon yaşıyor farkında mısınız.
O size çıkardığı problemler, kıskançlık krizleri vs de işi kendinden bildiği için. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı ama ya...
İmkansız ablacım . Gözü yanındaki kadindan başkasını görmeyecek kadar uçmuş adamın eli sürekli hatunun üzerinde olur, gündüzleri ha bire yoklar geceleri de rahat vermez . İmkanı yok yani adamı fazla fazla güdüp ebeveynlik yapmıyorsanız size yukselmemesi imkansizİşte bu kafamı karıştırıyor beni sevdiğini ve gözü benden başkasını görmediğini söyleyip cinsel olarak hiç bir şey hissetmemesi ve dışardada böyle davranması garip gerçekten bastırdığı duyguları var belki ailesel olarak muhafazakar ailede yetişmiş belki ondan
Adam daha sevgili zamanında kumaşını belli etmiş ama siz olaylara pembe panjurlu pencereden baktığınız için çok minnoş görünmüş .Şimdi gerçekleri görme zamanı, zihniyeti bozuk olan adam kadını kısıtlar çünkü her erkeği kendisini gibi şerefsiz olduğunu düşünür en kötüsü ise kız arkadaşının,sevgilisinin her lafa kolayca kanabilecek sadakatsiz salak olduğunu düşünür...Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında yorum yapmanızı istiyorum 1 buçuk senedir evliyim eşimle kıskançlık konusunda aşırı tartışmalar yaşadık sevgili döneminde haksız şekilde yapılan suçlamalara maruz kaldım kendim hemşireyim eşim de asker ne ben onun bildiği hemşirelerdenim ne de o bildiğimiz askerlerden böyle yazmamın sebebi de 2 meslek grubunda farklı algılar var toplum içinde ondan dolayı
İlk tanıştığımız zamanlarda eşimin iş yerinde kadın çalışan yoktu bu yüzden benim çalışma ortamım karışık olduğu için bana problem yapıyordu şimdi de kendi çalışma ortamında yeni kadın çalışanlar geldi ve ister istemez iş konusunda iletişime geçiyorlar önceden bana yaptığı haksız suçlamalardan dolayı ben de kendisine elimde olmadan ve zoruma gittiği için sorun çıkartıyorum ki iş yerinde gün içerisinde ne oluyorsa birbirimize haber etmemiz gerektiğine söz vermiştik bunun aksine bana haber vermemeye başladı ayrıca çok dışarda gezen çift değiliz avm ye gittiğimizde de ayrıca karşı cinsteki kişileri görünce benim sezdiğim şeyler oluyor kusura bakmayın ama belki yazdığım şey çok özel olacak ama pantolonuna baktığımda rahatsız olacağım bir durum oluyor
Cinselliğe pek çok düşkün biri değil ben ona göre daha istekliyim şayet dışarda bu durumda olur evde normal olması benim çok kafamı karıştırıyor bu konu hakkımda yorum yapacak yardım edecek biri varsa bekliyorum 7 aylık da hamileyim belki bu durum tetikliyor olabilir ama böyle düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum
O kadar haklısınız ki olayın içinde olunca bi mallık gelşyor insanaAdam daha sevgili zamanında kumaşını belli etmiş ama siz olaylara pembe panjurlu pencereden baktığınız için çok minnoş görünmüş .Şimdi gerçekleri görme zamanı, zihniyeti bozuk olan adam kadını kısıtlar çünkü her erkeği kendisini gibi şerefsiz olduğunu düşünür en kötüsü ise kız arkadaşının,sevgilisinin her lafa kolayca kanabilecek sadakatsiz salak olduğunu düşünür...
