• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bilgisayar bağımlılığı yüzünden sürekli tartışıyoruz.

Ben de oturup saatlerce kalkmayayım, nasıl olduğunu anlasın dedim ama mümkün değil taş çatlasa 1 saat sonra bırakıyorum. O da tv seyrediyor, ben yanına gidince o pc başına geçiyor derken olmuyor, olmuyor... ha bi de şu var, ben oturmuş tv de bişi izliyorum, geliyor, kumandayı alıyor, istediği bi kanalı açıyor. sırf gitmesin diye ona da ses çıkarmıyorum ama içimden çok kızıyorum. ola ki söylenirsem kalkıp yine pc başına gidiyor. tv izlemeyi sevmiyormuş, e ben de sevmiyorum :32: basit bir sorun ama çok can sıkıcı kızlar, evlilik öncesi de böyleymiş ama tabi ben bilemezdim. yani sıkılacağı yok gibime geliyor:50:

sanırım siz çalışmıyorsunuz..eşinizde bunu fırsat bilerek şimdide sıra bende moduna giriyor..
oysa ben ve eşim çalışıyourz..yinede bilgisayarından taviz vermiyor..bu seferde,çok yoruluyorum,stres atıyorum diyor..heee bide senin işyerinde bilgisayr var bütün gün onu kullanıyosun diyor:9:
yani sonuç olarak biz bu adamlara laf yetiştiremeyiz..oysa onlardan daha zekiyiz ama işte teknoloji karşısında bizde böyle tıkanıyoruz..:52:

çalışmıyorum aynen öyle.
he bende anlamıyorum bi bilgisayar zevkim ar dior başka neyim var diyor bide tv açıyor maç progrramı neymiş pcdeyken ses olckmış
kanalıda değiştittrimior :27::55:

aynen böle kaldık :1:

Arkadaşlar tamam anlıyorum biz kadınlar daha çok önemseriz birlikte birşeyler paylaşalım sohbet edelim vs ama baktınız olmuyor elbet vazgececektire üzerine gittikce daha çok yapmak ister erkekler bukadar bunaltmamak gerektiğini düşünüyrum başka kötü huyları yoksa ve sizee ilgi gösteriyorsa nete girip gün içerisnde oyun oynamalı basında takılmalı benim burada yakın bir arkadaşım var eşi idda takip ediyor sürekli vazgecirmek için elinden geleni yaptı ama olmayınca olmuyor boşanırımda dedi bu sebepten bei boşuyacaksan daha birşey demiyorum bunu haketmiyorum deyip erkek restini çekti.yani arkadaşlar kötü şeyler yapmıyorsa ve eşinizede güveniyorsanız oluruna bırakın sonucta oyler boyle elbet sıkılacaktır.en net örğneği benim abimm neredeydse iş dışınd evde olduğu her anı uyuuana kadar yatarken bıle onun başında geçirirdi amaa biz artık sıkıldık onu böyle görmekten derken asosyoldi resmen bi baktık üzerine düşmedik zamanla düzeldi şimdi çok çok nadir oturuyor başına bence bunaltayın derimters tepiyor kötü neyim var diyorlar. bende 10 aylık evliyiim ilk günlerden beri belirli düzeyde girer eşim nete en fazla oturdugu 1 saat olmuştur sanırım kendisi bunalıyor. geçenlerde bi oyuna takılmıştı evee gelirdi öğlen yemeğine gelir eve gelince hosgeldın falan derken hemen pcye otururdu bı kacgun yaptı böyle benle ılgılenmeden oturdu pcye önce sesimi çıkarmadım sabrettim sonunda bigün sinirlerim bozuldu keşke eve girdiğinde önce bi oturup konuşsak yemegımız yesek faalan öyle takılsan varlıgımıı hissetsen dedim cektım gıttım sonraa artık ıkıncı plana attı zaten pc basında abartı durmadı için anlayışla karşılıyorum ama savunma mekanizmalar hep aynı siz gündüz takılıyorsunuz yada biz yokken herneyse bunlara o fırsatı bence vermeyın kendısııı farkına varsın bu evlılıktee tek pcde vakıt gecmeyecegını.sabırlı ve anlayıslı olmanızıı tavsiye derim sonrasında görecektir hatasını elbet hersey oldguu gıbı oda sıkıcı gelecektır

ama tatlım mesela benim eşim 8 de de gelse enaz 5 saat pc başında gece12 dede gelse 5saat pc başında..
sadece akşam yemeklerinde yüzünü görüyoruz oda çağırana kadar illalah ediyoruz..

