Eşimin Beni Hep Haksız Görmesi

Kocanızın huyunu biliyorsunuz. Eldeki malzeme bu, değişmez. Kabul etmiş bu evliliğe devam etmiş üstüne hamile kalmışsınız. Hediye sizin şahsınıza değil yeğenine gelmiş. Kabul edilmesi beni rahatız etmedi. Çok istemiyorsanız kullanmazsınız ama eşinize aç telefon söyle istemiyoruz demenizi hatta sırf bu sebepten evden gitmenizi gereksiz ve çocukça buldum. Üstüne bir de eşinizi engellemişsiniz. Ayrıca eşiniz sizin veliniz değil ki siz önce kendi hakkınızı savunun sonra eşinizden bekleyin. Bir şeyden rahatsızsınız eşinizi aracı kullanmak yerine kendiniz harekete geçin.

Diğer mesajlarda da yazdım. Ben zaten hakkımı savunuyorum. Ama eve geldiğimde eşim benı sucluyor :) ayrıca yine diğer mesajlardada söyledim 2 senedir bu huylarını törpülemiş ve yanımda durmayı öğrenmişti. Hamile olmam onu terkedemeyeceğim imajı yarattı sanırım.

Kocamın oksijen yetmezliğini teyzesi çözecek

5 yıl boyunca susmadım. Ama bazı anlarda ses cıkaramadım cunku ben böyle tartısmalara alısık değilim şaşkınlıkla izledim. Pasif kalmadım cevabımı verdim ama onun ailesi kutsal cevap verilmez :)) hal böyleyken değil mesajdada yazdıgım gibi 2 yıldır epey düzelmiş hatasını anlamış ve törpülemişti. Hamilelik onu eski haline döndürdü.

Ne güzel anlatmıssınız. Tam olarak amac bu. Battaniye aldıgı ıcın su an teyzesi melek ben şeytan oldum. Şu erkekleri kandırmak bu kadar kolaysa ben neden yapamadım bilmiyorum.

Tüm mesajları okumadım, okumam gerektiğini de düşünmüyorum zaten ana konuyu okuyorum sadece. Eksik anlattığınızı düşünüyorsanız ekleme yapabilirsiniz. Konuyu eşinizin sizi suçlaması değil sizi savunmaması üzerine açmışsınız. Bence gereksiz yere yükselmiş ve olay çıkartmışsınız. Tamam diyip kenara koysanız battaniyeyi hiç sorun çıkmazdı. Sonra ister atın ister tutun

Mesajları okumanız gerektiğini söylemedim. Alıntılama yaptım. Fikrinize saygı duyuyorum iyi aksamlar.

Benım eşimin beyni öyle işlemiyo malesef. Sizin dediğiniz tarz cok doğru politik. Ama ben öyle yaparsam inanın bana eşim alır teyzesını benım evıme kalmaya çağırır :) yüz verirsem hemen astarını ister. Politiklikten vs asla anlamaz.

aynı benim kocam bana muhalefet olarak doğmuş bir farkla benimki saf herkesi kendi gibi görüyor olaylara iyi niyetle yaklaşıyor. sonra ya bu insan kötü niyetliymiş diyor eee ben demiştim sana diyorum. sanki ben hiç dememişim gibi sözümü dinlemiyor.

neyse gelelim sana güzel bir karar vermişsin belki ayrılmazsınız ama ona sağlam bir ders vermiş olursun senin sözünün bir hükmü olduğuna inanır kısaca süründür benim yanımda değilsen gölge etme de

anladım eşinizin böyle olması gerçekten sıkıntı ama bir sıkıntı daha var... mesela evi terk ettiniz ya, eve döndüğünüzde artık hiç ciddiyet kalmaz gitsede geri geliyor nasılsa diyerek ona göre daha da çekinmeden davranır

Aynıı benım eşimi anlatmıssın. Bana muhalefet olmak için herşeyi yapar :) burnu sürtermi bilmem ama asla bana ulaşmaya calısmıyor..

Sonuna 1 senede azda olsa düzeleceğine inandığımdan bebek yapma kararı aldım demeniz bir bahane değil maalesef. Tam inanmamışsınız zaten ki 5 yıllık bir evlilikte bir eşinizin değişmeyeceğini öğrenemediniz mi gerçekten.. Olan çocuklara oluyor en çok buna üzülüyorum. Hani 5 yıldır çok iyiydik ailesi iyiydi kendisi korurdu kollardı deseniz anlarım hak veririm. Ayrıca battaniyeden dolayı ne diye konuyu uzatıp tartışma yaratıyorsunuz ki bu insanlar böyle konuşmayın yine ona bi şey diyemem ama battaniye bu ya alıver kullanma at gerekirse ama al ne olacak. Burada sizin hatanız daha fazla bana göre.

Maşallah hayata karşı ne kadar katı ve köşelisiniz. Sizin gibi olmayı dilerim. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…