Eşimin bitmeyen tekrarı

Bakın konuyu açarken uzuuun uzadıya detay veremiyorum insanlar sıkılmasın diye evet sıkıntım eve gelmesi gibi görünüyor ama birbirine bağlantılı
İşin özü eşim oturduğu yerden ev geçindirme derdinde
Evet arabayı servise götürüyor öbür aya onuda götüremeyecek
Ticareti hafife almıyorum ama 2 kere batırdıysa 3.yü yapma lüksü yok heleki evlendiyse yarın çoluk çocuğa ticaret hayatı bu yavrucuğum yokmu diyecek
Hem 11 12 de evden çıkıp akşam 3-4 gibi eve gelip kazanç sağlayan ticaret hayatı duydunuzmu siz
Bakın olmuyomuş hala borcu var
Siz ne istiyosunuz borçlarını kapatayım sen yat kocacım benim birikimim var o da biterse
Sen yat kocacım ben işe gider çalırımmı diyeyim??

Son düzenleme:

eşinizin yaptığı hoş değil ama sizin tavrınızda bana garip geldi. birikim saklamalar filan. eşinizin kenarda birikimi olsa ve sizle paylaşmasa, kendine saklasa tamam der miydiniz?

nasıl ya sen demedin mi altınlarımı ben kendim verdim borçları kapatabilirsin diye şimdi de ev almak için saklıycam demişti haksızlığa uğradım ne ya. madem lafını yapacaksın ne diye veriyorsun o zaman. siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz bence.

size hak veriyorum. evlilikten onceki birikiminize karismasi, karismayida birak onu bilmesi bastan sona kadar sacma. biraz gec evlenen cogu bayanin kendi capinda biraz birikiminin olmasi gayet dogal, erkeginde olmasi gerekir bence (sizin durumunuzda yok, olsun, olmasin sizi muhtac etmedigi surece). ama kalkipta senin bekarken biriktirdigin paraya goz dikmesi sahsen benimde midemi bulandirirdi galiba. ne hakki var o para uzerinde, hic. tipki onun bekarliginda biriktirdigi paranin uzerinde seninde hakkinin olmadigi gibi.
keske bilmeseymis kenarda duran paranizi, veya en azindan yarisinin varligini bilseydi mesela. yeni evliyim, cok sukur boyle sorunlarimiz yok, bekarligimdaki birikimimin sadece kucuk bir kismindan haberi var. gerisini bilmesine gerek gormedim. bende onun her birikiminin miktarini bilmiyorum, acikcasi cok ilgilenmiyorumda. bundan sonraki birikimlerimiz bizi ilgilendiriyor, oncesi oncede kaldi.

geçindiriyor mu ben buna bakarım yok ben böyle çalıştım o da benim gibi çalışsın kısmı hoşuma gitmedi. kimisi sürünerek kimiside keyifle çalışır. kimse kimsenin hayatını yaşamak zorunda değil

Hanfendi yazım uslubunuzu bozuyorsunuz farkındamısınız bilmiyorum size açıklama yapmıycam artık

Ben size hak veriyorum çok haklısınız bence de istememesi gerekir.
Siz zaten ona düğün takılarınızı vermişsiniz gerisi berisi onu ilgilendirmez.
Ama sizde keşke önceden söylemeseydiniz ya da tam söylemeseydiniz. Ya tam tavır koyacaksınız ya bu mevzu uzayıp gidecek

kendini holding sahibi zannediyordur sen de babadan zengin holding sahibinin eşisin ne olur yani kocana varını yoğunu versen!!! kocan o senin!!!!!!!!!!!!!!1 sorgulamadan ver tüm paranı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Burdan bakınca konu “ benim param “ gibi duruyor evet.

Ama sizinde haklı olduğunuz noktalar var konu sahibi.

Bu zaman da güven olmuyor kimseye, bencede kendi paranız size kalsın.

Acil bir durum varsa sağlık gibi mesela eşinizle paylaşmanız gerekir bana göre.

He ben eşime güvenirim, birikim yaptıkça onunla paylaşırım.

Oda iş yaptıktan sonra kârı da olursa verdiğim parayla birlikte bana geri verir .

Şükür hiç sıkıntı olmadı.

Ama sizin eşiniz için birşey diyemem.

Güvenmiyorsanız tabi paylaşmayın.

bende daha olmayan çocuğa ilerde ev alırız diye hesap yapanları hiç anlamıyorum.
sıkıntı yaşayıp insan neden ilerde çocuğunun evini düşünür ki?
ne anne babamdan ne esimin ailesinden evimiz kaldı.
kendi yagımızda kavruluyor çocuklara imkan dahilinde alıyoruz istediklerini.
ilerde onlarda çalışsın istiyorlarsa ev alsınlar istiyorlarsa araba.
eşinizin ısrarla bu paraya tenezzül etmeside sizin surekli saklar gibi tavrinizda hoş değil bana göre.

kendini holding sahibi zannediyordur sen de babadan zengin holding sahibinin eşisin ne olur yani kocana varını yoğunu versen!!! kocan o senin!!!!!!!!!!!!!!1 sorgulamadan ver tüm paranı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İroni mı yapıyorsunuz ? Gerçek fikriniz mi gerçekten anlayamadım ?

