Ben kendımı elbette korudum. Lafımı söyledim. Ama kocam yanımda olmayınca ben yalnız kalıyorum ve benı sucluyor. :)5 yıl boyunca susarsan normal..
Goz yumarsan,küçük dustugun anlarda bile sesini çıkarmazsan göreceğin muamele bu olur.
Eşinin seni savunmasına gerek yok.
Öncelikle sen de bir bireysin.
Haksızlık olduğu vakit konusmaliydin.
Hep haksız olduğun imajını çizdin,sustukca sustun,göz yumdun ve en son bu oldu bak.
Kocan bile seni savunmak istemiyor.
Haklisayniz görmezden gelmeyin,kocanizin sizin hakkınızı savunmasını beklemeyin.
Burada çok pasif kaldığınız için hatalisiniz bence.
Ayrıca madem bu adam ailesi ile birlikte hareket edip hiç umursamiyor sizi :
Neden hâl böyleyken bir de çocuk yaptınız.
hayır son 2 senedir düzelmişti. Dikkat ediyordu. Sanırım tam tersi. Cocuk olunca nasılsa benı bırakamaz diye özüne döndü.E durdun durdun hamile kalınca mi aklına geldi rest çekmek diye sorarlar adama . Beş yıldır neyse dedin adam aynı adam çocuk olunca değişeceğini düşündün . Evet çocuk olucna değişir bana zaten zorunlu diye daha çok bastıracak
Bende önceden hayır ben böyle istiyorum derdim ne anlayışsızlığım kaldı ne büyükleri hiçe saymam kaldı :) bende yolunu buldum he hö diyip geçiyorum sonra neden öyle yapmadın hani yapcaktın dediklerinde o zaman hayır deseydim 2 saat ağız dalaşına girecektik ben kendi bildiğimi okurum bilirsin diyip geçiyorum hem kendi istediğim oluyor hem de zaman aşımına uğradığı için sıcak tepki veremiyorlar güzel oluyor öyle
Evi terkettiğinizde eşiniz ne yaptı? Ablanızdasınız şimdi sanırım, affedilmeye çabalıyor mu?
Evi terkettiğinizde eşiniz ne yaptı? Ablanızdasınız şimdi sanırım, affedilmeye çabalıyor mu?
Çok haklısın cok..Aman yok sakin kal
Allah korusun erken doğumu tetikler
Aç komik şeyler izle düşünme birşey
Hiçbir şey bebeğinden önemli değil ne kv ne koca ne teyze
Ben aslında anlayışıda denedim. Ama yetmiyor. Ufacık aksi bir düşüncem oldugunda yine en kötü insan ben oldum. İyiliğim görünmedi.Şu dediğiniz anlayışın yüzde ellisi yeterli bence ya. Tamamen böyle yapınca bazı insanlar üstüne çıkıp tepiniyor resmen . Bence insan ben fikrim bu böyle yapmayı tercih ediyorum diyebilmeli . Yoksa gelen vuruyor giden vuruyor
Kusura bakmayın orayı görmemişim bence de çocuk var gidemez diye düşünmüşBen kendımı elbette korudum. Lafımı söyledim. Ama kocam yanımda olmayınca ben yalnız kalıyorum ve benı sucluyor. :)
hayır son 2 senedir düzelmişti. Dikkat ediyordu. Sanırım tam tersi. Cocuk olunca nasılsa benı bırakamaz diye özüne döndü.
Işte bazı aileler böyledir bu ailelerle iyi olarak cozemessin burunlarinfan getirmen lazım cekinecekler ve hiç ağızlarını acmayacaklar. Bunun için de seninle gerçekten olmak isteyen bir eşinin olması lazım. Senin eşin her koşulda ailesinden yanaBen aslında anlayışıda denedim. Ama yetmiyor. Ufacık aksi bir düşüncem oldugunda yine en kötü insan ben oldum. İyiliğim görünmedi.
Bende önceden hayır ben böyle istiyorum derdim ne anlayışsızlığım kaldı ne büyükleri hiçe saymam kaldı :) bende yolunu buldum he hö diyip geçiyorum sonra neden öyle yapmadın hani yapcaktın dediklerinde o zaman hayır deseydim 2 saat ağız dalaşına girecektik ben kendi bildiğimi okurum bilirsin diyip geçiyorum hem kendi istediğim oluyor hem de zaman aşımına uğradığı için sıcak tepki veremiyorlar güzel oluyor öyle
Şu anlık hiç bişey yapmadı. 2 gundur burdayım. Benı aramaması ıcın her yerden de engelledim. Çünkü hamileliğimü hiçe sayıp bana lafları sıralayıp strese sokacak..Evi terkettiğinizde eşiniz ne yaptı? Ablanızdasınız şimdi sanırım, affedilmeye çabalıyor mu?
