Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fikriniz için teşekkür ederim ama sizler hiç eşinize hoşunuza gitmeyen bir durumu söylemiyomusunuz? Yada söyleyince eşiniz niye evlendin o zaman mı diyor? Gerçekten merak ediyorumSiz de sürekli benim tavrından çıkın diyorum madem bu adam böyleydi neden evlilik gibi yanlış karar aldınız? Tavsiye kime verilir ihtiyacı olana sizde burda yardım istemişsiniz naçizane fikirlerimi sunuyoruz.
Evine ekmek getirmeyen, sizi çalıştırıp paranızı yese anlarım.. fakat kazanınca iyi,kazanmayınca neden kötü oluyor zaten borsa size kârlı bi yatırım geldiyse, ordan yaptığınız birikimi pek alâ tekrar oraya yatırmış olacaksınız.. geri ödeyeceğini de söylüyorsa daha ne? Siz patron değilsiniz ama evde bence o rolü üstlenmiş kişisiniz gerçekten ilginç benim takıldığım sen ben olayı zaten
Boşasın sıkıntı yok yorumunuza teşekkür ederimYuh ama yazık krediyle evlendi ne demek ya ? Kendinizi eşinizle bir bütün olarak görmüyosunuz resmen ''hep ben'' diyosunuz bence kocanız sizi boşasa haklı derim.
Siz bakılacak olanından alın tepe tepe kullanınSaçma ..
Erkekten eş adı altında , koca adı altında ve bakmak zorunda bana adı altında herşey beklenirken
Medet umması hoşuma gitmiyor demek , çok saçma ..
İnsan hayat arkadaşını kullanır mı ?Siz bakılacak olanından alın tepe tepe kullanın
Baaayyy ingilizcede süper maşşallahİnsan hayat arkadaşını kullanır mı ?
Demek ki evliliğinize kullanılmsk diye bakıyorsunuz
Diyecek birşey yok
Üslup belli
(Kib) bay
İnşallah sağolun güzel dilekleriniz için beni yermek için eşime duacı oldunuz Allah razı olsunİnşallah eşiniz ciddi bir hastalık geçirmez,kaza yapmaz ya da paraya kritik evrede ihtiyaç duyacak bir durum yaşamaz. Siz paraya aşık insanlardansınız. Vardı böyle tanıdığım bir aile hayretlerle izlerdim. Böyle bir şey olamaz bunlar yaşlı diye böyle yapıyorlar derdim ama demek ki varmış.
Ben de özel sektöre 10 yıldan fazladır emek veriyorum. Birikimim biraz var ve eşim de bunu biliyor,yarın herhangi bir sebep bile sunmadan istese kartımı uzatır ardına düşmem bile. Evlilik güven ve paylaşma üzerine kurulur,sizde maddiyat üzerine kurulmuş. Zor bir hayat,üzüldüm adınıza. Sürekli eşim benden para isteyecek korkusu ile yaşanmaz.
İnşallah sağolun güzel dilekleriniz için beni yermek için eşime duacı oldunuz Allah razı olsun
Paraya aşığım diye borcu olan adamla evlendim ama nasıl bi aşksa bulamıyım iyice aşık oluyım paraya diye heralde:)
Sizin eşiniz çalışıyormuValla sizi yermekten ziyade duruma dikkatinizi çekmek diyelim. Şimdi sormak lazım size eşiniz Allah göstermesin ciddi bir sebeple sizden 100 bin lira istedi,tüm birikiminizi vermeniz hatta üstüne para çekmeniz gerekti,ne yapacaksınız vermeyip bak başının çaresine,soğudum senden mi diyeceksiniz? Diyebilir misiniz?
Sizin eşiniz çalışıyormu
Hayal gücünüzede hayran kaldım
Çok teşekkür ederim inanın yorulmuştum cevap yazmaktanAnladığım kadarıyla o birikimin içersinde konu sahibinin annesinin ve babasının emeği de var.Ayrıca kredi çekip biriktirmek büyük emek.eşi belki de zamanında orda burda gezip eğlenirken o bişeylerden kıstı.ben onu anlıyorum.altınlarını vermiş zaten erkekleri hazırcılığa itmemek lazım.Bunun yanında evlilik yeniyse oturmasını beklemek gerek yarın ne olacağı belli olmaz biraz zaman lazım. Neler neler var. Eşinizin karakterine göre şekillendirin.Ama artık tamam biz anlaşabiliyoruz dediğiniz zaman hala daha ayrı gayri gitmeyin derim aile bütçesi olsun.İllaki de benim param diye ısrarcı davranacaksanız da eşinize ne kadar paranız olduğunu söylemeyin saklı biriktirin ki huzursuzluk çıkmasın.
