- 6 Nisan 2023
- 1.055
- 205
- 43
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Merhaba kızlar, bayramda eşim annemlere geldi bayramlaşmak için.. muhabbet sohbet falan, eşim bana laf arasında annemin yanında oğlum dedi. Ve değişik değişik tavırlar. Beni aileme şikayet edercesine alaycı tavırlar.. annem bana sonrasında bu durumdan çok rahatsız olduğunu dile getirdi.. daha 2 yıllık evlisiniz oğlum diyor sana dedi. Haklı da.. zaten çok sorunlu evliliğimiz vardı, bazı sorunlarımız geçmiş gitmiş olsa da hala sorunlu.. karakter değişmiyor malesef. Hayattan beklentilerim isteklerim asla onun için önemli değil, mesela bayramda herkes denize gidiyor ediyor, biz evden cıkmıyoruz. Denize bile gitmiyoruz. Bunlar ufak sorunlar gibi gözükse de çokk büyük aslında benim için. Hayattan zevk alamıyorum ve asker arkadaşı gibiyiz resmen. Ben de bazen ona oğlum diyorum laf arasında artık düşünün. İyice laçka olduk. Sadece s*ks esnasında normaliz sonrasında yine arkadaş gibi. Çok mutsuzum. Hayallerimi asla bu eş kişisiyle gerçekleştiremeyeceğim. Tatile gitmek istiyorum o da en ucuz ve en yakın neredeyse şehir içi yerlere bakıyor, burası nasıl diye bana gösteriyor. Dalga mı geçiyorsun diyorum sonra yine aynı. Sonra duruyor düşünüyor aşkım Kıbrıs’a gidelim diyor otel arıyor bak burası çok güzel diyor. Bende hevesleniyorum olur aşkım falan diyorum, sonra sanki bana hiç söylememiş gibi yine saçma sapan yerlere bakıyor. Ben heveslenmişim etmişim umrunda değil. O zaman gitmeyeceksek bana söyleme diyorum. Anlamıyor. Bütün sene boyunca çalıştım onun kumar borcunu ödeyebilmek için.(dükkanı var kendisi esnaf birlikte çalışıyoruz zaten bilen bilir.) beyefendi sadece dükkan yoğunken imalatta malları hazırlıyor sonra rahat rahat oturuyor çayını içiyor kahvesini içiyor ben popomu yırtıyorum çünkü ben satıyorum malı ben parayı kazanıyorum topluyorum. Çok para harcayan bi kadın da asla değilim. benim bu kadar emeklerimin karşılığını vermiyor. Görmüyor. O kadar saçma sapan yerlere kumara benden habersiz kaç para yatırıp kaybetmiş sene başında.. şimdi benim ve senede bi kere olacak bi tatil icin parasına kıyamıyor. Hesabını yapıyor. Değerim bilinmiyor. Kafayı yiyeceğim sanırım..