Sorsan öyle değilim diyor. Sanırım ben uyduruyorum :)))Işte bazı aileler böyledir bu ailelerle iyi olarak cozemessin burunlarinfan getirmen lazım cekinecekler ve hiç ağızlarını acmayacaklar. Bunun için de seninle gerçekten olmak isteyen bir eşinin olması lazım. Senin eşin her koşulda ailesinden yana
Şu anlık hiç bişey yapmadı. 2 gundur burdayım. Benı aramaması ıcın her yerden de engelledim. Çünkü hamileliğimü hiçe sayıp bana lafları sıralayıp strese sokacak..
Benim msj da alıntılanmış cevap vermesem olmaz :)Şu anlık hiç bişey yapmadı. 2 gundur burdayım. Benı aramaması ıcın her yerden de engelledim. Çünkü hamileliğimü hiçe sayıp bana lafları sıralayıp strese sokacak..
Umarım yoluna girer herşey hamilelikte daha zor bu durum kocanız beynini çalıştırır inşallahSorsan öyle değilim diyor. Sanırım ben uyduruyorum :)))
5 yıl boyunca susarsan normal..
Goz yumarsan,küçük dustugun anlarda bile sesini çıkarmazsan göreceğin muamele bu olur.
Eşinin seni savunmasına gerek yok.
Öncelikle sen de bir bireysin.
Haksızlık olduğu vakit konusmaliydin.
Hep haksız olduğun imajını çizdin,sustukca sustun,göz yumdun ve en son bu oldu bak.
Kocan bile seni savunmak istemiyor.
Haklisayniz görmezden gelmeyin,kocanizin sizin hakkınızı savunmasını beklemeyin.
Burada çok pasif kaldığınız için hatalisiniz bence.
Ayrıca madem bu adam ailesi ile birlikte hareket edip hiç umursamiyor sizi :
Neden hâl böyleyken bir de çocuk yaptınız.
Annenizin kalbinden öpüyorumAnnem hep erkek kardeşime derki
Karın yarın bir gün bize kızar. Laf eder. Arkamızdan konuşur. Karını uzun uzun dinle. Haklıysa haklısın de çözüm bul. Haksızsa ona anlat ama sevgiyle anlat suçlayarak değil. Bizi savunup durma daha çık dolmasın. Haksızsa bile başka zamanda anlat bunu ona. O an siniriyle istediği kadar içine döksün. Sonra sarılarak öperek seni anlıyorum karıcım de bunalmışsın anlat canım de. rahatlat sinirini al karının. Birçok kadın sadece kocası ona hak verse onu anlasa dinlese ailesinin yaptığı hataları göz ardı eder. Kadının tek isteği anlaşılmak karını anlamaya çalış oğlum. Hep bunu der annem.
Ah ah annem gibi anneler çoğalsa keşke. Şuradaki kadınlar yarısı cinsellikten yarısı kocam ailesinin yaptıklarını görmüyordan şikayetçi.
O ne kadar eli öpülesi bir anne yahuAnnem hep erkek kardeşime derki
Karın yarın bir gün bize kızar. Laf eder. Arkamızdan konuşur. Karını uzun uzun dinle. Haklıysa haklısın de çözüm bul. Haksızsa ona anlat ama sevgiyle anlat suçlayarak değil. Bizi savunup durma daha çık dolmasın. Haksızsa bile başka zamanda anlat bunu ona. O an siniriyle istediği kadar içine döksün. Sonra sarılarak öperek seni anlıyorum karıcım de bunalmışsın anlat canım de. rahatlat sinirini al karının. Birçok kadın sadece kocası ona hak verse onu anlasa dinlese ailesinin yaptığı hataları göz ardı eder. Kadının tek isteği anlaşılmak karını anlamaya çalış oğlum. Hep bunu der annem.
Ah ah annem gibi anneler çoğalsa keşke. Şuradaki kadınlar yarısı cinsellikten yarısı kocam ailesinin yaptıklarını görmüyordan şikayetçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?