- Konu Sahibi delimiyimneyim
Çok sevdiğim bir eşim var, ufak tefek sorunlarımız dışında çok şükür iyi de anlaşıyoruz. Ama bir konu var ki bu konuya sinirlendiğimde gözüm dönüyor. Benim gibi birçok arkadaşın ortak derdi: bilgisayar bağımlılığı... Eşime söylediğim şey şu, sen benden saatler önce eve geliyorsun, ben gelene kadar ne yapacaksan yap ama lütfen ben eve gelince kalk şunun başından. Güzelce söylüyorum olmuyor, küsüyorum olmuyor, bağırıyorum olmuyor orada oturduğu sürece ne bana yardım ediyor, yemeğe çağırıyorum 10 dakika sonra geliyor, yemekten sonra oturuyor yüzünü göremiyorum bütün akşam. Ancak ben kızarsam geliyor biraz. Gece yarılarına kadar orda, yatağa gelmiyor. Arada kontrol ediyorum, oyun oynuyor, gazete okuyor vs vs... Ama daha 6 aylık evliyken böyleyse 6 yıllık olunca ne yapacağız?
bizimde böyle sorunlarımız vardı hemde evlendigimizin 2. haftası basladı.cok kavga ettik küstüm bagardım cagardım anlamadı devam etti bende zamanla bunu kabullendim ve ses etmemeye basladım sadece arada laf sokuyordum bisi söledigi zaman buda iyi bi tavır deil ama ne yapim sinir oluyordum. online oyun oynuyordu bende onunla oynamaya basladım sonra ben hamile kalınca bıraktım oda bıraktı.simdi eskisi kadar ilgili deil pc yle.ben o zamanlardan sunu anladım ne yaparsan yap ne söylersen söyle kendileri istemedikce bırakamıyorlar cunku bu bi hastalık.sen hastasın bu bagımlılık hastalık biliyorsun dimi diyordum evet diyordu 5 dk sonra pc basında yine.o yüzden kendi bırakmalı hobiler bulabilirsiniz beraber yapabiliceniz dısarı cıkabilirsin bigün film günü yapabilirsiniz bigün dizi ne bilim biseyler üretmeye calısın belki ise yarar.