birgün geliyomusun yemek hazır diyip durdum...baktım çıt çıt çakmak sesi geliyo..adam yakmış sigarasını geliyorum hayatım diyor...bende oturdum yedim yemeğimi..geldi bu..bende karnımı doyurmuşum kalktım masadan..
sana afiyet olsun dedim...hemen gülüyor..tabi..aşkım nooldu diyor..kusura bakma dedim iki saattir seni bekliyorum.bende işten gelmişim kurt gibi açım yani..

ayrıca anne olmayıda çok istiyordum,bari bi çocuğumuz olsun,bende eşimi pcsiyle rahat bırakayım dedim ama
inanki pc ye okadar vakit ayırıyorki..halvetler ayda 2-3ü geçmiyordu..bundanda bir sıkıntısı yoktu..malum iş hayatı yoruyormuş..

çocuğumuzun olmama sebebide büyük ölçüde pc..
neyse ya bana dua edinde şu süreçleri atlatayım..bu adamı boşayacağım yaa..bu adımı atamam derdim ama
attım yaa..oh be...
inşallah kurtulucam...

Arkadaşlar tamam anlıyorum biz kadınlar daha çok önemseriz birlikte birşeyler paylaşalım sohbet edelim vs ama baktınız olmuyor elbet vazgececektire üzerine gittikce daha çok yapmak ister erkekler bukadar bunaltmamak gerektiğini düşünüyrum başka kötü huyları yoksa ve sizee ilgi gösteriyorsa nete girip gün içerisnde oyun oynamalı basında takılmalı benim burada yakın bir arkadaşım var eşi idda takip ediyor sürekli vazgecirmek için elinden geleni yaptı ama olmayınca olmuyor boşanırımda dedi bu sebepten bei boşuyacaksan daha birşey demiyorum bunu haketmiyorum deyip erkek restini çekti.yani arkadaşlar kötü şeyler yapmıyorsa ve eşinizede güveniyorsanız oluruna bırakın sonucta oyler boyle elbet sıkılacaktır.en net örğneği benim abimm neredeydse iş dışınd evde olduğu her anı uyuuana kadar yatarken bıle onun başında geçirirdi amaa biz artık sıkıldık onu böyle görmekten derken asosyoldi resmen bi baktık üzerine düşmedik zamanla düzeldi şimdi çok çok nadir oturuyor başına bence bunaltayın derimters tepiyor kötü neyim var diyorlar. bende 10 aylık evliyiim ilk günlerden beri belirli düzeyde girer eşim nete en fazla oturdugu 1 saat olmuştur sanırım kendisi bunalıyor. geçenlerde bi oyuna takılmıştı evee gelirdi öğlen yemeğine gelir eve gelince hosgeldın falan derken hemen pcye otururdu bı kacgun yaptı böyle benle ılgılenmeden oturdu pcye önce sesimi çıkarmadım sabrettim sonunda bigün sinirlerim bozuldu keşke eve girdiğinde önce bi oturup konuşsak yemegımız yesek faalan öyle takılsan varlıgımıı hissetsen dedim cektım gıttım sonraa artık ıkıncı plana attı zaten pc basında abartı durmadı için anlayışla karşılıyorum ama savunma mekanizmalar hep aynı siz gündüz takılıyorsunuz yada biz yokken herneyse bunlara o fırsatı bence vermeyın kendısııı farkına varsın bu evlılıktee tek pcde vakıt gecmeyecegını.sabırlı ve anlayıslı olmanızıı tavsiye derim sonrasında görecektir hatasını elbet hersey oldguu gıbı oda sıkıcı gelecektır

Çok sevdiğim bir eşim var, ufak tefek sorunlarımız dışında çok şükür iyi de anlaşıyoruz. Ama bir konu var ki bu konuya sinirlendiğimde gözüm dönüyor. Benim gibi birçok arkadaşın ortak derdi: bilgisayar bağımlılığı... Eşime söylediğim şey şu, sen benden saatler önce eve geliyorsun, ben gelene kadar ne yapacaksan yap ama lütfen ben eve gelince kalk şunun başından. Güzelce söylüyorum olmuyor, küsüyorum olmuyor, bağırıyorum olmuyor :( orada oturduğu sürece ne bana yardım ediyor, yemeğe çağırıyorum 10 dakika sonra geliyor, yemekten sonra oturuyor yüzünü göremiyorum bütün akşam. Ancak ben kızarsam geliyor biraz. Gece yarılarına kadar orda, yatağa gelmiyor. Arada kontrol ediyorum, oyun oynuyor, gazete okuyor vs vs... Ama daha 6 aylık evliyken böyleyse 6 yıllık olunca ne yapacağız?