Merhaba hanımlar
Evlilikte paranın lafı olmaz biliyorum ama bu konu farklı
Evlenmeden önce çalışıyordum ailemden kalan bi ev vardı ben kredi çekerek yeni bir ev almıştım ama kredi zorlayınca evi sattım tam satış sürecinde eşim hayatıma girdi..
Eşiminde kardeşi ile paylaştığı hali hazırda bir ev var satılırsa paylaşılacak(ev ipotekli bu arada)
Biz evlenince nerde oturacağımızı konuşurken eşim ortak bi ev alırız gibi bir laf etmişti.. bende o konuşmada ilerde çocuğum olursa onun için yatırımlık bi ev almak istediğimi birde eşim evlenince çalışmamı istemediği için kira gelirini harçlık yapmak istediğimi söylemiştim..birde henüz güvenmiyordum tabi..
Neyse bizim ara ara maddi konularımız gündeme geldiğinde bu bendeki birikim hala konu olunca bende sert tepki verdim ben sana kibarca söyledim diye
Hatta eşim parayı babana ver dedi ama ben vermem ama sen vermişim gibi düşün o zaman dedim
Ona rağmen benim birikimim ara ara konu oldu çok uzatmıyım çokta büyük kavgalar olmasına rağmen esprisini bile kaldıramadığımı biliyor
Evlenince düğünde takılan altınları istediğin gibi kullanabilirsin dedim çünkü kredi borçlarıyla evlendi kıyamadım
En son ben birkaç yatırım aracını kullanmaya başladım baktım getirisi iyi ..eşimde altınları bozdurup girdi
Ben bi miktar parayı yine hesabımda bıraktım nolur nolmaz diye eşimde hepsinimi yatırdın dedi hayır dedim şu kadar bıraktım..onu bana verirmisin biraz kağıt alıp kar edip vereyim dedi
Şimdi para canlısı gibi düşüneceksiniz ama inanın değil bi erkeğin benden medet umması beni soğutuyor heleki bu kişi eşimse..defalarca anlattım bu konuyu aramıza sokma aramızda para alışverişini düşünme diye..başka nasıl anlatabilirim güzelliklede konuştum çok büyük kavgalarda oldu yok..uzun oldu kusura bakmayın..
Merhaba hanımlar
Evlilikte paranın lafı olmaz biliyorum ama bu konu farklı
Evlenmeden önce çalışıyordum ailemden kalan bi ev vardı ben kredi çekerek yeni bir ev almıştım ama kredi zorlayınca evi sattım tam satış sürecinde eşim hayatıma girdi..
Eşiminde kardeşi ile paylaştığı hali hazırda bir ev var satılırsa paylaşılacak(ev ipotekli bu arada)
Biz evlenince nerde oturacağımızı konuşurken eşim ortak bi ev alırız gibi bir laf etmişti.. bende o konuşmada ilerde çocuğum olursa onun için yatırımlık bi ev almak istediğimi birde eşim evlenince çalışmamı istemediği için kira gelirini harçlık yapmak istediğimi söylemiştim..birde henüz güvenmiyordum tabi..
Neyse bizim ara ara maddi konularımız gündeme geldiğinde bu bendeki birikim hala konu olunca bende sert tepki verdim ben sana kibarca söyledim diye
Hatta eşim parayı babana ver dedi ama ben vermem ama sen vermişim gibi düşün o zaman dedim
Ona rağmen benim birikimim ara ara konu oldu çok uzatmıyım çokta büyük kavgalar olmasına rağmen esprisini bile kaldıramadığımı biliyor
Evlenince düğünde takılan altınları istediğin gibi kullanabilirsin dedim çünkü kredi borçlarıyla evlendi kıyamadım
En son ben birkaç yatırım aracını kullanmaya başladım baktım getirisi iyi ..eşimde altınları bozdurup girdi
Ben bi miktar parayı yine hesabımda bıraktım nolur nolmaz diye eşimde hepsinimi yatırdın dedi hayır dedim şu kadar bıraktım..onu bana verirmisin biraz kağıt alıp kar edip vereyim dedi
Şimdi para canlısı gibi düşüneceksiniz ama inanın değil bi erkeğin benden medet umması beni soğutuyor heleki bu kişi eşimse..defalarca anlattım bu konuyu aramıza sokma aramızda para alışverişini düşünme diye..başka nasıl anlatabilirim güzelliklede konuştum çok büyük kavgalarda oldu yok..uzun oldu kusura bakmayın..
Olur öyle yaparım umarım sizin eşinizde hazır işini bırakıp ben ticaret yapıcam demez o zaman anlarsınız anyayı konyayıİlahi. Elbette veririm diyememek,lafı orasından burasından tutup dolandırmak,karşı atak yaparak savuşturmaya çalışmak...
Tamam hanımefendi vermeyin paraları koynunuza sokup öyle yatın,ısıtırmış öyle diyorlar.