Eşimin Beni Hep Haksız Görmesi

Ben kendımı elbette korudum. Lafımı söyledim. Ama kocam yanımda olmayınca ben yalnız kalıyorum ve benı sucluyor. :)
hayır son 2 senedir düzelmişti. Dikkat ediyordu. Sanırım tam tersi. Cocuk olunca nasılsa benı bırakamaz diye özüne döndü.

Aman yok sakin kal
Allah korusun erken doğumu tetikler
Aç komik şeyler izle düşünme birşey
Hiçbir şey bebeğinden önemli değil ne kv ne koca ne teyze
Çok haklısın cok..

Ben aslında anlayışıda denedim. Ama yetmiyor. Ufacık aksi bir düşüncem oldugunda yine en kötü insan ben oldum. İyiliğim görünmedi.

Teyzesi tam Çakal Carlos. Alttan alltan arayi bozup,sonra da eşinin gozune girmek icin battaniye aldim diye yaranmaya çalışıyor ki iyi olan taraf kendi bilinsin. Evini terk etme,onlarla irtibatı kes,eşine açık açık söylersin ama anlayacağını sanmıyorum.Sert ol kendini ezdirme,çocuk yapma diyecektim ama olmuş artık yapcak birşey yok,boyun eğip susma,susarsan daha da tepene cikacaklar. Yaptıklarını da herkese anlat,nasılsa bu susuyor diyip arkandan at koşturmasınlar,onlar anlatiyor çünkü emin ol. Baktin duzeltme sansi yok,yolunu çizersin,dünyanın sonu degil.

Ne saçma olaylar. Eşiniz sizi niye ailesine karşı korumalı onu anlamadım. Eşinizin ailesiyle/ akrabalariyla iletişiminizi yanlış oturtmus saglikli olmayan bir iliski kurmuşsunuz bence. Siz de konuşun. Eşinizin sizin yerinize konuşup sizi korumasi falan gerekmez ki ayrica korunmayi istediginiz kisiler sizin de akrabaniz sayılır.

Kusura bakmayın orayı görmemişim bence de çocuk var gidemez diye düşünmüş

Ben aslında anlayışıda denedim. Ama yetmiyor. Ufacık aksi bir düşüncem oldugunda yine en kötü insan ben oldum. İyiliğim görünmedi.
Işte bazı aileler böyledir bu ailelerle iyi olarak cozemessin burunlarinfan getirmen lazım cekinecekler ve hiç ağızlarını acmayacaklar. Bunun için de seninle gerçekten olmak isteyen bir eşinin olması lazım. Senin eşin her koşulda ailesinden yana

Evi terkettiğinizde eşiniz ne yaptı? Ablanızdasınız şimdi sanırım, affedilmeye çabalıyor mu?
Şu anlık hiç bişey yapmadı. 2 gundur burdayım. Benı aramaması ıcın her yerden de engelledim. Çünkü hamileliğimü hiçe sayıp bana lafları sıralayıp strese sokacak..

Sorsan öyle değilim diyor. Sanırım ben uyduruyorum :)))

bence biraz bedel ödetmeniz lazım. hemen geri dönmeyinki bundan sonra bişey oldugu zaman 2 kez düşünsün. sizin arkanızda veya başkasının arkasında değil haklı olanın arkasında olmayı ögrensin. ki anladığım üzere bu olayda haklı olan sizsisniz. tepkinizi koyun lütfen.. alttan aldıkça tepenize çıkacaktır

Şu anlık hiç bişey yapmadı. 2 gundur burdayım. Benı aramaması ıcın her yerden de engelledim. Çünkü hamileliğimü hiçe sayıp bana lafları sıralayıp strese sokacak..

Anladım. Hayırlısı olsun diyelim. Pek bir şey yapmadıysa söylenecek laf da yok. Affet demek isterdim ortada affettiren adam yok. Hayırlı doğumlar.

Benim msj da alıntılanmış cevap vermesem olmaz :)
Al ablanı annen kardeşin kuzen kim varsa gidin piknik yapın çimlerde
Temiz hava oksijen al fazla fazla çek içine
Şu oksijenin azcığı da kocamın beynine gitsin amin de :) kendini mutlu et bu günler geçecek düzeleceksiniz geriye kalan yaşadığın stres olacak

e kocanız ilk günden beri böylemiş hamileyken mi ayrılmak istiyorsunuz şimdi

hediye gönderirse göndersin ,al ihtiyacı olana ver yüz göz olmak yerine... siz uzatmış siz kavga etmiş gibi durursunuz onlar adım atmış ama siz kavgaya devam etmek isteyen taraf gibi görünürsünüz,haklıyken haksız durumuna düşürmeyin kendinizi.
kocanız battaniye almış dediğinde aa öyle mi sağolsun der konuyu kapatırsınız battaniyeyi verdiklerinde alır ihtiyacı olana verirsiniz başkasına bitti gitti,mesafeli durursunuz soğuk durursunuz tavrınızı duruşunuzu görür yaklaşamazlar zaten.

Eşinin senin ve ailesi arasındaki durumu idare etmesi gerekirdi bir şekilde. Ben eşini hatalı buldum.

Bende insanlarin sabirina sasiriyorum. Hani bir kere bir kere esinin hatrina görmezden geldin. Ama insan devamli nasil susar.

5 yil once yüzüne diyeceksiniz ki yalan söyledin utanmadin mi sonra o delirecek hazmeder de 5 yıl sonra battaniye gönderirse kabul ederdiniz sizin içinizde sogurdu. Kisaca lafını soyleyeceksiniz sonra barışmak isterse barışmış gibi davranirdiniz. Ha demesi kolay sizi anlıyorum o muhabbete girmek istemiyorsunuz ama bence ortada bir durum varsa birebir gorusmek yüzleşmek

Annem hep erkek kardeşime derki

Karın yarın bir gün bize kızar. Laf eder. Arkamızdan konuşur. Karını uzun uzun dinle. Haklıysa haklısın de çözüm bul. Haksızsa ona anlat ama sevgiyle anlat suçlayarak değil. Bizi savunup durma daha çık dolmasın. Haksızsa bile başka zamanda anlat bunu ona. O an siniriyle istediği kadar içine döksün. Sonra sarılarak öperek seni anlıyorum karıcım de bunalmışsın anlat canım de. rahatlat sinirini al karının. Birçok kadın sadece kocası ona hak verse onu anlasa dinlese ailesinin yaptığı hataları göz ardı eder. Kadının tek isteği anlaşılmak karını anlamaya çalış oğlum. Hep bunu der annem.
Ah ah annem gibi anneler çoğalsa keşke. Şuradaki kadınlar yarısı cinsellikten yarısı kocam ailesinin yaptıklarını görmüyordan şikayetçi.

Annenizin kalbinden öpüyorum aynen öyle çok basit bir şeyi erkekler malesef beceremiyor

O ne kadar eli öpülesi bir anne yahu
Hayran kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…