Benim eşim de aynen böyle. Baktım olmuyor çektim fişini bilgisayarın. İlk zamanlar çok kızdı bu hareketime. Kızarsan kız bende sana kızıyorum dedim. Şimdilerde alıştı. Fişi çekmeye yeltenince tamam deyip kapatıyor :))

6 aylık bir erkek karısının yanında olmaktansa pc başında olmayı tercih ediyorsa ve arkasından atlı kovalar gibi cicim ayları geçince daha beter olur. Geçen gazete yazıyordu. Odası yanmaya başlamış dumanlar çıkıyor facebooktan ayrılamadığı için dumanların arasında öldü çinde olmuş bu olay. Kısa yoldan evinizden neti kestirin kızlar…

bu nedenle nişanlımın amcaoğlu boşandı.eşi çok şikayetlenmiş yazık oldu çocukları da var.ciddi ciddi oturun konuşun ailelerinizle . yıllarca bunu böyle çekecek sabrınız var gibi görünmüyor.köklü çözümler bulmanız gerek

2 senelik evliyiz bu sene sonuna doğru düşünüyoruz internet bağlatmayı evliliğin ilk zamanlarında istemedik

ayrıyetten kocalarına laf geçiremeyenler de internete pc ye face e laf söylemesinler bence

kullanmasını bildikten sonra hiçbirinin kötü tarafı yok

2 senelik evliyiz bu sene sonuna doğru düşünüyoruz internet bağlatmayı evliliğin ilk zamanlarında istemedik

ayrıyetten kocalarına laf geçiremeyenler de internete pc ye face e laf söylemesinler bence

Tamamen katılıyorum sana.. bir erkek eve gelir yemek bile yemeden pc başına oturuyorsa nedendir? Kadınlar yakınmaktan başka bir şey yapmaz mı? Benim de evimde var internet ama yüzüne bakasım gelmiyor gün boyu zaten işteyiz. Eşimin de aklına gelmez. Bir kızımın işine yarıyor pepee izliyoruz aile:9:

Dua et valla canım sen nasıl kendine bağladın adamı?:)))))))

hiçç ilgilenmedim niye bildesin niye böyle yapıyosun gibi kelimeler etmedim

ayrıca o oyun oynarken yada genelde banka hesaplarına bakardı

bende yanında otururdum oda sevinirdi sonra hayatımm sıkıldım istersen sen oynamaya devaam et

ben odaya geçiyorum derdim yada dışarı çıkıp yürüyelim yada film izleyelim gibi şeyler söylerdim

kızmadan bağırmadan.....haa bu aradaa bide şunu yapardım

evin içinde saklanırdım beni bulmaya çalışırdı sonra saklambaç oynadık bir dönem evde

unuttu öglelikle:52::52:

Siz de onun sevmediği şeyi yapın..
Düşündüm kendimi yerinize koydum.. Benimki çok gezmeme uyuz olur. Hele akşam dışarı çıkmama asla izin vermez.
Pcyi açtığı an alır montumu çat diye vururdum kapıyı istiyorsa gelir peşimden beraber gezeriz. İstemiyosa gelmez
tek başıma da olsa gezer tozardım. Ve bunu hep yapardım beni yanında istiyosa yüzüme bakacak yok öyle..:21:

