Tamam öyle yapayım ayrılayım bu sefer tam paragöz dersiniz:)
Çok birşey istemedim evlenmeden önce kapattık o konuyu bir daha açmasın istedim
İşten kendi çıkıp aaa koca parası yemek ne kadar zevkli mi demiş eşi geri kafalı olduğu için çalışmasını istememis iştePara canlısı değilsiniz de nesiniz? Literatürdeki adı ne? Evleniyim, bilmem kaç yıl çalıştım çalışmama gerek yok. Kocam baksın. Ama birikimime asla dokunmasın. Ev arkadaşlığı gibi olmuyor mu bu?
Ya aslında öylede değil o kadar düşüncesizce davranmıyorumEger ev almaya yada arsa almaya yetiyorsa al. Yoksa eger bankaya yatirdim cekemem para yokmus gibi say de cik isin icinden.
Eşinizin sizden önce birikimi olsa ve bunu sizinle ortak kullanmak istemeyip bu benim kendi birikimim dese aynı hassasiyeti gösterecek miydiniz? nikah memuru iyi günde kötü günde diye soruyo... biz olmayı, aile olmayı başaran insanlar arasında senin paran, benim param olmaz. Çok garip geldi bana tavrınız
Birincisi neden kırmızı ve büyük punto ile yazdınız bana ateş püskürür gibi anlam veremedimPara canlısı değilsiniz de nesiniz? Literatürdeki adı ne? Evleniyim, bilmem kaç yıl çalıştım çalışmama gerek yok. Kocam baksın. Ama birikimime asla dokunmasın. Ev arkadaşlığı gibi olmuyor mu bu?
Ben marka çanta kullanmadığım için birikim oldu canım
Eşitlikse eşitlik düğünden önce takılan altınlarla ev alıcam diye konuşan eşim kredi borçlarını kapatmaya karar verdi
O zaman çocukta doğurup baksınlar
Ben hem bunca sene çalışayım çocuk yapmak için işimi kariyerimi bırakıyım hemde birikimimi eşime veriyim o da kabul etsin oh ne ala
Benim babamda erkek tek başına ev geçindirip birikim bile yapmış bizim için..
Valla ben bu konuyu açmaması için ne yapabilirim diye boşuna sormuşum çünkü tam tersi sinir oldum
Bunlari bile bile evlenmissiniz simdi ahlanip vahlanmaya ne gerek var. Boyle bir adamdan cocuk dusunuyorsunuz. Simdi hata sizde mi esiniz de mi bir dusunun.Adamla derdim şu; evde durmasın....
bu kadar borçla evde durulmaz gitsin çalışsın
Ben o kadar sene özel sektörde sabahın köründe kalkıp insanlarla uğraşırken beyimiz kimsenin boyunduruğu altına girmem diye ticaret yapıp işleri batırıp evi bile ipotek ettirmiş ama keyfindende kısmamış
Adamla derdim bu..
Evet eşimde buna benzer davranıyordu canım evlenmeden önce ben herşeyi layığıyla yapıcam derken ben iyiniyet gösterdikçe tam tersi davranmaya başladıGeçmişte ve ya hali hazırda çalışan buna alışmış kadın eşinden para isteyemiyor.Ben her ay esime maaşımı veriyorum(3000tl),Çalışırken ekdersimi kendime ayırirdım ve hazirandan beri ekdersim yok,su an cüzdanımda ki para o dönemden kalan para.Saka ile karışık bana maaşımdan harçlık verirmisin dedim,zamanında biriktirdiklerinden harca ,kredi kartı var onu kullan dedi!!Eve su getirttigimde,agdaciya gittiğimde kredi kartı kullanmak istemiyorum ben.Bu kisi çok iyi tanidigimi düşündüğüm,iki çocuk sahibi ettiğim,evlenince tüm birikimimi verdiğim kişi (68000 verdim, aldigimiz ev 195000 TL idi şimdi ev 330000 civari).Dedim ya canim ben en azindan ücretsiz izinden sonra yeniden işe donucem,senin tek guvencen bu para
Bilerek evlenmedim evlenmeden konuştum diyorumBunlari bile bile evlenmissiniz simdi ahlanip vahlanmaya ne gerek var. Boyle bir adamdan cocuk dusunuyorsunuz. Simdi hata sizde mi esiniz de mi bir dusunun.
Teşekkür ederim..O parayla ev alın yetiyorsa. Yatırım olur. Siz eşinizden daha iyi yönetiyorsunuz sanırım parayı. Vermeyin o sizin guvenceniz bence altınlarını vererek iyi niyetle gostermişsiniz. Eğer kendi parasıysa istediği gibi kullanma tasarrufu kadınındır. Hemen bi yatırım yapın bu para mevzusu aranızdan kalksın.
Yorumum da bosanmakla ilgili hic bir yazi yok.Bilerek evlenmedim evlenmeden konuştum diyorum
Birde görüşünüzü kabul etmeyince niye boşanın diyosunuz
Boşanmak kolay olsa internetten online evlenip boşanırız dimi
Ben ona bunu hangi yolla anlatayım diye sordum
Evet aynen bunu yaşıyorum haklısınız.. gelgitlerimde bu hareketleri yüzünden malesef..Ben de eski konulariniza vakifim.Eşiniz sizin gözünüzü boyamis ve belli vaatlerde bulunmuş.Simdi bu vaatlerin boş cikisina ve esinizin asıl karakterini ortaya çıkarmasına şahitlik ediyorsuniz.sizin de gelgitleriniz var bunu da soyleyeyim
Evet işte sürdürmek istiyorum ama hiçmi şikayet etmeyelim anlamadımki?Yorumum da bosanmakla ilgili hic bir yazi yok.
Kocanizi biz nerden bilelim bu ilk konu degil ki kocanizla ilgili daha once de acmissiniz orada millet fikir vermis demek ki ise yaramamis ki tekrar konu acma gereginde bulunmussunuz.
Benim en cok takildigim bu kadar sikeyetci oldugun birinden nasil cocuk dusunursun. Anladik sen hic bosanma tarafinda degilsin. Herkes bosan bosan demez evlilik kolay kurulmuyor ama kolayda surdurulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?