- 17 Ocak 2014
- 938
- 1.583
- 313
- Konu Sahibi Awomanisawoman
-
Gittikçe kötüleşiyor durum.. sen olmasan cinsel bakardım ama şimdi normal bakıyorum? Bak çok ciddiyim bu dediğimle adım gibi eminim hatta, bu adam asla normal bakma yeteneğe sahip değil. Baktı her defasında cinselliğe gitmiyorsa aklı bende hiçbir şey bilmiyorum...İşte mesela benim bir deri pantolonum vardı mum kumaş daha doğrusu bunu bana giydirmemek için kendisinin daha önce deri giyenden tahrik olduğunu bana böyle bakacaklarını falan söyledi. Açık biri görünce neden bakıyorsun ne geçiyor kafandan dediğimde ilk başta beğeni sonra hayranlık sonra tahriğe dönüşüyor diye anlatmıştı e hal böyle olunca bende de her baktığında bu algı yapıştı kaldı. Sen olmasan öyle cinsel bakardım ama şimdi normal bakıyorum falan diyorda ben son olaydan beri hiç inanmıyorum.
Boşanmayı düşünüyorum evet ama bunu yardım alarak daha objektif bir şekilde yapmak istiyorum farklı görüşlere de ihtiyacım var. Evlilik büyük bir şey bitirmek bir anlık bir kararla olmuyor. Sürekli yanında olduğumda daha çokşey paylaştığımızda düzeleceğini düşünmüştüm açıkçası,doğru düşünmemişim. Düşüncelerinizde haklı olduğunuz noktalar var haksızsınız diyemem ama sert yanıtınız sizi rahatlattı mı bunu anlamaya çalışıyorum. Ruhsuz yazışım objektif olmaya çalışmamdan ,öfkemi kusmak istemiyorum burda.bacım sen hakediyosun sana müstehak bu koca sevgiliyken kumaşı belliymiş evlenmişsin üstüne daha fena cümleler kurmuş hala daha evlisin boşanmayı düşünmüyorsun bir de hakediyosun sen kusura bakma
Boşanmayı düşünüyorum evet ama bunu yardım alarak daha objektif bir şekilde yapmak istiyorum farklı görüşlere de ihtiyacım var. Evlilik büyük bir şey bitirmek bir anlık bir kararla olmuyor. Sürekli yanında olduğumda daha çokşey paylaştığımızda düzeleceğini düşünmüştüm açıkçası,doğru düşünmemişim. Düşüncelerinizde haklı olduğunuz noktalar var haksızsınız diyemem ama sert yanıtınız sizi rahatlattı mı bunu anlamaya çalışıyorum. Ruhsuz yazışım objektif olmaya çalışmamdan ,öfkemi kusmak istemiyorum burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?