- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 33
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
evet bende bunu demeye çalışıyorum bir evliliğin yürümesi için şiddet aldatma olmaması yeterli mi yahut evi ile ilgili olması sorumluluklarını bilmesi bence bunlar zaten yapması gereken şeyler..Eşiniz değişmez ya böyle kabul edeceksiniz ya da bildiğinizi okuyacaksınız.
Evlilikte heyecan olmayınca, ask olmayinca ne diye evlendim diyor insan.
Şiddet gerekmiyor illa ki.
Bu da bi çeşit şiddet.
Karar sizin.
Hayir kabullenmezdim.evet bende bunu demeye çalışıyorum bir evliliğin yürümesi için şiddet aldatma olmaması yeterli mi yahut evi ile ilgili olması sorumluluklarını bilmesi bence bunlar zaten yapması gereken şeyler..
siz olsanız kabullenirmiydnz peki
hayır canm değil cinsel anlamda bir sıkıntımız yokAsk bitiyor zaten evlenince hepimiz nişanlılıkta ki gibi değiliz.. Cok fazla beklentiye girmeyin girildiği zaman hayal kırıklığı oluyor. Erkekler daha düz düşünüyor biz kadınlar öyle değiliz
Biz istiyoruz sevgilerini hissettirsinler ama bunu sorsan sadece onu mu düşünüyorum ben iş ekmek derler. Sizde ilgilenmeyin bakalım Bi süre onu taklit edin fark edecek mi.
Cinsellik yönünden de soğuk mu size?
o zaman benim de çok fazla seçeneğim yok değil mi peki siz evlimisiniz ?Hayir kabullenmezdim.
Garanti olarak görmezdim ve çocuk olayına da girmezdim.
Onlara yazık bi tek.
Siz biraz zamana bırakın iyice ölçüp tartın.o zaman benim de çok fazla seçeneğim yok değil mi peki siz evlimisiniz ?
5 yıldır zamana bırakıyorum aslında daha ne kadar bırakabilirim bilmiyorumSiz biraz zamana bırakın iyice ölçüp tartın.
Evliyim, ama sevilmediğimi düşündüğümde buna kayıtsız kalamam.
Evlilik terapistine gidin eşiniz kabul ederse.5 yıldır zamana bırakıyorum aslında daha ne kadar bırakabilirim bilmiyorumçok üzülüyorum aslında eşim beni anlayan bir eş ama bu konuda bir türlü beni anlamadı
günaydın lale hanım..Günaydın.
Akşam olunca,eve gelince sarılıp öpüşmez misiniz mesela?
gittik canm gecen yıl bir faydası olmadı bize..Evlilik terapistine gidin eşiniz kabul ederse.
Olsun parkta da insan sevdiğine sarılıp öpebilir,buna da alışabilir bence.günaydın lale hanım..
önceden öpmez di.. sarılmazdı ben yapa yapa söyleye söyleye bir tek ona alıştırabildim.. sabah giderken öper aksam parkta olduğumuz için öpme mevzusu olmaz birde iyi geceler deriz birbirimze öperiz.. bunuda son 6 aydır yapıyor benim söylemlerimle ısrarlarımla.. bir tek bunu başarabildim 5 koca yılda.
başkalarının yanında bana hep ismimle hitap eder ve resmi davranır. asla yakınlık kurmaz hele ki ailesnin yanında ben onlardan felan geçtimOlsun parkta da insan sevdiğine sarılıp öpebilir,buna da alışabilir bence.
Bir de 5 koca yıl demişsin,demek ki adamın yapısı bu.
Yine de iyi aşama kaydetmiş.
Şimdi hayattan herkesin beklentileri farklı.başkalarının yanında bana hep ismimle hitap eder ve resmi davranır. asla yakınlık kurmaz hele ki ailesnin yanında ben onlardan felan geçtim
sizce böyle bir insanla ömür geçer mi iyi yönleri ile yetinerek lale hanım ?
Yapısı ve ailesinden öğrendiği o şekildedir canim.Düşün eşim univ. mezunu iyi bir kurumda çalışan adam ilk zamanlarda başkasının yaninda adımı cagiramiyordu.Oysa ben ismimi en çok ondan duymak isterim.Hala daha zor söylüyor.Abileri de baktim öyle.Bu sevmediği anlamina gelmez.Degisiyorlar baskalari 2-3 ayda bizimkiler 3-5 yildabaşkalarının yanında bana hep ismimle hitap eder ve resmi davranır. asla yakınlık kurmaz hele ki ailesnin yanında ben onlardan felan geçtim
sizce böyle bir insanla ömür geçer mi iyi yönleri ile yetinerek lale hanım ?
haklısınız belkide boşanmak çok zor hele ki böyle bir sebep için boşanılırsa etrafımdaki insanların ne düşüneceğini başta ailemin o kadar iyi tahmin edebiliyorum ki.Şimdi hayattan herkesin beklentileri farklı.
Adamın iyi yönleri sana yetmiş ki 5 yıl üzerine çocuk yapmışsın.
Ben ilk yılda bu işi bir yola sokardım.
Baktım mutlu olamıyorum,uzatmazdım.
Şimdi ortada küçücük çocuk var,çekme bu adamı boşan desek boşanabileceğini hiç sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?