- 20 Ocak 2010
- 45.315
- 154.386
- 43
-
- Konu Sahibi Portalcik1992
Çok merak ettim konuyu anladınız mı acaba? Biz oruç tutanlara mağdur vs. denmesine de var mı bi tepkiniz???nasipsizlik?
takdiri size kalmıştı çünkü
islamiyeti gerçekten anlamış olsaydınız şu cümleyi kurmanın vebalini almazdınız.
Yahu kadın nerede dalga geçmiş? Müslüman değilim, oruç tutmuyorum ama ben bile insanların gözüne gözüne sokmuyorum demiş. Saygı duymuş.Çok merak ettim konuyu anladınız mı acaba? Biz oruç tutanlara mağdur vs. denmesine de var mı bi tepkiniz???
Kusura bakmayın ama oruç tutanlarla dalga geçer gibi bastıra bastıra saçma sapan yorumlar yapıldığında bunlara elbette ki verecek cevabım olacaktır. Bu kimseyi ayrıca da sizi ilgilendirmez.
Çok merak ettim konuyu anladınız mı acaba? Biz oruç tutanlara mağdur vs. denmesine de var mı bi tepkiniz???
Kusura bakmayın ama oruç tutanlarla dalga geçer gibi bastıra bastıra saçma sapan yorumlar yapıldığında bunlara elbette ki verecek cevabım olacaktır. Bu kimseyi ayrıca da sizi ilgilendirmez.
Sana ne oruçluların canının baklava kaymak istemesinden?? Edebiyatı sana mı kaldı?
bak ciddi ciddi sinirlendiriyorsun beni. idrak yollarında sanırım bir problem var ya da tutmakla çoook övündüğün oruç başına vurdu senin. en baştan tane tane anlatacağım, anlayana kadar oku olur mu?Çok merak ettim konuyu anladınız mı acaba? Biz oruç tutanlara mağdur vs. denmesine de var mı bi tepkiniz???
Oruc başınıza vurdu galiba boşa oruç tutmak bu olsa gerek yazık ac kaliyorsunuz yok yere kimseyi yargılamak size düşmez özellikle o guzel oruc ağzınızlaOruç tutmaması değil de bunu sırf söyleyip sizin gibi çığırtkanları toplamak istemesi rahatsız etti beni. Yoksa bana ne böylelerinin nasipsizliğinden?? Ayrıca pardon ama oruç tutuyoruz elhamdülillah Rabbim nasip ediyor. Biz niye mağdur olalım ki???