Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

Kimilerinin şükür sebebi senin elinin tersi ile iteklemen... Ailelerinizle anlaşıyorsunuz onunki seni senin ailende onu seviyor daha ne, sen diyet yapiyorsun diye odami yapicak varmi böyle bir mantık bilemedim...
Bence sen diyet yapma sende gereksiz stres yapiyor belliki...

Hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla siz birşeyler yiyemiyorsunuz diet yapıyorsunuz onun için eşinizin yedikleri gözünüze Batı yor

Valla içim şişti. Okudum diye sinir oldum kendime. O da bir kismini okudum yani. Bir de eski konuymus zaten. Deli mıdır nedir gerçekse adama çok acıdım

Anladık çok tatlış çok ponçik karıkocasınız.
Siz evin şımarık prensesi oda peşinizde kul köle.

Sorundan çok şımarıklık ve aşırı abartı kapris gördüm.
Allah o kocaya sabır versin size iyi katlanıyo

Ailesine sana düşkün bi adam daha ne istiyorsun ? Bence olaylara iyi taraftan bak . Benim eşim küsken hayatta bana yanaşmaz 2 3 gün evde 2 yabancı gibi dolaşırız . Çok inatçıdır . İkinizinde aile bağları çok kuvvetli bırak adam yesin ya can boğazdan gelir :) cinsellik içinde eşim zevk aldıkça banada ona göre daha çok zevk veriyor o yüzden üstte olmak onu kontrol altına almak demektir bi süre sonra zaten pozisyonlar değişiyor çok takılma derim

Dert bunun neresinde Allah askina? kusura bakmayin ama sizinki tam simariklik! Esiniz ailenizle iyi geciniyor, siz onun ailesiyle iyi geciniyorsunuz, RAHAT BATIYOR GALIBA?
Burda insanlarin ne dertleri var, birde pozisyon sorununu anlatiyor

Kusura bakmayin ama gercekten bunlari neden paylastiginizi anlamadim.

Portalcık1992 okumak ıcın harcadıgım zamani geri ver. Bu nedir ya normal hayatı sorun diye yazmıssın

Okurken o kadar sinirlendim o kadar gıcık oldum ki anlatamam siz bence bi piskologa gidin bu adam sizinle nasıl yaşıyor size nasıl katlanıyor aklım almadı. Liseli tripleri demişler ama liseli kızlar bile bu kadar değil.

Ne kadar garip tavırlarınız düşünceleriniz var hayat gerçekten bazılarına çok şans sunuyor siz bu zekayla böyle eş böyle aile bulmuşsunuz şükür edin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…