- 14 Haziran 2023
- 354
- 1.680
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gözümde de çok garip canlandı konu.'Seni seviyorum ve şimdi S***** G** (Defol)' demiş gibi hissetim.Aysel git başımdan şiirinin değişik versiyonuymus gibiDeğişik bir konu olmuş aşırı överek başlayıp sürpriz sonlu bitmiş. Adam çok iyi ama ufak bir şey de istemiyorum seni demiş. Asıl konunun ne olduğu da yok ortada. Değişik
Hemende bosanilmaz öyle, bekarsınız galibaBen tartışmaya okeyim, kavga da olabilir ama sktir çekmek bana göre düşünmeden söylenebilecek bir şey değil. Muhtemelen her öfke patlamasını sineye çektiğiniz için yüz bulmuş. Ben affetmezdim sanırım, boşardım
Tavrın net olacak canım. Birdaha böyle bir muamele gormek istemiyorsan özür dilemeden affetmeyeceksin. Yoksa bu sözleri kaldırabildiğini düşünür ve tekrarı devamı gelir.. Kendini ezdirmeİlk kez bu kadar ağza alınmayacak şeyler olduğu için tavrım nasıl olmalı bilmiyorum. Umarım burdan bir yol öğrenip çizeceğim kendime. çok teşekkür ederim
Ailenin yanına gitmek işini basitlestirmemek lazım bence . Ağzından bj anda kaçmış veya çok dolu olduğu bi an olabilir . Mesafeli ol , özür dilemeden konuşma ama evinde kalOturup konuşmayı ben de çok istiyorum. Fakat adım atmak istemiyorum. Bir adım da atmadı bana karşı. Birkaç gün ailemin yanına gidip göz dağı vermeyi düşünüyorum açıkçası. Daha da anlamıyorsa yolumu çizeceğim bir şekilde
Seni istemiyorum s*git diyen adam ozaman alsın valizini gitsin. Giden o olmalı seni istemiyorsa yanında durmasın. Erkekler böyle aile dedin mi akan sular duruyor onlar için biz kadınlar bunu yapmıyoruz ama onlar yapıyor. Erkeklik taslıyor kendilerince kendi zekalarına göre duygularına göre ne hissediyorlarsa anlamıyorum kesinlikle susun tek kelime etmeyin eğer hatasını anlayıp yanınıza gelirse okey ama eğer bu saate kadar hatasını anlamadıysa ve bu lafları hak ettiğini düşünüyorsa daha da önemlisi seni istemiyorsa annesinin dizinin yanına oturmaya gidebilr. Ben nedense annesinin dolduruşuna geldiğini hissettim bazı kaynanalar oğullarını dolduruşa getiriyorlar dediklerini yaptırmak için. Konu ne bilmiyoruz şimdi ben dış etken olarak yorumluyorum başka bir bakış açısı ile konuyu bilmediğimden. Ama yaptığı yanlış ve kesinlikle susmanı ve konuşmamanı tavsiye ederim evi de kendisi terk etmeli istemiyorsa bir kadını madur edecek kadar iğrencleşmesin. İnsanın eşi ailesidir namusudur böyle şeyler söylüyorsa erkek gibi arkasında durup dediğini yapsın ayrılsın.Herkese merhaba yeni katıldım.
Çok uzun uzun anlatamayacağım.
Çok güzel giden bir evliliğim var, birbirimize değer verir her isteğimizi ihtiyacımızı görür ve karşılarız. Eşim çok ilgilidir çok yoğun işi olmasına rağmen sürekli ilgi gösterir sürprizler yapar. Ben de aynı şekilde yani karşılıklı olarak her şey. Sinirlendiği anlar yaşadığı öfke patlamaları haricinde. Ardından hep konuşup anlaşıp çözüyoruz. Bizim kendi ikimizin arasında Bundan hariç problemimiz yok, her neyse.
Eşim ailesine çok düşkün. Bu problem değil. Ben de ona ayak uydurdum ve ailesiyle aram çok iyi. Geçenlerde bir anlaşmazlığımız oldu aile konusuyla ilgili. Benim istemeyeceğimi bildiği bir şeyi dile getirdiği için öfkelendim. Olay büyüdü ve bana artık beni istemediğini söyleyerek s*ktir git dedi. Gururuma yediremiyorum birkaç gündür aynı evin içinde iki yabancıyız özürde dilemedi sizce ne yapmalıyım canım çok yanıyor eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor buna eminim ya da seviyor muydu artık vazgeçmiştir mi
Özsaygı da herkese nasip olmaz. Sizde haklısınız. Küfürü yiyip herifin koynuna girin. Çünkü evlilik budur sizin için.Hemende bosanilmaz öyle, bekarsınız galiba
İyi sen hemen bosan , ozsaygin çok nede olsaÖzsaygı da herkese nasip olmaz. Sizde haklısınız. Küfürü yiyip herifin koynuna girin. Çünkü evlilik budur sizin için.
Ben kendim boşanmış, çocuklu bir kadınım. Evliligimde şiddet ve aldatma da yoktu üstelik. Sizin gibi ozsaygisi yüksek kadınlara uyup evliligimi sonlandirdim, çünkü o zaman tıpkı sizin gibi cocuk kafalıydim. Tam 10 yıl geçti, iki tarafta boş beleş şeylere yuva yiktigimizi farkedip yeniden evlilik kararı aldık. Eski dusuncelerimize şimdi çokça gülüyoruz.Özsaygı da herkese nasip olmaz. Sizde haklısınız. Küfürü yiyip herifin koynuna girin. Çünkü evlilik budur sizin için.
