Bu kocan o senin ver tüm paranı diyenler hangi pembe panjurlu hayal dünyasında yaşıyorsunuz merak ediyorum. Hiç mi hayatın gerçeklerinden, özellikle Türkiye şartlarında kadınların karşılaştığı problemlerden haberdar olanınız yok. Konu sahibi zaten altınlarını bile vererek yeterince destek olmuş. Fakat kendini güvenceye alabileceği bir miktarı korumak istemesi en doğal hakkı ve eşi de ülke şartlarında ticaretle uğraşan bir şahıs.
Konu sahibi hanım lütfen kocan o senin diye haykıranlar yüzünden kendinizi suçlu hissetmeyin. Hayatın ileride getirebileceği her duruma karşı illa şiddet,aldatma vs de olmak zorunda değil iki taraflı karar verilen makul bir ayrılık bile olma ihtimaline karşı kendi durumunuzu koruyun. Bu sizin kırmızı çizginiz olsun.
Ne olur ne olmaz hayat size başka şeyler getirdiğinde çalışan, maddi bir gücü olan bir kadın olarak yıkımınız büyük olmaz, çok daha kolay toparlanırsınız.
Kocan o senin diyenler de 3 5 yıl sonra burda kocam beni aldatıyor, 4 defa dövdü ama gidemiyorum diye başlık açarken siz de aa o senin kocan hayat paylaşınca güzel dersiniz.
Kadın burda bir dert anlatmış, yardım istemiş bunda bile saldırma peşindesiniz hemcinsleri olarak. Bravo.