Canım biliyorum çok haklısın çekilecek gibi değil seninki saatlerce oturmak banada ahmakça geliyor evde tek mi yaşıyorsun bireadam :) yahutta bilgisayarınlamı evlendin diyesim geliyor bu tiplere aman sözüm genel kimse üzerine almasın madem hatunlarınız bukadar üzülüyoruz yazık değilmi bukadar dengesizce davranmanında alemi yok ben misal çok anlayışlıyım eşimde takılır ama en çok 1 saati geçmez gün içinde...özgürlüklerimiz birbirimizi rahatsız etmedikçe anlam kazanıyor sen işte koştur koştur gel evee yemek aş birde bak pcden kalkmayan kocaaa saatlerini onunla geçirecektide nediye evlendi nasılsa yok gibi davranıyor öyle değilmi başta anlayış yöntemini tercih ederdim sabrederdim baktım olmuyor elbet boşanmayı asla düşünmem ama bi hastalıksa tedavisine bakardım abarttıkca abartılıyorsaa ortak bi yasam için kurulan yuvada eşe saygı yoksa budaa hoş değil yani cinsel hayat bile pcden fırsat gelmiyorsa olmaz.acaba diyorum heycanmı katsanız evlilğinize onda ilgi uyandırmayı falan denesen diyorum canım nekadarlık evliydin ayda 2 3 çok az değilmi mutlu bi yuva için

bence de esler arasın da cok cıddı bır sorun bu ,bılgısayar da oyun bagımlılıgı ..

bılgısayar olmasa da androit telefon da varsa bu oyunu yıne oynarlar .

teknolojının faydaları var evet ama ,zararları daha fazla agır basıyor .

bu bır sorun ve hastalık .once esınızın bunun sorun olduguna ınanması gerekıyor .

eger bunu sorun olarak gormez ıse,zaten hıc bır sekıl de asamazssınız .

esınızın bunun bır hastalık oldugunu farkına varması sart ve sonrasın da bır uzmandan yardım almalı.

Benim eşim de aynen böyle. Baktım olmuyor çektim fişini bilgisayarın. İlk zamanlar çok kızdı bu hareketime. Kızarsan kız bende sana kızıyorum dedim. Şimdilerde alıştı. Fişi çekmeye yeltenince tamam deyip kapatıyor :))

uu çok tehlikeli, birkaç kere yeltendim de...:20: fişini çekmek bilgisayarı bozabileceğinden eşim yenisini alırım deyip bu kez de o beni tehdit ediyor:26:

6 aylık bir erkek karısının yanında olmaktansa pc başında olmayı tercih ediyorsa ve arkasından atlı kovalar gibi cicim ayları geçince daha beter olur. Geçen gazete yazıyordu. Odası yanmaya başlamış dumanlar çıkıyor facebooktan ayrılamadığı için dumanların arasında öldü çinde olmuş bu olay. Kısa yoldan evinizden neti kestirin kızlar…

canım işi nedeniyle lazım olmasa internet bence de en güzeli ama arada lazım oluyor. ama işi olsa da olmasa da sanki bi mecburiyeti varmış gibi hergün saatlerce başından kalkmıyor:25:

canım büyük konuşuyorsun gibime geldi. öyle sinsi bir makine ki, yaşamadan görülmüyor. her eve internet bence de şart ama yeri ve zamanında kullanılmalı. kimse eşim internete hiç girmesin demiyor ama vaktinin çoğunu orda geçirince sinirleniyor. akşamları sen tv, eşin internet başında geçmeye başlayınca anlarsın, ama laf geçirebiliyosan ne mutlu sana!

canım büyük konuşuyorsun gibime geldi. öyle sinsi bir makine ki, yaşamadan görülmüyor. her eve internet bence de şart ama yeri ve zamanında kullanılmalı. kimse eşim internete hiç girmesin demiyor ama vaktinin çoğunu orda geçirince sinirleniyor. akşamları sen tv, eşin internet başında geçmeye başlayınca anlarsın, ama laf geçirebiliyosan ne mutlu sana!

ben büyük konuşmadım ki benim eşim asla oturamaz saatlerce başından kalkamaz demedim

sadece eşlerine söz geçiremeyenler kalkıpta bilgisayarı kim bulduysa interneti kim bulduysa allah onu bildiği gibi yapsın demeyin dedim

çünkü suç tadında bırakamayanlarda

bende tehlikeli gördüğüm için daha ben yerleşmemişken evime internet bağlatmadım mesela benim çözümümde bu oldu

zaten evliliğin ilk yılları alışma süreci nasıl başlarsa öyle gideceği bi zaman

birbirimizi anladığımız isteklerimizin ne olduğunu kavradığımız için şuan bağlatsakta bi sorun olacağını düşünmüyorum

Back