Eşimin bayramda annemlerde iken saçma sapan tavırları ve laçkalaşan evliliğimiz.. hayal kırıklıklarım..

boşa bence
çocuk yoktur inşallah

Reactions: Cac
Sizi tanımıyorum ama yazılan yorumlara bakınca, yazdığınız yazıda tek bir yere takıldım.
Bu kadar anormalliğin içinde nasıl normal bir seks yaşantınız olduğu konusu.
Bu evliliğe başka nasıl katlanılabilirdi ki.

Kendinizle çelişiyorsunuz şu an resmen. Hem hiçbir şey boşandıktan sonra duzelmeyecek gibi diyorsunuz hem de annemle bile tüm hayallerimi gerceklestirebilirim diyorsunuz. Adamın size faydası yok zararı çok. Sevgi desen o da yok.

Uslubunuzu beğenmedim.Esiniz gibisiniz sizde.Her sene tatile gidemeyebilirsiniz.En azından yakın yerlerde olsa gidelim demiş.

Uslubunuzu beğenmedim.Esiniz gibisiniz sizde.Her sene tatile gidemeyebilirsiniz.En azından yakın yerlerde olsa gidelim demiş.
Uslubümü niye beğenmediniz anlamadım? Ben yaşadıklarımı anlatıyorum

Bazen oğlum, bazen aşkım mı diyor ? Garipmiş.

Sizi tanımıyorum ama yazılan yorumlara bakınca, yazdığınız yazıda tek bir yere takıldım.
Bu kadar anormalliğin içinde nasıl normal bir seks yaşantınız olduğu konusu.
Böyle olan çok var. Erkekler için tamamen bağımsız gibi sanırım.o başka o başka derler ya.sürekli boşanma aşmasında olup hamile üyeler nasıl bu durumda sanıyorsun

Eee gelir yoksa aile evi tabi.önce iş bakın.

O bir anlık kaza oluyormuş ya, öyle diyorlar hep
Nedense hep anlaşamayanların kazası oluyor. ideal çiftler de uğraşsın dursun.hamile kalmanın en kolay yolu kötü evlilik galiba.hani bir arkadaş da demişti ya hamile kalmak için tam tersi korunmak gerekiyor heralde diye o hesap.

Arkanda annen varsa hiç korkma hayallerini annenle gerçekleştir. Sen güçlü bir kadınsın çalışıp kumar borcu odedigine göre bazen korkuları bırakmak lazım

Ya sen en son bosanmiyormuydun? Ben mi karistirdim? Sanki esya falan topluyordun. Bir ara seri koca konularin vardi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…