• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bitmek bilmeyen istekleri

kaderaysma01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
9
19
3
27
Arkadaşlar 3 yıllık evliyim bir kızım var . Allah aşkına bana bir akıl verin ayrılma noktasına geldim eşim her gün ilişki istiyor bazen laf ediyor eskiden günde 1 2 olurdu en az diye . Ben yoruldum artık çocukta oldu peşinde yoruluyorum . Ne yalan söyleyim eski heyecanım da kalmadı sıkıldım artık . Adama diyorum kalk bir spora git yürüyüş yap biraz yorul 1 gün çalışıp 2 gün yatıyor dinç oluyor biraz efor sarfet yürüyüşte falan . Bana akıl verin bazen acaba bende mi sorun diyorum kadınlığımdan şüphe ediyorum . Normal mini şortla yatıyorum eskiden giymezdin onu iç camaşırı ile yyardın diyor çocuk oldu diyorum kalkıyorum gece sürekli vs . Uyumadan önce duş almayı severim o da sanıyor ona sebep aldım hemen sırnaşıyor gerçekten yıldım artık ya soğudum nefret ettim ne yapmam lazım

Arkadaşlar 3 yıllık evliyim bir kızım var . Allah aşkına bana bir akıl verin ayrılma noktasına geldim eşim her gün ilişki istiyor bazen laf ediyor eskiden günde 1 2 olurdu en az diye . Ben yoruldum artık çocukta oldu peşinde yoruluyorum . Ne yalan söyleyim eski heyecanım da kalmadı sıkıldım artık . Adama diyorum kalk bir spora git yürüyüş yap biraz yorul 1 gün çalışıp 2 gün yatıyor dinç oluyor biraz efor sarfet yürüyüşte falan . Bana akıl verin bazen acaba bende mi sorun diyorum kadınlığımdan şüphe ediyorum . Normal mini şortla yatıyorum eskiden giymezdin onu iç camaşırı ile yyardın diyor çocuk oldu diyorum kalkıyorum gece sürekli vs . Uyumadan önce duş almayı severim o da sanıyor ona sebep aldım hemen sırnaşıyor gerçekten yıldım artık ya soğudum nefret ettim ne yapmam lazım
Duş almayın yatmadan😆 kalkmışın imanı olmaz mı ne bi laf vardı ya şuan hatırlayamadım ama eşiniz için yapabileceğimiz bişey yok :) ya şap alın habersiz yemegıne katın yada kendınız için bitkisel bişeyler deneyin

Habersiz ilaç vs kullanmak cok büyük vebal birşey yapamazdınız anca bahane uydurursu. Kendi isteğiyle spora filan gitmesi lazım

Bütün sorumlulukları üstünüze almayın. Çocuğuyla ilgileniyor mu , size çocuk bakımı ve ev işleri konusunda yardımcı olmuyor mu? Aynı evi paylaşıyorsunuz ve çocuk sadece sizin değil. Babası olarak onun da yapması lazım şayet yapmıyorsa. 1 gün çalışıp 2 gün yattığı için enerjisi birikiyor tabi. Her gün ilişki bana normal geliyor ama sizin sorumluluklar arttığı için enerjiniz azalmış doğal olarak. Eşiniz haftanın her günü çalışsa, eminimki yorulur ve bu kadar sık cinsellik istemez diye düşünüyorum.

Sizin isteksiz olma sebebiniz ne ? Yani daha önce sorun yoktu sanırım sonradan oldu sizde bu isteksizlik durumu ?
Yeni mi doğum yaptınız..

Sizin isteksiz olma sebebiniz ne ? Yani daha önce sorun yoktu sanırım sonradan oldu sizde bu isteksizlik durumu ?
Yeni mi doğum yaptınız..
Yeni doğum değil eşimin ısrarı beni soğuttu eskiden ben isterdim sorun yoktu ama artık sarılıp Tv bile izleyemiyoruz uzak duruyorum mecbur çünkü biliyorum öyle bir durumda yine isteyecek onun çok fazla isteği beni geri itip uzaklaştırdı

İdrar yolu enfeksiyonu geçirdim 1 hafta fitil kullanmam gerekiyordu yatarken onu bile kullanamadım , rahatsızım diyorum kullanmam lazım tekrarlıyor yoksa ama anlamıyor
Yani şunu yaşatmasına izin verebiliyorsunuz?

Bu bencillikle 40 yılda bir isteseniz o bile çok.

Eşiniz iki aylık bebek siz de onun emziği değilsiniz, vermeyince çılgına döneceği.
Kocaman adam, dürtülerini kontrol etmeyi bilmeli.
Seks bağımlılığı sağlıklı bir durum değil, önceden günde 2 istiyordu diyorsunuz, bu normal mi Allah aşkına?
O kadar enerjikse ek iş yapsın, yatırım olur.
Bir de niye kadınlığınızdan şüphe ettiğinizi anlamadım, sizlik bir şey değil ki adam seks makinesi, karşısında kim olsa bezer.

Bu erkeklerin niye ortası yok ya? Konulara bakıyorum ya 5 ay karısına yaklaşmıyor ya da 5 dakikada bir zegs diye darlıyor.
Ben libidosu yüksek kadınlardanım ama eşim böyle olsa bana bile fenalık gelirdi.
Sarılıp tv bile izleyemiyorum çünkü hemen ilişki ister demişsiniz bu cümlenize çok üzüldüm. Sıfır duygusallık resmen varsa yoksa yatak.
Alın konuşun, ben senin için daima hazır beklemiyorum her şeyin sınırı var beni böyle uzaklaştırıyorsun diyin

Aynı dertten muzdaribim. Artık yanasmaya korkuyorum iş cinsellige evrilecek diye. Her gün gına geldi artık. Ve istemediğimi söylediğim an sanki hiçbir zaman istemiyormusum ve bu yüzden cinsellik yasayamiyormusuz gibi konuşuyor. Gerginlik, küslük çıkıyor. Çok sinirleniyorum artık.

Hergün olmasında bence sorun yok ama zamansız olması sorun. Yani benim de bebeğim var seni anlıyorum ama olmasa daha kötü olmaz mı bu defa da beni arzulamadı diye üzülürsün

Bizde de böyle valla her gün sevişiyoruz ama çocuk olsaydı benim kafam getirmezdi. İş seyahatine gidiyor dönüşte bazen 2 kere sabah akşam :D sırf bu yüzden erkenden uyanıyor. Tutkusu benim hoşuma gidiyor ama bunalmış olsam rahatsız olurdum.

Küserse küssün trip atarsa atsın. Her gün ilişkiye girmek gibi bir zorunluluğunuz yok bunun için kimseye açıklama borçlu değilsiniz kendi işini kendi mi görür artık ne yaparsa yapsın. Özür dileme modunda olmayın asla. Madem 1 gün çalışıp 2 gün camış gibi yatıyor o zaman ev işi yapsın. Çamaşır bulaşık temizlik ütü falan yaptırın acımayın. O zaman bakalım bu kadar istekli oluyor mu

Back
X