- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.649
- 598
Hahaha dimi ya. İnanılmaz.İnsan dış kapı mandalı teyze için bebeğini ve karısını üzer mi ya?
Bir MR çektirin bakın eşinizde beyin var mı?
Diğer mesajlarda da yazdım. Ben zaten hakkımı savunuyorum. Ama eve geldiğimde eşim benı sucluyor :) ayrıca yine diğer mesajlardada söyledim 2 senedir bu huylarını törpülemiş ve yanımda durmayı öğrenmişti. Hamile olmam onu terkedemeyeceğim imajı yarattı sanırım.Kocanızın huyunu biliyorsunuz. Eldeki malzeme bu, değişmez. Kabul etmiş bu evliliğe devam etmiş üstüne hamile kalmışsınız. Hediye sizin şahsınıza değil yeğenine gelmiş. Kabul edilmesi beni rahatız etmedi. Çok istemiyorsanız kullanmazsınız ama eşinize aç telefon söyle istemiyoruz demenizi hatta sırf bu sebepten evden gitmenizi gereksiz ve çocukça buldum. Üstüne bir de eşinizi engellemişsiniz. Ayrıca eşiniz sizin veliniz değil ki siz önce kendi hakkınızı savunun sonra eşinizden bekleyin. Bir şeyden rahatsızsınız eşinizi aracı kullanmak yerine kendiniz harekete geçin.
Kocamın oksijen yetmezliğini teyzesi çözecekBenim msj da alıntılanmış cevap vermesem olmaz :)
Al ablanı annen kardeşin kuzen kim varsa gidin piknik yapın çimlerde
Temiz hava oksijen al fazla fazla çek içine
Şu oksijenin azcığı da kocamın beynine gitsin amin de :) kendini mutlu et bu günler geçecek düzeleceksiniz geriye kalan yaşadığın stres olacak
5 yıl boyunca susmadım. Ama bazı anlarda ses cıkaramadım cunku ben böyle tartısmalara alısık değilim şaşkınlıkla izledim. Pasif kalmadım cevabımı verdim ama onun ailesi kutsal cevap verilmez :)) hal böyleyken değil mesajdada yazdıgım gibi 2 yıldır epey düzelmiş hatasını anlamış ve törpülemişti. Hamilelik onu eski haline döndürdü.5 yıl boyunca susarsan normal..
Goz yumarsan,küçük dustugun anlarda bile sesini çıkarmazsan göreceğin muamele bu olur.
Eşinin seni savunmasına gerek yok.
Öncelikle sen de bir bireysin.
Haksızlık olduğu vakit konusmaliydin.
Hep haksız olduğun imajını çizdin,sustukca sustun,göz yumdun ve en son bu oldu bak.
Kocan bile seni savunmak istemiyor.
Haklisayniz görmezden gelmeyin,kocanizin sizin hakkınızı savunmasını beklemeyin.
Burada çok pasif kaldığınız için hatalisiniz bence.
Ayrıca madem bu adam ailesi ile birlikte hareket edip hiç umursamiyor sizi :
Neden hâl böyleyken bir de çocuk yaptınız.
Ne güzel anlatmıssınız. Tam olarak amac bu. Battaniye aldıgı ıcın su an teyzesi melek ben şeytan oldum. Şu erkekleri kandırmak bu kadar kolaysa ben neden yapamadım bilmiyorum.Teyzesi tam Çakal Carlos. Alttan alltan arayi bozup,sonra da eşinin gozune girmek icin battaniye aldim diye yaranmaya çalışıyor ki iyi olan taraf kendi bilinsin. Evini terk etme,onlarla irtibatı kes,eşine açık açık söylersin ama anlayacağını sanmıyorum.Sert ol kendini ezdirme,çocuk yapma diyecektim ama olmuş artık yapcak birşey yok,boyun eğip susma,susarsan daha da tepene cikacaklar. Yaptıklarını da herkese anlat,nasılsa bu susuyor diyip arkandan at koşturmasınlar,onlar anlatiyor çünkü emin ol. Baktin duzeltme sansi yok,yolunu çizersin,dünyanın sonu degil.
