- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
- 598
- Konu Sahibi Awomanisawoman
-
Sabah sabah ne güldüm :)Ben de daha ağır tepkiler vermediğime pişman oldum orda o kızın yanına gidip eşimin yanına gider misiniz size biraz daha yakından baksın astigmatı var sıkıntı yaşıyor
Siz karı/koca hastasınız.Açıkçası tatilin son günlerinde ben de iki adama baktım biri çok yakışıklıydı o sorun olmadı içerlese de çok yakışıklıydı bencede adam dedi. ikincisini de onun bana baktığını bile bile 5 bilemedin 6 saniye kadar baktım iyi kestin dediğinde plaja göre tipi iyiydi dedim sonra olanlar oldu tabi basit bi adama bile o kadar bakıyormuşum bu davetkarlıkmış adam yanıma gelse çekinmeden al götür bunu dermiş benim için. Öyle göz ayrılmadan bakılmazmış kaçamak bakılırmış o bana bunları anlatmadan bi kıza yüzü güzel diye 8-10 kez kaçamak bakış atmıştı ikinci olay da bunun üzerine cereyan etti sonra zaten senden intikamı alıcam diye bi kadını da yedi gözleriyle zoruma gitmedikçe daha çok baktı sonrada ben çektim gittim ordan zaten. Ben onun yaptığı gibi yapsam bunu benim kadar çekemeyeceğini daha önceden belli etti zaten. Çünkü o zaten bakınan biriymiş alışkanlığıymış benim öyle bir alışkanlığım yokmuş. Ve sana da bakıyorlar kısmı için şunu söyleyebilirim. Açana bakılır, herkes kendi kapısının önünü süpürsün laflarından sonra bana giydirmiyorsun sen bakıyorsun yok öyle dünya benim giymediğime sürmediğime sen de bakamazsın ben rahat giyinsem sen de naparsan yap dedim sanırım buna ithafen geldi o laf.
Siz onun yanında bir erkeğe yakışıklı deyince ne diyor?
Çok teşekkür ederim tarafsız yorumunuz için. Benim de duraksadığım zamanlarda düşündüğüm bunlar eşim biraz da ya salak ya korkusuz. Saygısız olduğu konusunda hemfikirim zaten. Tekrar teşekkür ederim.Lütfen kendinizi üzmeyin .Buradaki bazı kadınlara da hiç aldırış etmeyin .Her konu da aynı şeyi yaparlar burası onlar için bi nevi rahatlama merkezi .
Aslında su var bence çoğu erkek bakıyor ama akıllıca davranıyor bu yüzden burada çoğu hanıma gülüyorum sanki yüreklerine beyinlerine girdiler eşlerinin .Nasıl da eminler sadakatlerinden.Bi fırsat verip hiç denemişler mi acaba :)
Ben tam 6 yıl müthiş sadık bi kocam var sanıyordum .Oyle ki adam tatil belde seçimini bile bosver şimdi orası çıplaklarla örtülüdür diye es geçtirirdi.Tv de erotik sahneleri anında değiştirir magazın vs hatun çıkarsa şunlara bak nasıl insanlar diye bin laf ederdi hele dışarıda bomba hatunları görünce bakmamak için yerin dibine geçebilirdi öyle teşhircilipe çok kızardı gariban saf ben de onunla kavgaya tutuşurdum su kafayı bi değiştir herkes özgür sana ne ya neden bu kadar dillendiriyorusn diye :))Meğer adam zaafı olan şeyi örtmekle meşgulmüş .
Burada herkes eşine ne çok güveniyor nasıl da size hakaret eder boyutta konuşuyorlar .Umarım bir gün bu yazıları anımsamak zorunda kalmazlar .
Tepki göstermediğimde nerden bileyim madem bozuluyordun söyleseydin dedi daha önce yani bu yolu denedim. Tutmadı.siz kıskandığınızda aşırı tepki veriyorsunuz (ki normal bence her kadın kıskanır tepkileri farklıdır) diye mi yapıyor acaba bi kaç kezde sesiz kalın tutun kendinizi birde öyle gözlemleyin birde yanınızda kadınlardan bahsetmesine izin vermiyin yani şöyle konuşurken başka birşeye yöneltin ilginizi ne bileyim su içmeye kalkın ya da tam konuşurken şöyle de bir haber vardı gördün mü diyin ya da onu dinlemiyormuş gibi başka birşey düşünüyormuş gibi davranın ama şey demeyin bu konuyla ilgili konuşmanı istemiyor
İnsan karşındakine derdini türlü yollarla anlatır anlaşılamadığında, empati yapmasını ummak da bir çok konuda denediğimiz bir yöntem. Bekarlığımda etrafıma bakma merakım olmadı, evliyken neden olsun ki. Ben sosyal deney için yazmadım ama siz stres atmak için yazdınız sanırım.Siz karı/koca hastasınız.
Ciddiyim.
Senin kocan bir sapık kusura bakma amayolda izde sürekli kadınlara bakması hatta baktığında onlarla ilgili aşama aşama ne düşündüğünü bana anltması
Hayır hiç öyle bir amacım yoktu,İnsan karşındakine derdini türlü yollarla anlatır anlaşılamadığında, empati yapmasını ummak da bir çok konuda denediğimiz bir yöntem. Bekarlığımda etrafıma bakma merakım olmadı, evliyken neden olsun ki. Ben sosyal deney için yazmadım ama siz stres atmak için yazdınız sanırım.
eee bu adam bildiğin sapık!!! hani anlatılır ya eşim bakar geçer eder hadi bu neyse .... bir de şu tipler vardır bakislariyla götürdü diye işte senin koca onlardan.... sapık bu adam boşan sen.hatta baktığında onlarla ilgili aşama aşama ne düşündüğünü bana anltması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?