- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi delimiyimneyim
-
Çok sevdiğim bir eşim var, ufak tefek sorunlarımız dışında çok şükür iyi de anlaşıyoruz. Ama bir konu var ki bu konuya sinirlendiğimde gözüm dönüyor. Benim gibi birçok arkadaşın ortak derdi: bilgisayar bağımlılığı... Eşime söylediğim şey şu, sen benden saatler önce eve geliyorsun, ben gelene kadar ne yapacaksan yap ama lütfen ben eve gelince kalk şunun başından. Güzelce söylüyorum olmuyor, küsüyorum olmuyor, bağırıyorum olmuyororada oturduğu sürece ne bana yardım ediyor, yemeğe çağırıyorum 10 dakika sonra geliyor, yemekten sonra oturuyor yüzünü göremiyorum bütün akşam. Ancak ben kızarsam geliyor biraz. Gece yarılarına kadar orda, yatağa gelmiyor. Arada kontrol ediyorum, oyun oynuyor, gazete okuyor vs vs... Ama daha 6 aylık evliyken böyleyse 6 yıllık olunca ne yapacağız?
Yazdıklarınızı okuyunca birden kendimi gördüm sandım :) Bizimkinin birde İpad'i var tuvalete onunla girer :)))) Ama benim eşim bilgi işlem müdürü ve 24 saat çalışan bir çağrı merkezinde o yüzden teknik şeylerde destek vermesi lazım bu yüzden de genelde akşamları bilgisayar başında geçiyor bazen bende kızıyorum, küsüyorum güzel güzel konuşuyorum üç gün beş gün düzeliyor sonra yine aynı. Ama en azından biliyorum ki abuk subuk arkadaşlık sitelerinde dolanmıyor, Msn açmıyor, facebook'a girmiyor seninki de ne güzel oyun oynayıp gazete okuyormuş ama biz 6 yıllık evliyiz siz daha 6 aylık evliymişsiniz sizin ilişkiniz için gerçekten çok yıpratıcı bir durum şöyle bir çözüm söyliyim sana eğer eşin bilgisayar formatlamasını vs bilmiyorsa Sistemin içinden birkaç dosya sil açamasın bilgisayarı :)))))
bide androit telefonlar çıktı.. bilgisayar kapalı olunca bu seferde onunla uğraşıyor eşim.. aşırı bir bağımlılık değil ama hergeçen gün bu konuda ilerleme kaydediyoruz
Yazdıklarınızı okuyunca birden kendimi gördüm sandım :) Bizimkinin birde İpad'i var tuvalete onunla girer :)))) Ama benim eşim bilgi işlem müdürü ve 24 saat çalışan bir çağrı merkezinde o yüzden teknik şeylerde destek vermesi lazım bu yüzden de genelde akşamları bilgisayar başında geçiyor bazen bende kızıyorum, küsüyorum güzel güzel konuşuyorum üç gün beş gün düzeliyor sonra yine aynı. Ama en azından biliyorum ki abuk subuk arkadaşlık sitelerinde dolanmıyor, Msn açmıyor, facebook'a girmiyor seninki de ne güzel oyun oynayıp gazete okuyormuş ama biz 6 yıllık evliyiz siz daha 6 aylık evliymişsiniz sizin ilişkiniz için gerçekten çok yıpratıcı bir durum şöyle bir çözüm söyliyim sana eğer eşin bilgisayar formatlamasını vs bilmiyorsa Sistemin içinden birkaç dosya sil açamasın bilgisayarı :)))))
bıktım artık metin 2 den pes den bıktım hayatımın evlılıgımın ortasında bır bomba gibilerrr. akşama kadar çalısıyorsun arkadasım gel dınlen yemegını yeee eşinle vakıt geçir bende butun gun ev işleri yapıyorum evımde vakıt gecıyorum eşimin gelmesini dort gozle beklıyorum onunla tv seyredelım film izleyelim diye ama o aynı dusuncede değil. yemek yerken ıkı sohbet sonra pc başına dur kalkıyorum dur gelıyorum bıktım argtık hafta sonu barı bana ayır be adam yok oyun oynayacak futbol seyredecek cok sıkıldım hepimiz aynı dertten müzdaribiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?