Sanmıyorum :)Umarım yoluna girer herşey hamilelikte daha zor bu durum kocanız beynini çalıştırır inşallah
O kadar kolay değil işine öyle geliyorNe güzel anlatmıssınız. Tam olarak amac bu. Battaniye aldıgı ıcın su an teyzesi melek ben şeytan oldum. Şu erkekleri kandırmak bu kadar kolaysa ben neden yapamadım bilmiyorum.
Diğer mesajlarda da yazdım. Ben zaten hakkımı savunuyorum. Ama eve geldiğimde eşim benı sucluyor :) ayrıca yine diğer mesajlardada söyledim 2 senedir bu huylarını törpülemiş ve yanımda durmayı öğrenmişti. Hamile olmam onu terkedemeyeceğim imajı yarattı sanırım.
Battaniyenin yanına birkaç kutu vitamin ve oksijen maskesi eklesinKocamın oksijen yetmezliğini teyzesi çözecek
Mesajları okumanız gerektiğini söylemedim. Alıntılama yaptım. Fikrinize saygı duyuyorum iyi aksamlar.Tüm mesajları okumadım, okumam gerektiğini de düşünmüyorum zaten ana konuyu okuyorum sadece. Eksik anlattığınızı düşünüyorsanız ekleme yapabilirsiniz. Konuyu eşinizin sizi suçlaması değil sizi savunmaması üzerine açmışsınız. Bence gereksiz yere yükselmiş ve olay çıkartmışsınız. Tamam diyip kenara koysanız battaniyeyi hiç sorun çıkmazdı. Sonra ister atın ister tutun
Benım eşimin beyni öyle işlemiyo malesef. Sizin dediğiniz tarz cok doğru politik. Ama ben öyle yaparsam inanın bana eşim alır teyzesını benım evıme kalmaya çağırır :) yüz verirsem hemen astarını ister. Politiklikten vs asla anlamaz.e kocanız ilk günden beri böylemiş hamileyken mi ayrılmak istiyorsunuz şimdi
hediye gönderirse göndersin ,al ihtiyacı olana ver yüz göz olmak yerine... siz uzatmış siz kavga etmiş gibi durursunuz onlar adım atmış ama siz kavgaya devam etmek isteyen taraf gibi görünürsünüz,haklıyken haksız durumuna düşürmeyin kendinizi.
kocanız battaniye almış dediğinde aa öyle mi sağolsun der konuyu kapatırsınız battaniyeyi verdiklerinde alır ihtiyacı olana verirsiniz başkasına bitti gitti,mesafeli durursunuz soğuk durursunuz tavrınızı duruşunuzu görür yaklaşamazlar zaten.
aynı benim kocam bana muhalefet olarak doğmuş bir farkla benimki saf herkesi kendi gibi görüyor olaylara iyi niyetle yaklaşıyor. sonra ya bu insan kötü niyetliymiş diyor eee ben demiştim sana diyorum. sanki ben hiç dememişim gibi sözümü dinlemiyor.Herkese merhaba, 5 yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim.
Eşimi bildim bileli ailesi hatalı bile olsa benı korumaz kollamaz. Sessiz kalır. Hatta benım hatalı oldugumu ima eden tavır ve sözlerde bulunur.
En son olayı kısaca özetleyeyim.
Teyzesi tüm sosyal medya mecralarından beni ve ailemi silip, kocamı arayıp BENİ NEDEN SİLMİŞLER diye yalan söyleyip ara bozmaya çalıştı.
Yaklaşık 2 sene oldu asla konuşmadım, görüşmedim. Ama kocam bunu yanlıslıkla yaptıgını söylüyor :) yalan söylemenin yanlıslıgı mı olur?
Aramızı bozmak için yapılan bi hareket ve yalandı.
Görüşmemeyi sürdürdüm. Taa ki düne kadar. Neymiş bebeğe battaniye almış. Kaynanamla gönderecekmiş.