O yüzden mi sizi kısıtlayan adamla sorgulamadan evlendiniz???????Saf biri değilim iyi gözlem yapan mantıklı bir kadınım evet son zamanlarda dikkatimi çektiği için yazdım boşanmak benim için zor değil arkama bakmam bile çocukmuş oymuş buymuş sadece bunun sebebini merak ettim farklı düşünceleri duymak istedim
Bu anlattıklarınızın farklı açıklamaları olmaz ki. Eşinizin zihniyeti pis, her gördüğü güzel kadına başka gözle bakıyor, o yüzden sizi suçluyor, size karışıyor vs. Kişi kendinden bilir işi, herkesi kendi gibi sanıyor. Avm vb. gördüğünüz, farkettiğiniz şeyler işe çok başka seviye. Sapıklık buSaf biri değilim iyi gözlem yapan mantıklı bir kadınım evet son zamanlarda dikkatimi çektiği için yazdım boşanmak benim için zor değil arkama bakmam bile çocukmuş oymuş buymuş sadece bunun sebebini merak ettim farklı düşünceleri duymak istedim
Bu iki meslekle ilgili ne gibi farklı algı var? Bilmediğim için soruyorum.Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında yorum yapmanızı istiyorum 1 buçuk senedir evliyim eşimle kıskançlık konusunda aşırı tartışmalar yaşadık sevgili döneminde haksız şekilde yapılan suçlamalara maruz kaldım kendim hemşireyim eşim de asker ne ben onun bildiği hemşirelerdenim ne de o bildiğimiz askerlerden böyle yazmamın sebebi de 2 meslek grubunda farklı algılar var toplum içinde ondan dolayı
İlk tanıştığımız zamanlarda eşimin iş yerinde kadın çalışan yoktu bu yüzden benim çalışma ortamım karışık olduğu için bana problem yapıyordu şimdi de kendi çalışma ortamında yeni kadın çalışanlar geldi ve ister istemez iş konusunda iletişime geçiyorlar önceden bana yaptığı haksız suçlamalardan dolayı ben de kendisine elimde olmadan ve zoruma gittiği için sorun çıkartıyorum ki iş yerinde gün içerisinde ne oluyorsa birbirimize haber etmemiz gerektiğine söz vermiştik bunun aksine bana haber vermemeye başladı ayrıca çok dışarda gezen çift değiliz avm ye gittiğimizde de ayrıca karşı cinsteki kişileri görünce benim sezdiğim şeyler oluyor kusura bakmayın ama belki yazdığım şey çok özel olacak ama pantolonuna baktığımda rahatsız olacağım bir durum oluyor
Cinselliğe pek çok düşkün biri değil ben ona göre daha istekliyim şayet dışarda bu durumda olur evde normal olması benim çok kafamı karıştırıyor bu konu hakkımda yorum yapacak yardım edecek biri varsa bekliyorum 7 aylık da hamileyim belki bu durum tetikliyor olabilir ama böyle düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum
Tamda bildigimiz askerlerden vallahi. Bu olaya bakis açim hep boyle. İci ben disi seni yakar. Disardan ne heybetli ne gurur ne onur verici meslek. Adamin meslegini gogsume gere gere ovunerek yillarca methettim. Adamin evde yapmadigi haksizlik kalmadi. Simdide ailesi yuzunden nerdeyse beni boşayacak. Kafan karismasin. Bu boyle senelr surer gider. Oda illaki kadinlarin oldugu ortamda calisacak. Bunlar koylere gidiyor ogretmenlerle iletisimdeler karakolda polis kadinlarla. Hastanelerde hemsirelerle. Bunlar olagan seyler. Malesef alisacagiz. Hos benim gidisat kotudeArkadaşlar merhaba bir konu hakkında yorum yapmanızı istiyorum 1 buçuk senedir evliyim eşimle kıskançlık konusunda aşırı tartışmalar yaşadık sevgili döneminde haksız şekilde yapılan suçlamalara maruz kaldım kendim hemşireyim eşim de asker ne ben onun bildiği hemşirelerdenim ne de o bildiğimiz askerlerden böyle yazmamın sebebi de 2 meslek grubunda farklı algılar var toplum içinde ondan dolayı
Kişi kendinden bilir işi. Kocan tam böyle bir tip. Sana gelince taa sevgili iken sorunlar varmış bile bile lades deyip evlenmişsin. Yetmemiş azgın kocandan bir de hamile kalmışsın. Cinselliği siz de sevmiyor. Dışarıya karşı gayet seviyor görünüyor. Adamın dışarıdaki kadınlara şeyi çadır kuruyor sen hâlâ meslekler üzerinden yorum yapıyorsun. Kişinin ahlakını mesleği belirlemez karakteri belirler. Kocan karaktersiz.Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında yorum yapmanızı istiyorum 1 buçuk senedir evliyim eşimle kıskançlık konusunda aşırı tartışmalar yaşadık sevgili döneminde haksız şekilde yapılan suçlamalara maruz kaldım kendim hemşireyim eşim de asker ne ben onun bildiği hemşirelerdenim ne de o bildiğimiz askerlerden böyle yazmamın sebebi de 2 meslek grubunda farklı algılar var toplum içinde ondan dolayı
Bi de bilmediklerimiz var sanırım.Bildiğiniz hemşire bildiğiniz asker değiliz derken ne demek istediniz biraz daha açar mısınız ? Yüksek lisans falan mı yaptınız yani nedir ?
Eşiniz tam da sizin bildiğiniz askerlerdenmiş (!) yalnız.cinsteki kişileri görünce benim sezdiğim şeyler oluyor kusura bakmayın ama belki yazdığım şey çok özel olacak ama pantolonuna baktığımda rahatsız olacağım bir durum oluyor
Zapık diyor bazı askerlerle hemşirelere, sonradan ayıktım.Astsubay hemşire evliliği çok oluyor onu mu kastetti acaba
Hayır onu kastetmedi. Bildiğiniz hemşirelerden değilim dedi. Siz bilmiyo musunuz hemşireler formayı giyer sonra hastanede başlasın seks partileri (!). Konu sahibi onlardan değilmiş karı koca mesleklerinin ağına düşmemiş namuslarını korumuşlar(!)Astsubay hemşire evliliği çok oluyor onu mu kastetti acaba