Eşimin bilgisayar bağımlılığı yüzünden sürekli tartışıyoruz.

bizimde böyle sorunlarımız vardı hemde evlendigimizin 2. haftası basladı.cok kavga ettik küstüm bagardım cagardım anlamadı devam etti bende zamanla bunu kabullendim ve ses etmemeye basladım sadece arada laf sokuyordum bisi söledigi zaman buda iyi bi tavır deil ama ne yapim sinir oluyordum. online oyun oynuyordu bende onunla oynamaya basladım sonra ben hamile kalınca bıraktım oda bıraktı.simdi eskisi kadar ilgili deil pc yle.ben o zamanlardan sunu anladım ne yaparsan yap ne söylersen söyle kendileri istemedikce bırakamıyorlar cunku bu bi hastalık.sen hastasın bu bagımlılık hastalık biliyorsun dimi diyordum evet diyordu 5 dk sonra pc basında yine.o yüzden kendi bırakmalı hobiler bulabilirsiniz beraber yapabiliceniz dısarı cıkabilirsin bigün film günü yapabilirsiniz bigün dizi ne bilim biseyler üretmeye calısın belki ise yarar.

kesınlıkle bılgısayar yok olmalı o evde canım..
henüz yenı evlısınız yaa tadını cıkarın bılgısayar neymıs doyun bir birinize..,
yazık yaa bu gunlerı bulamazsınız
eşin laftan anlamıyorsa
üzgünüm ama diyeceginiz tek kelıme

ya ben ya bılgısayar diceksiniz

O zaman sende git eline bir tane bilgisayar al geç karşısına o site benim bu site senin gez dur akşama kadar acıktınmı 1-2 kere çağır sofraya gelmedimi beyfendi kendi bilir sen ye yemeğini kaldır sofrayı tekrar bilgisayara aç kalırsa gitsin kendi hazırlasın yesin yemeğini restide çek sen yapıyorsan bende yapıyorum de olsun bitsin

maalesef başarıya ulaşacak bir fikir değil bu..çünkü denedim...senin yemeğini yediğini görünce en fazla haylaz çocuklar giibi gülüp
bi öpücük atıyor yanağına..tabi giden gidiyor..birlikte yemek yenecek o saatler oysaki çok bol değil...
bence bir erkek gerçekten seviyorsa her saniyesinde eşini kalbinde ve karşısında ister..
kusura bakmayın..ben böyle adamların sevgisinden şüphelenirim yani..tercih edildiğimiz şeye bak ya..iki tane kablo bi tane harddisk..
bari penelope cruz olsa gam yemicem

Benim eşimde fazlaca vakit geçiriri bilgisayar oyunlarının başında saatlerce oyunların şifrelerini, nasıl oynandığını yamasını falan indirir netten.Pc yi elinden alsam bu sefer telefonda oynamaya başlar.
Önceleri çok canımı sıkıyordu bu durum ama gördüm çoğu erkek aynı, çok kavgalar ettim her defasında '' kötü bi alışkanlığım mı var, kavelerde mi sabahlıyorum, sokaklarda mı sürtüyorum derdi''.
Şimdi biraz hak veriyorum, yanımda oturuyor, oyununu oynuyor, arada bir gel beraber oynayalım diyor:)
Bende yanına oturup meyve falan yediriryorum, çocuk bu erkekler bildiğin çocuk...
O yüzden çok üstüne düşme arkadaşım sen üstüne düştükçe, o oyunlar daha cazip geliyor, tecrübeyle sabit

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum, üzerine düştükçe daha tatlı geliyor. Sadece bu konuyla alakalı değil genelde bu böyle. Bu konularda kadın biraz cin olmalı eşinin karakterine göre. Ayrıca tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış..

aaaaaaaa bu konu benide çok çıldırtıoo yaaa inanılmaz sinirleniorum..akşam yemek yiyoruz falaan biraz benimle biraz bebeğimizle ilgilenio snr diod kii ben sizlede wakit geçirdim 1 saat pc başında oturayım dio ve sabh 3e 4e kadar kalkmıoo.ben gece uyanıorum anıden yanına gidiorum duymuo geldiğiğmi bile sanki büyülenmiş gibi oyuna dewam..... ben bi gün hadi kalk dedim tmm dedi hadi dedim bu tmm tmm dio ben nası bi sinirlendiysem o an elime klavye geçti öle bi fırlattım ki paramparça oldu ağladım ağladım sinirden ama değişen ne oldu klawye parası oldu fazladan çıkan

Çok kötü...
Bilirim ne kadar sinir bozucu olduğunu.

