- 11 Aralık 2018
- 39.651
- 245.683
-
- Konu Sahibi buffybuffy
Bana da yüklendi ama yanında karısı varken bana bakıp çükü kalkan heriflerle avm’de karşılaşma ihtimali yüzündenAyyyysss yeni travmam yükleniyor şimdi her güzel kadın gördüğümde kocamın şeysini bakiciim
Benim ilk başlarda düşüncem böyle değilde hala da değil ama zoruma gittiği ve haksızlığa uğradığım için böyle davranıyorumİkiniz de karşı cinsle kafayı bozmuşsunuz. Sizinle çalışmak zorunda olan insanlara yazık. Bu ne saçma düşünce yapısı böyle. Gerçekten yazmadan duramadım. Daha neler yazmak isterdim ama..
Ama bu yanlışa yanlışla cevap vermek değil mi? Ayrıca eşin sapık gibi davranırsa tepki vermen çok normal. Yanında gezmeye utanır insan.Benim ilk başlarda düşüncem böyle değilde hala da değil ama zoruma gittiği ve haksızlığa uğradığım için böyle davranıyorum
Alışveriş yaptıktan sonra poşetleri kaldırırken farkettim direkt oraya bakmadım zaten sonra hep böyle mi paranoya oluştu ve gerçekle yüzleştim oluyormuşEşime sonsuz güvendiğimden değil de hani dışarıda bir kadın görünce eşimin kaşı gözü oynuyor mu diye bakarım da pantolonuna bakmak da ne bilim hiç aklıma gelmez bu hangi seviye
sevgi söylenmez, gösterilir çünkü.İşte bu kafamı karıştırıyor beni sevdiğini ve gözü benden başkasını görmediğini söyleyip cinsel olarak hiç bir şey hissetmemesi ve dışardada böyle davranması garip gerçekten bastırdığı duyguları var belki ailesel olarak muhafazakar ailede yetişmiş belki ondan
Çok kolay değil mi davranışlar gerçeği sözler ise duyulmak isteneni yansıtırİşte bu kafamı karıştırıyor beni sevdiğini ve gözü benden başkasını görmediğini söyleyip cinsel olarak hiç bir şey hissetmemesi ve dışardada böyle davranması garip gerçekten bastırdığı duyguları var belki ailesel olarak muhafazakar ailede yetişmiş belki ondan
Yok kız nerdeeeeBir şey merak ettim şu öpücük atıp, göz kirpanlar maşallah dedikleriniz içinden mi cikiyor
Bacım yani bız mı anlatalımSorması ayıp o durumda olunca dışardan belli oluyor mu yaben en çok buna şaşırdım ve takıldım
Kot pantül giymezse al sana çadır.Sorması ayıp o durumda olunca dışardan belli oluyor mu yaben en çok buna şaşırdım ve takıldım
Anlat bacım anlat nolacak kız kızayız şurdaBacım yani bız mı anlatalım
Kız hiç kımseyle opusmedın mıAnlat bacım anlat nolacak kız kızayız şurdaömrümde hiç öyle bir manzarayla karşılaşmadığımdan ya da gördüysem de anlamadıysam merak ettim valla
Muhafazakar bir akrabamız vardı damadı eşofman giyip geliyor diye çok kızardı o geldi aklımaKot pantül giymezse al sana çadır.
Ay hayatta aklıma gelmezdi, adamın şeyini mi gözetleyeceğiz şimdiAyyyysss yeni travmam yükleniyor şimdi her güzel kadın gördüğümde kocamın şeysini bakiciim