Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

Hanımlar tamam ben artık pes ettim bu kadar insanın hepsi yanlış bir tek ben doğru düşünüyor olamam herhalde. Tavsiyelerinizi dikkat alıcam, bundan sonra biraz daha dikkatli olucam. Verdiğim tepkiler belki biraz aşırı olabilir haklılık payınız var. Yinede yaptığınız yorumlar için hepinize teşekkür ederim.

Allah eşinize yardım etsin, sabır versin. Size de akıl, fikir, olgunluk versin inşallah. Üzüldüm adamın haline. Eşinizin işi çok zor. Bulmuşsunuz da bunuyorsunuz resmen...

Ama sonra bize geçtik ordada devam etti ve tek amacı beni çıldırtmak

bana nispet yapmak için hemyiyor hem bana bakıp gülüyor
Tek amaci cildirtmak olan imsan o kadar baklava yiyemez. Evet size nispet yapmis sakalasmis. Biraz uzatmis sadece.
yorgunluğu bahane ediyor gibi geliyor.
Yorgunlugu bahane etmesinin sebebi size acikca hosuma gidiyo oyle yapalim diyememesi bence. Surekli neden neden diye sordugunuzda rahatsiz oldugunuzu hissetmis olabilir.

Ben hala adamin ustune fazla gittiginizi sizin icin elinden geleni yaptigini dusunuyorum. Sinemaya gidememissiniz evet uzucu bi durum bende kizardim esime ama dedigim gibi oyle hi ambiyans yaratsa hemen sarilir operdim cunku hatasinin farkinda ve affettirmeye calisiyo

+1

Cook uzun yazmissiniz ilk maddeye kadar okudum...Bence sorun sizde rahatlık huzur size göre değil... siz boyle cekismeli kavgali bi evlilik istiyorsunuz...

Ay o kadar uzundu ki hepsine okumaya tahammülüm kalmadı. Üstün körü baktım. Ailen seviyo işte onun aileside seni seviyomuş. Kocabın lokmalarını sayamasan keşke. Yesin nedir yani kocaman adam neyi ne kadar yiyeceğini bilir. Cinselliğe gelincede bişeyi istemesi için bahaneye ihtiyacı olmamalı. Yazık valla kocana iyi çekiyo senin bu hallerini.

şaka mısınız????
çok uzun sadece ilk paragrafın yarısına kadar okudum ama yetti bana yaa
bu ne yaa ben bu sebepten eşime trip atsam kavga çıkar eşiniz bi de gönlünüzü almaya çalışmış öpün de başınıza koyun yani
rejimde olan sizsiniz bu yüzden etrafınızdaki kimse yesin yemesin diyemezsiniz bu kadar iradeniz yok bu kadar sinirlenip etrafınızı kıracak raddeye geliyorsanız bırak rejimi mejimi siz

Yuhhh yani yuhhh adam daha napsın sana lütfen kıymetini bil çocuk gibi davranma tavırların hiç ama hiç hoş değil azarlar gibi tepki vermişsin adama onurunu kırıyorsun farkında değilsin kocan o senin kocan çocugun değil!

Üşenmedim sonuna kadar okudum. Dert kısmı nerde diye iyice baktım. Kusura bakmayın gerçekten ama bir ara trol olduğunuzu bile düsündüm. Esinizin ailesiyle aranız iyi, esinizin ailenizle arası çok iyi, kocanız size karşı çok iyi. Herhalse her şey böyle iyi olunca da insan kendine dert arıyor diye düsünmeden edemedim. Sahip olduklarınızın kıymetini bilin. Böyle kücük seylerle tadınızı kaçırmayın. Allah mutluluğunuz daim etsin.

benim anladığım siz yapı olarak biraz kıskanç biraz tripkolik birisiniz çünkü cidden adamda peygamber sabrı varmış benim eşim hayatta bu kadar kuyruğumda dolaşmaz barışmak için siz bulmuş bir de burun kıvırıyorsunuz adam dört dörtlük gibi burdan bakınca ama siz kusur arıyorsunuz gibi geldi bana. kıymetini bilin bence tabi şımartmayın ama trip işe yaramaz gerçekçi konuşmalar yapmanızı tavsiye ederim.

İlk mevzuyu okudum yetti.
İlk olarak genel için söylüyorum, şu diyettekilerin diyette olmayanlara uyguladığı zulüm acilen devlet eliyle engellenmeli, bir yasa falan çıkarılmalı bu konuda. Siz diyettesiniz diye başkalarıda diyette olmak zorunda değil! Bunu bir idrak edin. Üç gram kilo vereceksiniz diye yemek yiyemiyorum diye hayatınızdaki insanların başının etini yemeye hakkınız yok.
Konu sahibine özel olarak yorumum ise, gözümde tam bir "piremses sendromu" canlandı. Hatta "ay ay çen büyüdünde pireçeçmi oldun bakayım" diyesim geldi. Buram buram kaprisss şımarıklıkkkk.. ıyyy evlerden ırak...
Kocasına yazık ne diyelim... Allah yardımcısı olsun.

nasipsizlik?
takdiri size kalmıştı çünkü
islamiyeti gerçekten anlamış olsaydınız şu cümleyi kurmanın vebalini almazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…