Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

Of ben ne okudum ve niye okudum
Kaç saniyemi çaldın saçma sapan konunla.
Konu fake diyin bana. Değilse acıyorum bu adama. Hem acıyor hem kızıyorum böyle kızlarda ne buluyorlar diye. Konu sahibinin konuyu niye açtığını ve bizden nasıl yardım istediğini de anlamış değilim. Zira eşinin daha çok yardıma ihtiyacı var gibi

Düşüncelerime tercüman olmuşsun cnm harbiden erkekler ne buluyor böyle kadınlarda bide şanslı oluyorlar tövbe ya

O neydi gıııı

Okuyan varsa özet verebilir mi zira bu kurgu konudan bisey anlamadm da sonuna kadar tahammül edemedim

Düşüncelerime tercüman olmuşsun cnm harbiden erkekler ne buluyor böyle kadınlarda bide şanslı oluyorlar tövbe ya
Kıymetini de bilmiyor hep şikayet ediyor. Kızın şansı değil canım adamın şanssızlığı

Okuyan varsa özet verebilir mi zira bu kurgu konudan bisey anlamadm da sonuna kadar tahammül edemedim
Çok akıllıca davranış. Keşke bende okumasaydım. Okudukça surat şeklim değişiyor beynimde çık artık bu konudan desem de merakıma yenik düştüm okudum çalınan saniyelerimi istiyorum

Kendime saygı duyuyorum ve konunun tamamını okumadan şöyle usulca gidiyorum ha ilk cümleler instagramdaki Eşim Salkım’ı hatırlattı bana hahah eşim de eşim Eşim Salkım

Siz huzurlu bir evlilik ve huzurlu bir kocadan mı muzdaripsiniz? Bu nasıl bir şımarıklıktır anlayamadım. İnsanlar ne mutsuzluklarla uğraşırken bu ne duyarsızlık. Biraz kıymet bilin ya.

Ay bu ne ya içim şişti. Yazdıklarının hepsini okudum ve kusura bakma da eşin sana iyi tahammül ediyor.

Konuyu hortlatanlar sizlermişiniz. Bize niye yaptınız bunu

Ayyy gece gece sinir oldum ya Rabbim. Okudukca kalbim sıkıştı, ruhum daraldı bu neyin kafası abi, bu nedir yaa? Peygamber sabrı varmış beyefendide. Helal vAllaha

Ayyy gece gece sinir oldum ya Rabbim. Okudukca kalbim sıkıştı, ruhum daraldı bu neyin kafası abi, bu nedir yaa? Peygamber sabrı varmış beyefendide. Helal vAllaha
Konu fakemiş sanursam. Çünki konu açtıktan bi kaç gün sonra banlanmış kendileri ve bir daha da haber alınamamış

Konu fakemiş sanursam. Çünki konu açtıktan bi kaç gün sonra banlanmış kendileri ve bir daha da haber alınamamış
Bu kadar uzunlukta fake.mi olur akedeş? İnsanlar neyin kafasını yaşıyor yaa. Fakeleri az cok biliyorum ama hep kısa ve hemen cinsellik olur. Bu hayat hikayesi bildiğin ve bir erkeğin bu kadar büyük bi yazıyı yazacağını hiç sanmıyom yaa, ya da yaşamayan birinin. Ne bilim

bana bu kadarı inandırıcı bile gelmedi açıkçası

Biri yazdıydı kadın kocasını övmeye konu açmış da arada gıcık oluyorum kelimeleri sıkıştırıyor diye. Çok yerinde bi tespit bence.

geniş hayal gücüne sahipse demek fake üye illa erkek olmak zorunda değil kadın olabilir sonuçta. kadın resmen hayalindeki erkeği anlatmış burda, ona her nazı yapıcak ama adam hep alttan alıcak.

Konu eskiden açılmış sanırım ama gercekmiymiş ruh hastaları gerçekten var gibi gibi, ben az önce ne okudum? derdi ne ,ne ne?,Ben nerdeyim

Biri yazdıydı kadın kocasını övmeye konu açmış da arada gıcık oluyorum kelimeleri sıkıştırıyor diye. Çok yerinde bi tespit bence.
Ay keşke övseydi la. Ben gerçekten sinir krizi geçiriyodum az kalsın. Ağzını tutamayıp yiyor diye kocasını suçluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…