Bakın konuyu açarken uzuuun uzadıya detay veremiyorum insanlar sıkılmasın diye evet sıkıntım eve gelmesi gibi görünüyor ama birbirine bağlantılıMerhaba hanımlar..
Biliyorum buldunda bunuyosun bu da dertmi diyeceksini....
Evet bunalıyorum...
Şöyle ki ; eşim hep evde...
Kendine ait bir işi dükkanı var eve uzak mesafede...
Sabah 9 gibi kalkar duşunu alır keyifle kahvaltısını yapar 11 gibi çıkar hoop 1 gibi evde..bir iki tel görüşmesi öğlen yemeği 2 gibi çıkar hoop 4-5 gibi evde...
Diyorum ki aşkım bende akşam eşinin yolunu gözleyen ev hanımları gibi olmak istiyorum ya da
-sabah bişeyler ye de öyle çık,
-hayır aşkım çok geç kaldım
-akşama çok geç kalma
-belli olmaz şunlarla buluşucam gb gb
Böyle yazınca komik gibi duruyo ama ben bunalıyorum bu durumdan
Bugün yine çıktı 1 gibi aradı yarım saate gelirim diye yooo dedim işine bak anlamış olacakki sesimden aradı ben şu arabayı servise götüreyim benle işin yoksa dedi..yok dedim ne işim olacakki:) olduğunda kös kös oturuyoruz zaten evde olmayınca en azından işlerimi filan yapıyorum
Bu durumu yaşayan varmı adamı kovalıyorum resmen bu seferde ilerde pişman olurum diye korkuyorum ama tuhafıma gidiyo...
bunun hangi kısmında borçtan evde keyif yaptığından bahsetmişsin??????? hadi diyelim geç bunu bilerek evlenip neyin derdi bu? herkes senin gibi olmak zorunda mı? ben çalıştım süründüm o da sürünsün neyin kafası bu? borcu olabilir napıyor sana sokakta aç sefil mi bıraktı. bugün hala arabasını servise götürebiliyorsa, üstelik karısı olan siz çalışmayıp evde oturabiliyorsanız eşiniz çalışıyor kazanıyor demek ki keyfiyle borçlarını ödüyor.özel sektörde çalışmayı ticaret yapmakla kıyaslamanızda beni çok güldürdü. ticareti nasıl hafife alırsınız. bu iş için gereken cesareti,almış olduğu riski nasıl görmezden gelebiliyorsunuz. siz bence evde durmaktan bunalmışsınız. kendiniz ve eşiniz için bir iyilik yapın dışarı atın kendinizi. bir iş bulun mesela
İşin özü eşim oturduğu yerden ev geçindirme derdinde
Evet arabayı servise götürüyor öbür aya onuda götüremeyecek
Ticareti hafife almıyorum ama 2 kere batırdıysa 3.yü yapma lüksü yok heleki evlendiyse yarın çoluk çocuğa ticaret hayatı bu yavrucuğum yokmu diyecek
Hem 11 12 de evden çıkıp akşam 3-4 gibi eve gelip kazanç sağlayan ticaret hayatı duydunuzmu siz
Bakın olmuyomuş hala borcu var
Siz ne istiyosunuz borçlarını kapatayım sen yat kocacım benim birikimim var o da biterse
Sen yat kocacım ben işe gider çalırımmı diyeyim??
Son düzenleme: