Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

Bakın o yemek olayı öyle değil. O benimle dalga geçiyordu diyete girdiğimden beri veremeyeceksin diye, bende hırs yaptım, o gün kendi ailesinde 3 tabak yedi sırf bana nispet yapmak için hemyiyor hem bana bakıp gülüyor burda bende güldüm geçtim pek aldırmadım gıcıklık yapıyor diye. Ama sonra bize geçtik ordada devam etti ve tek amacı beni çıldırtmak yani ve sinema falan umrunda değil o yüzden biraz isyan ettim orda. Halısaha haftada 1 bende göz yumuyorum ama arkadaşları beni huzursuz ediyor. Cibsellik ortak aldığımız bir karr hafta içi akşamdan yapıp sabah duş almak istemiyor fazla uyumayı tercih ediyor ı yüzden cuma cumartesi diye bir düzen oturttuk şimdilik problem yok. Burda arkadaşlar biraz tepki koymuşlar cinsellik ile ilgili kendilerince haklılar ama başka türlü ifade edemedim,

Önemsemiyor değil önemsemeyen insan sabahın köründe kahvaltı hazırlamaz gidip çiçek almaz bence hepsinde çok abartmissiniz galiba çocuğunuz yok olunca bu günleri mumla ararsınız bu günlerin tadını çıkarın boşu boşuna birbirinizi yemeyin zaman çok önemli anın tadını çıkarın bence.

Bir gayrimüslimin oruç tutmaması neden rahatsız etti ki sizi? Ki hanımefendi gayet duyarlı davranmış dininize. Aman Yarabbim yoksa yine mi mağdursunuz
Oruç tutmaması değil de bunu sırf söyleyip sizin gibi çığırtkanları toplamak istemesi rahatsız etti beni. Yoksa bana ne böylelerinin nasipsizliğinden?? Ayrıca pardon ama oruç tutuyoruz elhamdülillah Rabbim nasip ediyor. Biz niye mağdur olalım ki???

Fantazi dunyaniz çok geniş cinsel hayatınızı bu kadar açık yazmaniza gerek yok insanın biraz özeli olur .

sana çok şey yazardım da anlayacağından şüpheliyim. sadece çok ama çok terbiyesizsin söylemeden geçemedim :) senin gibi terbiyesiz olmaktansa oruç tutmayan bir "NASİPSİZ" olmayı yeğlerim.

sana çok şey yazardım da anlayacağından şüpheliyim. sadece çok ama çok terbiyesizsin söylemeden geçemedim :) senin gibi terbiyesiz olmaktansa oruç tutmayan bir "NASİPSİZ" olmayı yeğlerim.
Sen neden bu kadar içerledin ki anlayamadım Siz dine saldırınca birşey yok biz cavap verince mi terbiyesiz oluyoruz?? Yine mi mağdursunuz diyerek seviyeyi düşüren sizsiniz. Alışmışsınız tabi hoşt denmemesine!!!

Hanimefendi surekli konusuyorsunuz farkinda misiniz?
Okumuyorsunuz yorumlari
B3n zaten adam sizi cok seviyor yoksa size kimse katlanamaz yazdim
Kendinizi egitin , az konusun

Ramazanda oruç tutmadığını Müslüman olmadığını milletin gözüne sokmak daha mantıklı çünkü. Biz hiç irite olmadık!
Sana ne benim dinimden???
Musluman olmayanlardan irite oluyorsaniz baska ulkeye gidin , burasi laik bir ulke , isteyen istedigi dine mensup olur , size soracak degiliz

hahahahahahahahahaha ok ok sn hklsn :)

Eşinize üzüldüm sürekli trip yapan biri ...adam sizin yanınızda hiç bir anda rahat olmaz. Şu anlattıklarını hayat boyu yaşayamayan aileler var. Ne olsun yani sevgi var ailelerle anlaşma var gönül alma var güven var doyumsuz olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…