Eşimin bu durumu kafamı karıştırdı?

sevgi söylenmez, gösterilir çünkü.
Bu yorumun alnından öpüyorum.Kadinlarin çoğu iki seviyorum aşkım lafına tav oluyor Adam kısıtlıyor, küsüyor,şiddet uyguluyor, başkalarının lafına bakıp kadını kırıyor, yargılıyor, eleştiriyor ama seviyorum deyince Haaa tmm o beni seviyor!!!! B.k seviyor sevgi gösterilen hissettirilen bir şeydir o duyguya karşıdakini sarıp sarmalar.....

Eşinizi bilmem ama kıskanç erkeklerin başka kadın kıza başladığını düşünürüm .

İkiniz de normal değilsiniz bu kesin ...

Bu yorum çok doğru, adam kendisi pis zihniyetli olduğu için herkesi aynı kefeye koymuş kendisiyle, iğrendim resmen ...

Ben açayım, en çok aldatan meslek gruplarında Asker açık ara fark atar, ikinci sıra polistir. Hemşireyi duymadım ama.
Kesinlikle asker polisten uzak durmak lazım ( geneli değil ama çoğu) arkadaşımın erkek arkadaşı polisti, kızı birsürü kişi ile aynı anda aldatmıştı ve bunu ortaya çıkaran da yattığı kızlardan biriydi...

İş yerinde olanları söylemek için neden söz verdiniz ki ben orayı hiç anlamadım.
Yani iş yerinde ne yapıyor olabilirsiniz?
Çok değişik gerçekten

İş yerinde olanları söylemek için neden söz verdiniz ki ben orayı hiç anlamadım.
Yani iş yerinde ne yapıyor olabilirsiniz?
Çok değişik gerçekten
Ergen gibi..lisedeyken bir arkadaşım sevgilisine mesaj atıyordu dersanedeyken. Bime gidiyorum tenefüste diye aklıma o geldi:) o zaman bile saćma bulup dalga geçmiştim. Konu sahibi çocuk bekleyen bir kadın.

Bi de bilmediklerimiz var sanırım.
valla ben insanların iyisi, kötüsü, sadakatsizi vs var zannediyordum. Bide mesleklere göre de ayrılmışlar. Bilmediğimiz öğretmen varsa bilgilendirsin bu arada. Kendi meslektaşlarımı öğrenmek isterim. Sonra okulda şok olmayayım kdndkdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…