Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

nasipsizlik?
takdiri size kalmıştı çünkü
islamiyeti gerçekten anlamış olsaydınız şu cümleyi kurmanın vebalini almazdınız.
Çok merak ettim konuyu anladınız mı acaba? Biz oruç tutanlara mağdur vs. denmesine de var mı bi tepkiniz???
Kusura bakmayın ama oruç tutanlarla dalga geçer gibi bastıra bastıra saçma sapan yorumlar yapıldığında bunlara elbette ki verecek cevabım olacaktır. Bu kimseyi ayrıca da sizi ilgilendirmez.

İlk konunun yarısına kadar gelebildim herhalde. Devam edemedim. Bu kadar basit bir konuyu böyle abartabildiğin için tebrik ediyorum. Dertsiz başına dert arıyorsun gibi geldi bana

Kusura bakmayın da cok şımarıksınız bu nedir ya
Vıcık vıcık şeyler insanların ne dertleri var dalga geçer gibi.. adam iyi dayanıyor size

Yahu kadın nerede dalga geçmiş? Müslüman değilim, oruç tutmuyorum ama ben bile insanların gözüne gözüne sokmuyorum demiş. Saygı duymuş.

Ben de oruç tutan bir müslümanım ama alınacak hiçbir şey göremedim o mesajda. Oruç vurmuş sizi sanırım

konuyu anladım.
ancak ben size konu sahibesinin konu içinde baklavadan bahsetmesine sizi ilgilendirmez deyip geçmedim.
umarım bu noktadaki ince detayı da siz anlamışsınızdır.

anladıysanız beğen butonuna basın, yoksa okuyup geçin alıntılamayın ki ban yemeyelim boş yere

bak ciddi ciddi sinirlendiriyorsun beni. idrak yollarında sanırım bir problem var ya da tutmakla çoook övündüğün oruç başına vurdu senin. en baştan tane tane anlatacağım, anlayana kadar oku olur mu? Milana22 nickli arkadaş oruçlu değilim ama balladıra ballandıra anlattığınız yemekler beni rahatsız etti dedi (yani burda oruca ve oruç tutanlara saygı gösterilmesi konusunda hassasiyetini belirtmiş). parantez içlerine de açıklama yazıyorum, benden sana kıyak. sonrasında sen anlaşılması güç bir sebeple cümleyi nasıl anladıysan biz senin oruç tutmayıp Müslüman olmamandan rahatsız olmuyor muyuz diye akıl tutulması yaşatan bir çıkış yapıyorsun. Ben de sana soruyorum Müslüman olmayan birinin bunu söylemesi neden zoruna gitti diye. Sen bu sefer alıyorsun sazı eline ne nasipsizliğim kalıyor, ne çığırtkanlığım, ne bana hoşt denilmemesi... Yazılan yorumlar içerisinde oruçla ve oruç tutanlarla alay edilen yalnızca bir (rakamla 1) yorum göster, beş senelik üyeliğimi kapatıp gideceğim bu siteden. ama gösteremezsen bir özürü hak ediyoruz bence. Unutma özür dilemek erdemdir :)

Oruc başınıza vurdu galiba boşa oruç tutmak bu olsa gerek yazık ac kaliyorsunuz yok yere kimseyi yargılamak size düşmez özellikle o guzel oruc ağzınızla

Yani kocasi tarafindan tekme tokat dövülüp sesi gıkı çıkmayan yüzlerce kadinin olduğu bir dünyada şikayetleriniz gercekten çok ciddi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…