Eşimin bana dedikleri

Son cevabım olsun. Konu sahibi normalde birbirlerine değer verdikleri , konuşup sorunlarını asabildikleri bir evlilikleri olduğunu söylemiş. İlk defa böyle birsey yaşamışlar. Bir anlık düşünülmeden ağzından çıkmış birsey olabilir .evet kötü, kırıcı. Konu sahibinin tepkili olması gerekir , taviz vermemeli güzel bir özür gelmeden gönlü alınmadan konuşmamalı.
Adam elbetteki hatasini anlayacaktir . Evlilik mucadele gerektirir. Erkekler bazi seyleri kadinlar gibi gormuyor .onlarin hatalarini anlamasi gercekten bizimki kadar kolay olmuyor . Biraz zaman vermesi gerekir. Evlilik terapistlerini denemeleri gerekir . Bosanmak son secenek olmali . Bosanmak her sartta , herseyden kurtulus vadeden birsey degil cunku . Bosanmakta basli basina travma, ölüm acısı gibi yas sureci ile atlatilan bir süreç. Yasamayana cok kolay sipsak bi islem gibi geliyor . Sevdigine el olmak , sevdiginin el olmasi ciddi anlamda zor bir durum.
Vallahi canım uzun uzun yazmışsın haklı yerlerinde yok değil. Ama erkekler o kadar akillilardir ki sasirirsiniz vallahi. Hele ki eşlerine küfür etmemeyi bilecek kadar. Küfür ediyorsa gözden çıkartmıştır. Ya da gitmeyeceğini bildiği için öyle kolay ağzını bozuyordur. Muhtemelen ciddi bir tepki almadıkça son küfrü olmayacak herifin. Ben bana o küfrü edene sevgi duyamam. Yok olmaz yani. Terapilik durumlar var evet ama her şeyde de terapiye gitmem. İnsan eşine küfür etmemesi gerektiğini terapide ogrenmeyecek. Zaten biliyor çünkü.

Herkese merhaba yeni katıldım.
Çok uzun uzun anlatamayacağım.
Çok güzel giden bir evliliğim var, birbirimize değer verir her isteğimizi ihtiyacımızı görür ve karşılarız. Eşim çok ilgilidir çok yoğun işi olmasına rağmen sürekli ilgi gösterir sürprizler yapar. Ben de aynı şekilde yani karşılıklı olarak her şey. Sinirlendiği anlar yaşadığı öfke patlamaları haricinde. Ardından hep konuşup anlaşıp çözüyoruz. Bizim kendi ikimizin arasında Bundan hariç problemimiz yok, her neyse.
Eşim ailesine çok düşkün. Bu problem değil. Ben de ona ayak uydurdum ve ailesiyle aram çok iyi. Geçenlerde bir anlaşmazlığımız oldu aile konusuyla ilgili. Benim istemeyeceğimi bildiği bir şeyi dile getirdiği için öfkelendim. Olay büyüdü ve bana artık beni istemediğini söyleyerek s*ktir git dedi. Gururuma yediremiyorum birkaç gündür aynı evin içinde iki yabancıyız özürde dilemedi sizce ne yapmalıyım canım çok yanıyor eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor buna eminim ya da seviyor muydu artık vazgeçmiştir mi
Eşinizin öfke problemi var. Bundan da daha ötede sizinle olan ilişkisini bir döngüye sokmuş. Tartış -> öfkelen -> karşıdaki kimmiş düşünmeden ağzına geleni söyle -> özür dile -> iyi davranarak manipüle et -> tartış… dışarıdan bir göz olarak böyle anladım tabi ki içini bilemem. Ama bu döngüyü göz önüne almanızı öneririm. Eğer böyle bir durum varsa bir narsistle berabersiniz ve sizi nasıl yaraladığının farkında bile değilsiniz.

Çok güzel giden bir evliliğim var, birbirimize değer verir her isteğimizi ihtiyacımızı görür ve karşılarız. Eşim çok ilgilidir çok yoğun işi olmasına rağmen sürekli ilgi gösterir sürprizler yapar. Ben de aynı şekilde yani karşılıklı olarak her şey. Sinirlendiği anlar yaşadığı öfke patlamaları haricinde. Ardından hep konuşup anlaşıp çözüyoruz. Bizim kendi ikimizin arasında Bundan hariç problemimiz yok, her neyse.
Eşim ailesine çok düşkün. Bu problem değil. Ben de ona ayak uydurdum ve ailesiyle aram çok iyi. Geçenlerde bir anlaşmazlığımız oldu aile konusuyla ilgili. Benim istemeyeceğimi bildiği bir şeyi dile getirdiği için öfkelendim. Olay büyüdü ve bana artık beni istemediğini söyleyerek s*ktir git dedi. Gururuma yediremiyorum birkaç gündür aynı evin içinde iki yabancıyız özürde dilemedi sizce ne yapmalıyım canım çok yanıyor eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor buna eminim ya da seviyor muydu artık vazgeçmişt
Bana hic de oyle "iyi giden bir evliliginiz" varmis gibi gelmedi S...tir cektiyse cunku iyi giden bir evliligi hickimse boyle terbiyesiz bir sekilde konusarak riske atmak istemez. Bence sizin bilmediginiz baska birsey var gibi. Hazirlikli olun derim.

Eşim ailesine çok düşkün. Bu problem değil. Ben de ona ayak uydurdum ve ailesiyle aram çok iyi. Geçenlerde bir anlaşmazlığımız oldu aile konusuyla ilgili. Benim istemeyeceğimi bildiği bir şeyi dile getirdiği için öfkelendim. Olay büyüdü ve bana artık beni istemediğini söyleyerek s*ktir git dedi. Gururuma yediremiyorum birkaç gündür aynı evin içinde iki yabancıyız özürde dilemedi sizce ne yapmalıyım canım çok yanıyor eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor buna eminim ya da seviyor muydu artık vazgeçmiştir mi
S*ktr git dediğine göre artık güzel gitmiyor maalesef. Düzelir derim ama bazı kelimelerin açtığı yaralar ağır olabiliyor.

X