Ya ben seninle görüşmüyorum. Bebeğime senin art niyetle yaptıgın hareketlere rağmen aldıgın herhangi birşeyi kullanır mıyım? Asla.
Ama eşim çoktan hediyeyi kabul etmiş :) bende annesine kabul etmemesini sıkıntı olacağını söylemesini istedim ve kıyamet koptu.
Evden ayrıldım ve ablamın yanına geldim. Hıc bir şekılde bana destek olmamasından beni kollamamasından ve hep benı haksız görmesinden yoruldum.
Bu arada tüm sülalesinin yaptıgı çogu şeye hep göz yumdum. Kücük düştüğüm anlar oldu yinede arkamdan duran bi eşim maalesef olmadı.
Hamileyim ama ayrılmayı düşünüyorum. Mutsuzken cocugumu bu ortamda nasıl mutlu yetiştirebilirim ki..
Bu arada son 1-2 senede az da olsa düzeldiğine inandıgım için bebek yapma kararı aldım. Ama ilk olayda yine aynı davrandı..
anladım eşinizin böyle olması gerçekten sıkıntı ama bir sıkıntı daha var... mesela evi terk ettiniz ya, eve döndüğünüzde artık hiç ciddiyet kalmaz gitsede geri geliyor nasılsa diyerek ona göre daha da çekinmeden davranırBenım eşimin beyni öyle işlemiyo malesef. Sizin dediğiniz tarz cok doğru politik. Ama ben öyle yaparsam inanın bana eşim alır teyzesını benım evıme kalmaya çağırır :) yüz verirsem hemen astarını ister. Politiklikten vs asla anlamaz.
Evet maalesefanladım eşinizin böyle olması gerçekten sıkıntı ama bir sıkıntı daha var... mesela evi terk ettiniz ya, eve döndüğünüzde artık hiç ciddiyet kalmaz gitsede geri geliyor nasılsa diyerek ona göre daha da çekinmeden davranır
Aynıı benım eşimi anlatmıssın. Bana muhalefet olmak için herşeyi yapar :) burnu sürtermi bilmem ama asla bana ulaşmaya calısmıyor..aynı benim kocam bana muhalefet olarak doğmuş bir farkla benimki saf herkesi kendi gibi görüyor olaylara iyi niyetle yaklaşıyor. sonra ya bu insan kötü niyetliymiş diyor eee ben demiştim sana diyorum. sanki ben hiç dememişim gibi sözümü dinlemiyor.
neyse gelelim sana güzel bir karar vermişsin belki ayrılmazsınız ama ona sağlam bir ders vermiş olursun senin sözünün bir hükmü olduğuna inanır kısaca süründür benim yanımda değilsen gölge etme de
Sonuna 1 senede azda olsa düzeleceğine inandığımdan bebek yapma kararı aldım demeniz bir bahane değil maalesef. Tam inanmamışsınız zaten ki 5 yıllık bir evlilikte bir eşinizin değişmeyeceğini öğrenemediniz mi gerçekten.. Olan çocuklara oluyor en çok buna üzülüyorum. Hani 5 yıldır çok iyiydik ailesi iyiydi kendisi korurdu kollardı deseniz anlarım hak veririm. Ayrıca battaniyeden dolayı ne diye konuyu uzatıp tartışma yaratıyorsunuz ki bu insanlar böyle konuşmayın yine ona bi şey diyemem ama battaniye bu ya alıver kullanma at gerekirse ama al ne olacak. Burada sizin hatanız daha fazla bana göre.Herkese merhaba, 5 yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim.
Eşimi bildim bileli ailesi hatalı bile olsa benı korumaz kollamaz. Sessiz kalır. Hatta benım hatalı oldugumu ima eden tavır ve sözlerde bulunur.
En son olayı kısaca özetleyeyim.
Teyzesi tüm sosyal medya mecralarından beni ve ailemi silip, kocamı arayıp BENİ NEDEN SİLMİŞLER diye yalan söyleyip ara bozmaya çalıştı.
