Eşimin beni sevmedigini dusunuyorum sizce nasil anlarim ?

Ozge gulec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
4
0
1
32
Merhaba arkadaslar bu platformda yeniyim 2 aylik evliyim esim bazen bana cok degerli bazende cok degersizmisim gibi hissettiriyor beni sevmiyormus gibi hissediyorum sizce nasil anlarim yoksa bunlar sadece bende bi kuruntumu fikirlerinizi bekliyorum

Detaylarını bilmediğimiz için yorumlayamayız ki. Değersiz hissetmenize sebep olan nedir?

Merhaba arkadaslar bu platformda yeniyim 2 aylik evliyim esim bazen bana cok degerli bazende cok degersizmisim gibi hissettiriyor beni sevmiyormus gibi hissediyorum sizce nasil anlarim yoksa bunlar sadece bende bi kuruntumu fikirlerinizi bekliyorum
2 ay evlilik için çok yeni, kendinize de eşinize de biraz zaman verin. Umarım her şey düzelir.

Bunu bunu bunu yapmiyor diye bir konu açsanız daha iyi yorum yapardik. Boyle konu cok havada kalmış.

Eşinizi kaç yıldır tanıyorsunuz

Özet bile geçilmemiş ki nasıl yorumlayalım

Valla bunu sana düşürdüyse bence de sevmiyordur. Her kadın sevildiğini hisseder. Acaba varsa sevgi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…