Ama merak etme 6 aylıkla 6 yıllık arasında bir fark olmuyor.
son gaz devam...

Anlamıyorum erkekleri.Kendilerini deli gibi seven, yüzüne bakmak isteyen, muhabbet etmek isteyen eşleri dururken ne anlarlar buz gibi bilgisayarın başında oturmaktan...

Aynı lafı benimki de diyo hadi artık yatın diyo şaka gibi

Neyse kızlar bu işe bir çözüm bulamasak bile yalınız olmadığımızı bizimle aynı sorunları yaşayan kadınlar olduğunu bilmek bile iyi geliyor

Bilgisayarı boz. İçinden bir kablo kes,virüslü sitelere gir vs. Geçici bir çözüm ama bunu ayda bir yaparsan ona da bıkkınlık gelir. Tabi senin yaptığını söyleme

canım ne kadar dır dır da etsem vır vır da etsem olmuyor...bir oyunu var 4 saat başından kalkmadan oynayabiliyor..neymiş kafasını dağıtıyormuş...
bir de biz 2 yıllık evliyiz ve çocuk ta yok...bn biraz yatakta yüz vermedim,küstüm fln işe yaradı artık akşamları oturuyor bnmle bn sadece kpss ye çalıştığım zaman oynuyor...
hee birde onu anlayan bir biçimde kendi hissettiklerimi anlattım ona,ne kadar yanlız olduğumu,onun sevgisine ihtiyacım olduğunu fln yani duygusala bağladım inan işe yaradı..
erkeklere arada gaz lazım galiba:)

Ben bilgisayara çözüm buldum.
Kızımın beşiğinin olduğu oda da bilgisayar.Aslında kaldırıcam ama bilerek kaldırmıyorum beşiği ordan.
Çocuk yatacak diyorum eşim de doğru yatağa.

Ama ben de yatakta telden çekiyorum internetten...

Evet bunu deneyeyim bakayım ihtiyaç duyulmak istiyormuş erkekler bunu bir psikiyatrist anlatmıştı. İhtiaycım var sevgine ilgine diyim bugün bakayım nolcak. Gerçi bana gurursuzluk gibi geliyor bunu demek beni istemeyeni ben hiç istemem demek istiyorum ama evliliği kurtarmak için çocuğum için bunu demeliyim belki de.

yok tatlım bnce gururla alakası yok..adam seni istemiyor değilki sadece başka şeye bağımlı...al karşına duygusal yap..bitanem seni bn çok seviyorum,çok özlüyorum,sevgine ilgine ihtiyacım var...senin yanımda olduğunu bilmek bna güven veriyor..zaten yoruluyorum çocuklarla...sana ihtiyacım olmasa hiç kızarmıydım sana pc ile meşgulsün diye?? yanımda olmanı istiyorum fln de:)
gelişmeleri bekliyorum:) umarım işe yarar.

İnşallah canım bu akşam deniycem inşallah:) Yazarım yarın:)

Yazdıklarınızı okuyunca birden kendimi gördüm sandım :) Bizimkinin birde İpad'i var tuvalete onunla girer :)))) Ama benim eşim bilgi işlem müdürü ve 24 saat çalışan bir çağrı merkezinde o yüzden teknik şeylerde destek vermesi lazım bu yüzden de genelde akşamları bilgisayar başında geçiyor bazen bende kızıyorum, küsüyorum güzel güzel konuşuyorum üç gün beş gün düzeliyor sonra yine aynı. Ama en azından biliyorum ki abuk subuk arkadaşlık sitelerinde dolanmıyor, Msn açmıyor, facebook'a girmiyor seninki de ne güzel oyun oynayıp gazete okuyormuş ama biz 6 yıllık evliyiz siz daha 6 aylık evliymişsiniz sizin ilişkiniz için gerçekten çok yıpratıcı bir durum şöyle bir çözüm söyliyim sana eğer eşin bilgisayar formatlamasını vs bilmiyorsa Sistemin içinden birkaç dosya sil açamasın bilgisayarı :)))))

aynen katılıyorum bilgisayarın teknik kısmından anlamıyorlarsa,ekran kartının hafifçe çıkarın yada remi sökün hayatta bilmiyosa çalıştıramaz,yada arkadaşın dediği gibi internetle alaklıysa kişi , ağ bağlantılarında bi kaç dosya silin o niye çalışmıyo die sinir olurken siz çaktırmadan gülün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…