Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

iyi de siz otur deyince oturacak kalk deyince kalkacak mı bu adam?

Her konuda sizin onayınızı mı bekleyecek?

neymiş gönlünü alıyormuş çiçek alıyormuş yemek hazırlıyormuş pardon da siz ne istiyorsunuz hanfendi?
sanane herşeyi sana mı danışıcam deyip kapıyı çarpıp çıkmasını mı?

evcil hayvan almadınız başka bi insanla hayat birleştirdiniz kendinize gelin rica edicem zira yeterince şımarık ve görgüsüzsünüz

Bir olur iki olur ama sanmayın bu adam sizin gereksiz yersiz kaprislerinizi atar giderlerinizi hep bu şekilde karşılar sonra buraya gelip zırlamayın kocam eskisi gibi değil ilgisiz vs

değerini bilin ve biraz olgun davranın bu anlattıklarınızda çıldırılacak tek problem sizsiniz.

Ayrıca isterse 5 tepsi baklava yer size ne?
sizin zamanınızda aldığınız kiloların vekili mi bu adam canım o kadar iradeniz yoksa yapmazsınız diyet.

Son düzenleme:

Erkenlerin hepsi aynı demek ki ne yaparsan yap fazlasını istiyorlar

Allah im taa ne zamanın konusu hortlamış. Bende diyorum ki bu konuyu çok önceden okumuştum. Öyleymiş zaten

Tamamını okuyabilen var mı? Ben boğuldum okurken. En son geceliğin güzelmiş dedi eşi. Oraya kadar bi sorun görmedim eş kişisinde. Hatta hanımefendi diyet yaptığı için sinirini eşinden çıkarıyor diye adamcağıza üzüldüm içten içe

Eşit:İkinci konuya göz attım da pes diyorum. Bize ne yatak odanızdan. Kocasının performansına kadar yazmış

Ben de hepsini okuyamayanlardanım ama fazla mı abartıyorsunuz olayları. Ailenizden eşinizi kiskaniyorusnuz. O yetmiyor eşiniz yiyip kilo almıyor siz alıyorsunuz diye kızıyorsunuz. Eşinizi tebrik etmek lazım şımarıklıklarınıza katlandığı için

yorum yapmadan duramicam...
allah eşinize sabır versin... ben olsam inanılmaz darlanmıştım ve boşardım... küçük küçük şeyleri bir de haklıymış gibi dev problemler haline getirip trip atmışsınız...
size ne canım adamın yemeğinden..
boğazından geçen lokmayı da saymayın bir zahmet..
ayrıca böyle hatalı olduğunuz bir konuda bir de adamı cinsellikle cezalandırmanız hiç hiç hoş değil...
acıdım adama.. soğutmayın bence kendinizden ...

Ilk konuyu okuyup dondum abartmayin simariklik yapmayin adam hem ailenizle iyi geciniyor hem size yaranmak icin ortam hazirliyor bu kadar fazla tepki vermeyin sizden sogumasin

Seneeee..

geçen sene.. beyoğlunda gidiyorum.bu bi tane ince bıyıklı artis vardı kimdi o?
hamamdakiler: ayhan ışık
fikri: ayhan ışık..tam! önümde gidiyor..arkasındayım..siz tabi beyoğlunu bilmiyosunuz.orda tükkanın arkasından döndüm.. yürüyorum böle..turist ömerdeki kimdi?
hamamdakiler: sadri alışık
fikri: heh sadri alışık..ince bıyıklı? ben bu şimdi bu ayhan ışık'ın arkasından bağırdım..turist ömer! turist ömer! dedim. dönüp bakmadı adam hayret...demek ki sadri alışık'ın arkasından bağırsam ayhan ışık! ayhan ışık! diye o da bakmayacak..bunlar garip şeyler işte sinema..

Cok sukur hepsini okudum dondum ve inanamadim bulmussunuz bunuyorsunuz

1. ailenle anlasiyor
2 gonlunu aliyor
3.Sana kahvalti hazirliyor
4.romantik ortam hazirliyor
5.ustune birde on sevismeyi uzun tutuyor
Daha unuttugum birsey varmi bilmiyorum ama bacim sen daha Allah tan belanimi ariyorsun napsin adam daha bence sen bdv de ki konulari gormemissin

Su yataktan kovma olayini anlamiyorum. Kavgads etsek yatak ayirmayiz biz. Kicimizi doner yatariz ama yinede ayirmayiz.
2. Takildigim seydekorsan film indirip izlemeniz oldu. Emege saygi filan hikaye.

Neyse finalde anlamissiniz hatanizi. Hadi selametle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…