esimin bana olan guvenini sarstim..

Eşinin gözüyle baktığımızda yaptıgin çok cirkin.
Ama bir de doğru yerden bakalım.
Insan karısına nasıl hiç harçlık vermez?

Her şey olur, ani bir ihtiyaç olur. Ansızın misafir çıkar evde eksik malzeme olur.
Telefon edip ona mahkum olmak be kadar kötü.

Bunca yıldır bunu nasıl konuşmadinız anlamadım.

Aynen dediklerimi söyle al karşına.

Senin gözünden baktığımızda yaptığım çok cirkin ama beni beş kurussuz bırakman daha çirkin aslında. Şimdi ben böyle kocaya 4 yıl nasıl guvendiysem sen de bana güvenmeye çalış. Ya da boşver zorlamayalım de iletişimi kes. Düşünüp hatasını bulsun.

Şu hırsızlık yapmışsınız diyenleri anlamadım doğrusu. Kadın diyor ki bana para vermiyor ee ne yapsın yani kimden istesin. Kaldırıma mı çıksın ne yapsın. Yok bosasa yeriymis yok bilmem ne. Asıl siz onu bosayin eve para vermiyor diye.Beni başka yollara sürüklüyor diye. Apaçık git bul demektir kadina para vermemek.

Eşinizden isteseniz verir miydi? İhtiyaçlarınızı karşılayıp size harçlık veriyor mu? Eğer vermiyorsa alma hakkınız var çünkü size bakmakla yükümlü kişisel harcamalarınız için de haçlık vermeli. Verdiği halde aldıysanız yanlış yapmışsınız. Bir buçuk yıllık evliyim eşim benden, ben ondan para isteyince birbirimizin cüzdanını açmayız. Kimin cüzdanıysa o açıp verir. Ama eşinizin de fazla uzatmaması gerek yani zaten pişman olmuşsunuz parayı da harcamamışsınız. Gidin bi hediye alıp gönlünü alın

İstesen eşin sana para vermıycekmıydı de boyle bır çözüm buldun , bence sen eltinin doldurusuna gelmıssın .Eşinle otur akıllıca bır konus ıhtıyaclarım vardı senden aldım ama söyluycektım falan bıseyler de ozur dıle bır yolunu bul,, oda duzenlı olarak harclıgını versın

Merhaba kizlar,

Ben 4 yildir evliyim..eltim daha 1 yili olmadi..evleneli 2 kimiz yurtdisindayiz gecen konusuyoruz...
Iste Ben dedim Ben 4 yillik evliyim Ben kocamin paralarina dokunmam oda harclik 1 ayda bit am a evin esyalarini kocam tamamlar..
Eltim Sen he kadar salaksin dedi..
Hergun al ceybinden 10 tl 5 tl o calisip sana vermiyorsa Sen al..
Benimde bu fikir hosuma gitti yaptim:KK43:(
Sonra 200 kadar para topladim...
Esim gormesin diye eltime verdim sakla dedim...
Esiminde para konusunda bana guveni sonsuzdu..
Kaynim eltimin cntasini karistrrkn bu paralar kimin diyor..
Eltimde hayatin demos..
Kaynim esime soyledi esim kuplere bindI..
Haydi bavulunu hazirla turkiyeye donuyorsun dedi bende agzimi acmadim sadece bana Sen guvenmiyorsun dedim biraktim...
Esim simdi bn sana artik nasil guvenecem diyor....
Eşin haklı basbayağı hırsızlık yaptığın

eltinle ikinizin karekterine öyle şaşırdım ki:KK57:

ve bu elti denen kişi seni bir güzel kandırıp tuzağa çekmiş olabilir gibi geldi bana

Bende para biriktirmeyi severim ama eşim bilir yerini zor durumda kalırsak burda derim İkimiz için birikim yapıyorum ama miktarını sorma bereketi Kaçar derim keşke sizde gizli Saklı değilde haberi olarak birikim yapsaydınız cüzdanından bi lira bile almam ben evlendikten sonra işimi bi şartla bıraktım ben istemeden param olacak sormicaksın bile dedim bana istetme dedim eşimde sağolsun hiç bu Konuları mevzu bile etmedi yeri geldi kendi parasız kaldı... Bu gibi konular konuşulmalı evlilikte gizli Saklı olmaz elti dış kapının mandalı kusura bakmayında kocanızdan daha samimi kimse olamaz yeri geliyor anne baba bile dışarda kalır evlilik bir olmak birlik olmaktır arkasından iş çevirmek ile yanlış yapmışınız özür dileyin kabul edin gurur yapmayın pişmanım deyin yuva yıkmak kolay eşinizin gönlünü alın zamanla unutulur bu olay

Birakin gizlice almayi esim cuzdanimdan para al dediginde o gormeden almam cuzdani veririm sen ver bana derim.bir baskasinin sozuyle daha once yapmadiginiz birseyi yapmis hatta birde ustune damga yemissiniz.sesinizi cikarmayin ama ben diye kendinizi savunmayin esinizin sakinlesmesini bekleyin

gerçekten zor bir durum,yaptığınız pek hoş bir şey değil.siz eşinize olayı baştan anlatın bir anlık gaflete düştüm diye anlatın yapacak başka bir şey yok

normal diyenlere anlam veremiyorum nasıl normal olabilir hanımlar?

tamam senin paran benim param muhabbeti olmamalı

fakat bu arkadan çevrilen bir iş

günlük okudular diye kıyameti koparanlar

eşinin özel eşyalarını karıştırıp birde üzerine izinsiz almasına ses etmiyor

söyleyeceği yalanlarda yardımcı oluyor bravo

siz kendiniz o adamın yerine koyun bakalım eşiniz sizin çantanızı karıştırıp para alsa

yakalanınca da bana güvenmiyorsun diye sitem etse?

4 yildir para vermemesine alismadiniz da eltiniz soyleyince mi akliniza dustu. bencede esin bile olsa musadesi olmadan habersiz para alman hirsizlik. esin ne yapsa hakli. buyukler der ki bi kadin habersiz elini esinin cebine sokarsa o paranin bereketi kalmaz. geldigi gibi gitmis. gittigi gibi de basiniza bela olmus. umarim esinizin tekrar size guvenmesini saglarsinz ama zor bence. ben olsam asla guvenemezdm artik

eltiniz belki bilerek yapmistir esinizin size olan guveni kiskanmis olabilir esiniz size harclik veriyormus zaten daha ne istiyorsunuz evin ihtiyaclarinida aliyormus

X