Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

Bacım ben sorununu anlamadım vallahi.Yansıtamadın galiba bize derdini. Ama abartısız hayatımda gördüğüm en tripli hatunsun :)

o evın ıcınde sız yasıyorsunuz kımseyı dıkkate almadan kendı hıssettıgınız gıbı davranın

Neredeyse 4 sene önceki konu. Arkadaşlar, bu konuya gelmeyin. Ucu çok değişik bir yere çıkıyor Vaktinizin kıymetini bilin.

Biraz uzun deyince biraz sandım :)

Bence bunu çin iskencesi olarak kullansınlar mesela suçluların karşısına bu kadını oturtun anlatsın da anlatsın ne kadar ayrıntı olabilir okuyum dedim Allah korusun. Böyle şans da herkesi bulmaz ki nerde sorunlu insanlar var kocaları hep böyle. Adam yazık 2 seneye bunalıma girmezse iyidir

Rahat batmış...

(konuyu kim hortlattı)

Zaten şuan 4 sene olmuş. Bunalıma girdiyse girmiştir.

Tam bir klasik kezo türk kızı üsluba anlatisa bak.Bu tarz insanların değil başlık açmak,evlenmesi aile kurması hatta üremesi dahi engellenmeli tek diyeceğim bu hadi bay.

konu hortlamisken sadece sunu yazmak istedim

keske buyuyup oyle evlenseymissiniz. yerse yesin size ne yani? bundan kavga cikarmak git iceride yat demek falan... korkunc. umarim gecen surede bu simarikliginizi torpulemissinizdir.

Maşallah nefes aldığınizi bile yazmışsınız bunları okurken sizin 18 olduğunuzu düşündüm çok çocukça davranmissiniz tatlı yiyo diye kocaya kusende ilk kez görüyorum Allah kocaniza yardım etsin gayette sizi çeken bir kocanız oldugu için şanslısınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…