Açıkçası tatilin son günlerinde ben de iki adama baktım biri çok yakışıklıydı o sorun olmadı içerlese de çok yakışıklıydı bencede adam dedi. ikincisini de onun bana baktığını bile bile 5 bilemedin 6 saniye kadar baktım iyi kestin dediğinde plaja göre tipi iyiydi dedim sonra olanlar oldu tabi basit bi adama bile o kadar bakıyormuşum bu davetkarlıkmış adam yanıma gelse çekinmeden al götür bunu dermiş benim için. Öyle göz ayrılmadan bakılmazmış kaçamak bakılırmış o bana bunları anlatmadan bi kıza yüzü güzel diye 8-10 kez kaçamak bakış atmıştı ikinci olay da bunun üzerine cereyan etti sonra zaten senden intikamı alıcam diye bi kadını da yedi gözleriyle zoruma gitmedikçe daha çok baktı sonrada ben çektim gittim ordan zaten. Ben onun yaptığı gibi yapsam bunu benim kadar çekemeyeceğini daha önceden belli etti zaten. Çünkü o zaten bakınan biriymiş alışkanlığıymış benim öyle bir alışkanlığım yokmuş. Ve sana da bakıyorlar kısmı için şunu söyleyebilirim. Açana bakılır, herkes kendi kapısının önünü süpürsün laflarından sonra bana giydirmiyorsun sen bakıyorsun yok öyle dünya benim giymediğime sürmediğime sen de bakamazsın ben rahat giyinsem sen de naparsan yap dedim sanırım buna ithafen geldi o laf.