İşte uslubunuzu bozduğunuz yorum bu
Ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum
Gerçekleri söyleyince dediğiniz sizin yorumunuz
sizin kinin dışında ve karşısında birçok yorumda var yani tek gerçek sizin fikriniz olmuyor
Objektif yorumlarda var
Yarın öbürgün buraya konu açsam; eşime iş kurması için yada borsa oynaması için yada ev alması için tüm birikimimi verdim ama o beni aldattı veya parayı batırdı veya aldığımız evi ipotekmi ettirdi diye
Napıyım sizi mi bulayım o zaman ne tavsite edersiniz çok merak ediyorum

pardon sizi anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum görüyorum ki sizde beni anlayamıyorsunuz. ben bu konuya ilk yorumu yaparken bir erkeğin kadın parasından medet ummasının yanlış olduğunu belirtmiştim. altınlarımı kendi isteğimle verdim dediniz ve sonrasında şikayet ettiniz. ben yerinizde olsam onuda vermezdim. gerçeklikten kastım sizin kendi cümlelerinizi size hatırlatıyor olmamdı bu yorumun değil sizin cümlelerinizin gerçek olduğu ile ilgili. ben eşinize iş kursun diye para verinde demedim size. kızdığım nokta bütün bunları bilip kabul edip bu adamla evleniyorsunuz(batması gibi herşeye pahalı demesinin sizi rahatsız etmiş olması gibi siz açtığınız konuları biliyorsunuz zaten),verip şikayet ediyorsunuz.... ve sürekli bir benim benim var sizde. evde duruyor olması bile bırakın işi maneviyatı düşünün bu bile size rahatsızlık veriyor sizce sorun sadece paramı yada özel sektörde bir iş bulup sabah gitsin akşam gelsin mi? adamın evdeki varlığı bile sizi rahatszı eder olmuş. ne demeliyim ne kötü bir kocan var boşan demelimiyim. ben diyorum ki verip şikayet etme, benim senin deme, ha seni kullandığını düşünürsün o zaman ne işin varki bu adamla neyi bekliyorsun. buna karar verecek olan sadece sen değil misin.

eşinizin yaptığı hoş değil ama sizin tavrınızda bana garip geldi. birikim saklamalar filan. eşinizin kenarda birikimi olsa ve sizle paylaşmasa, kendine saklasa tamam der miydiniz?
Hayır tamam demezdim çünkü çocuk istiyor ve çocugu ben doğuracağim için seyahatli işimi kabul etmedi , yoksa benim mis gibi işim ve maaşım vardı zaten
Biz ortak kararlar aldık ve onunda bu kararların arkasında durmasını istiyorum anlatmaya çalıştığım bu ama bazı yorumlara karşı ifade özürlü gibi hissediyorum kendimi

Hayat müşterek ve bu şekilde rica ederek istediyse gerçekten ihtiyacı var demek ki,elinizde imkânda var. Neyi kimden kaçırıyosunuz ki? Ya onun parayı geri vermeyeceğinden korkuyorsunuz yada kusura bakmayın bunun bu kadar lafı yapıldıysa siz gerçekten parayı çok seviyorsunuz. Evlilikte para önemli fakat eşimden önemli değil.

Aynen öyle beni anlayıp ifade ettimiz çok teşekkür ederim sanırım o ifade yeteneği bende yok ya da herneyse işte
Evet eşimin iş yapış şekli kolay ve rahat işlerle kazanç sağlama derdinde olması beni zorlamaya başladı...iş disiplini yok bana bu şekilde kazanıyorum işte birşeyinmi eksik diyo ama bu bi yerde patlak veriyo sonuçta borçları olduğu için bende ki birikim konuşuluyo ama o borçların sebebi de rahatlığı iş disiplinin olmaması
Kazanıp başarı sağlasa tamam eyvallah ama yok öyle bir iş olsa keşke

Hanımefendi borçlarını altınlarla kapattı
Borsada oynamak için istiyor siz nerde kaldınız??

Hanımefendi borçlarını altınlarla kapattı
Borsada oynamak için istiyor siz nerde kaldınız??
Siz de sürekli benim tavrından çıkın diyorum madem bu adam böyleydi neden evlilik gibi yanlış karar aldınız? Tavsiye kime verilir ihtiyacı olana sizde burda yardım istemişsiniz naçizane fikirlerimi sunuyoruz.
Evine ekmek getirmeyen, sizi çalıştırıp paranızı yese anlarım.. fakat kazanınca iyi,kazanmayınca neden kötü oluyor zaten borsa size kârlı bi yatırım geldiyse, ordan yaptığınız birikimi pek alâ tekrar oraya yatırmış olacaksınız.. geri ödeyeceğini de söylüyorsa daha ne? Siz patron değilsiniz ama evde bence o rolü üstlenmiş kişisiniz gerçekten ilginç benim takıldığım sen ben olayı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…