Yaklaşık 2 sene oldu asla konuşmadım, görüşmedim. Ama kocam bunu yanlıslıkla yaptıgını söylüyor :) yalan söylemenin yanlıslıgı mı olur?
Aramızı bozmak için yapılan bi hareket ve yalandı.
Görüşmemeyi sürdürdüm. Taa ki düne kadar. Neymiş bebeğe battaniye almış. Kaynanamla gönderecekmiş.
Ya ben seninle görüşmüyorum. Bebeğime senin art niyetle yaptıgın hareketlere rağmen aldıgın herhangi birşeyi kullanır mıyım? Asla.
Ama eşim çoktan hediyeyi kabul etmiş :) bende annesine kabul etmemesini sıkıntı olacağını söylemesini istedim ve kıyamet koptu.
Evden ayrıldım ve ablamın yanına geldim. Hıc bir şekılde bana destek olmamasından beni kollamamasından ve hep benı haksız görmesinden yoruldum.
Bu arada tüm sülalesinin yaptıgı çogu şeye hep göz yumdum. Kücük düştüğüm anlar oldu yinede arkamdan duran bi eşim maalesef olmadı.
Hamileyim ama ayrılmayı düşünüyorum. Mutsuzken cocugumu bu ortamda nasıl mutlu yetiştirebilirim ki..
Bu arada son 1-2 senede az da olsa düzeldiğine inandıgım için bebek yapma kararı aldım. Ama ilk olayda yine aynı davrandı..
Maşallah hayata karşı ne kadar katı ve köşelisiniz. Sizin gibi olmayı dilerim. İyi günler.Sonuna 1 senede azda olsa düzeleceğine inandığımdan bebek yapma kararı aldım demeniz bir bahane değil maalesef. Tam inanmamışsınız zaten ki 5 yıllık bir evlilikte bir eşinizin değişmeyeceğini öğrenemediniz mi gerçekten.. Olan çocuklara oluyor en çok buna üzülüyorum. Hani 5 yıldır çok iyiydik ailesi iyiydi kendisi korurdu kollardı deseniz anlarım hak veririm. Ayrıca battaniyeden dolayı ne diye konuyu uzatıp tartışma yaratıyorsunuz ki bu insanlar böyle konuşmayın yine ona bi şey diyemem ama battaniye bu ya alıver kullanma at gerekirse ama al ne olacak. Burada sizin hatanız daha fazla bana göre.
Bir erkeğin ailesi devlet tarafından psikopat seçilse bile erkek eşinden ailesi için laf duymak istemez. İsterse dünyanın en kötü insanları olsunlar malesef durum böyle.
Ben bunu anladığımdan beri içimden ne geliyorsa öyle davranıyorum. Eşimden beklerdim hep cevabını versin diye. Baktım sessiz kalıyor bende dedim ki bundan sonra ben cevaplarımı veririm madem sen veremiyorsun bana da karışamazsın o saatten sonra dedim. Sizin durum da küçük bi meseleymiş teyzesi kendi silip beni sildiler dediğinde onu arayıp teyze eşime böyle böyle demişsin biz seni niye silelim durduk yere? Diye yüzleşirdim. Battaniye olayında da gönderirse göndersin koyarım bi köşeye bende başkasına götürürüm kullanmak zorunda değilim. Ama böyle çıkış yapınca "bak işte teyzem yine büyüklük yapıp hediye göndermiş ama kabul etmiyor" diye düşüneceklerdir. Madem evlendik madem çocuk yaptık evlilik idare işidir zaten. Eşinle başka şekillerde sorunun yoksa teyzesi için ayrılmaya kalkmak komik olabilir. Ha diyorsan eşimi çok da sevmiyordum bahane arıyordum diye o zaman senin kararın. Misal bende evlendiğimde küs olduğum bi akrabam hediye göndermişti annemin hatrına sanırım. Bende hiç lafını yapmadım aldım köşeye koydum bi komşumuz çeyiz sermişti ona götürdüm hediye olarak. Bu gibi durumları böyle fırsata çevirirsen seninde başın ağrımaz. Tabi geçinmeye gönlün varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?