Çok güzel ve mantıklı bir yorum kesinlikleBir erkeğin ailesi devlet tarafından psikopat seçilse bile erkek eşinden ailesi için laf duymak istemez. İsterse dünyanın en kötü insanları olsunlar malesef durum böyle.
Ben bunu anladığımdan beri içimden ne geliyorsa öyle davranıyorum. Eşimden beklerdim hep cevabını versin diye. Baktım sessiz kalıyor bende dedim ki bundan sonra ben cevaplarımı veririm madem sen veremiyorsun bana da karışamazsın o saatten sonra dedim. Sizin durum da küçük bi meseleymiş teyzesi kendi silip beni sildiler dediğinde onu arayıp teyze eşime böyle böyle demişsin biz seni niye silelim durduk yere? Diye yüzleşirdim. Battaniye olayında da gönderirse göndersin koyarım bi köşeye bende başkasına götürürüm kullanmak zorunda değilim. Ama böyle çıkış yapınca "bak işte teyzem yine büyüklük yapıp hediye göndermiş ama kabul etmiyor" diye düşüneceklerdir. Madem evlendik madem çocuk yaptık evlilik idare işidir zaten. Eşinle başka şekillerde sorunun yoksa teyzesi için ayrılmaya kalkmak komik olabilir. Ha diyorsan eşimi çok da sevmiyordum bahane arıyordum diye o zaman senin kararın. Misal bende evlendiğimde küs olduğum bi akrabam hediye göndermişti annemin hatrına sanırım. Bende hiç lafını yapmadım aldım köşeye koydum bi komşumuz çeyiz sermişti ona götürdüm hediye olarak. Bu gibi durumları böyle fırsata çevirirsen seninde başın ağrımaz. Tabi geçinmeye gönlün varsa.