Ben kocamdan küfür yemiyorum. Siz evlenin tabi. Birbirinizle küfürleşip çok güzel evlatlar yetiştirirsiniz bu saygıyla ne de olsa. Ağzı bozuk kendini yetiştirememiş bir koca ve bunu normal gören bir kadın. Her çocuğun hayalindeki anne ve baba neticede. Siz önce kocaniza öğretin sükuneti sonra akıl verirsiniz.İyi sen hemen bosan , ozsaygin çok nede olsa
Biz hiçbirsey olmamış gibi devam et demiyoruz zaten . Böyle tavsiye veren hanimefendiler de bana gore olgunluktan , sukunetten nasibini alamamis kisilerdir. Sizin gibiler evlenmesin zaten lütfen.
İyi olmuş tekrar birbiriniz ile evlenmeniz. Başka bir kadın ve erkeğin canı yanmamış iyi seçim. Vallahi özsaygı olmayınca size çocuk kafalılık olarak gelir tabi. Herkese nasip olmaz diyorum ya. Hakaret küfür sizin için boş şeyler. Yiyin oturun diyorum ya.Ben kendim boşanmış, çocuklu bir kadınım. Evliligimde şiddet ve aldatma da yoktu üstelik. Sizin gibi ozsaygisi yüksek kadınlara uyup evliligimi sonlandirdim, çünkü o zaman tıpkı sizin gibi cocuk kafalıydim. Tam 10 yıl geçti, iki tarafta boş beleş şeylere yuva yiktigimizi farkedip yeniden evlilik kararı aldık. Eski dusuncelerimize şimdi çokça gülüyoruz.
Sizofrenmisiniz hanım efendi .küfür cümlelerimin hangisinde geçmiş acaba ? Kendiniz calip kendiniz oynuyorsunuz. Bizde kufurlesmede yoktu . Adamın benim bulunduğum odada yellenmesini saygısızlık olarak görüp tartismis ve bosanmistim.Ben kocamdan küfür yemiyorum. Siz evlenin tabi. Birbirinizle küfürleşip çok güzel evlatlar yetiştirirsiniz bu saygıyla ne de olsa.
İnşallah kendi evliliginizde de bu kadar ozsaygili davranır, bu yönde kararlar alırsınız. Hoscakalin , sizinle daha fazla yazışmak istemiyorum. Bilip bilmeden büyük bir hırsla yazıyorsunuz çünkü.İyi olmuş tekrar birbiriniz ile evlenmeniz. Başka bir kadın ve erkeğin canı yanmamış iyi seçim. Vallahi özsaygı olmayınca size çocuk kafalılık olarak gelir tabi. Herkese nasip olmaz diyorum ya. Hakaret küfür sizin için boş şeyler. Yiyin oturun diyorum ya.
Vallahi şizofrenik davranan sizsiniz.Evliliğinizdeki boşanma sebebiniz küfür şiddet aldatma değilse küfür yiyen bir kadına her şeyde boşanılmaz bekarsınız herhalde yazmayacaksiniz. Sizin ne için boşandığınız beni ilgilendirmiyor. Küfür yiyen kadın ne için savaşacak mesela tam olarak? Saygı evlilikte sevgiden bile önemli bir durum zaten. Saygı yoksa laçkalaşan ilişki düzelmiyor. Karşınızda çocuk var zannetmeyin. Tecrübeniz saygı görmek anlamında size bir şey katamadıysa ne acı.Sizofrenmisiniz hanım efendi .küfür cümlelerimin hangisinde geçmiş acaba ? Kendiniz calip kendiniz oynuyorsunuz. Bizde kufurlesmede yoktu . Adamın benim bulunduğum odada yellenmesini saygısızlık olarak görüp tartismis ve bosanmistim.
Boşanmayi tecrübe etmiş biri olarak, boşanma evliliklerde son seçenek olmalı. Eşlerin birbirinden öğreneceği, birbirini olumlu yönde etkileyip destekleyeceği yada desteklenecegi şeyler var . Şiddet ve aldatma yoksa hersey düzeltilebilir. Evliliği kurtarmak için savaş verilmeden boşan seçeneği pişmanlık verebilme ihtimali büyük bir hata olur . Tecrübesiz ve toy insan bosan der geçer. Böyle konularda ölçülü yorumlar yazılmalı.
Sadece evliliğimde değil hayatımın her alanında o kavramları göz önüne alarak kararlar alıyorum merak etmeyin. Herkes sizin gibi her şeyi normalleştirmez. Osurdu diye kendi kocasından boşanıp küfür eden kocayı normal görmek size özgü bir durum olur zaten. Uç olmaniza gerek yok normal olan budur. Aynı yatağa gireceğiniz yüzüne bakacaginiz insana s*KT*r cekmezsiniz mesela. İstemiyor iseniz cevap vermezsiniz.İnşallah kendi evliliginizde de bu kadar ozsaygili davranır, bu yönde kararlar alırsınız. Hoscakalin , sizinle daha fazla yazışmak istemiyorum. Bilip bilmeden büyük bir hırsla yazıyorsunuz çünkü.
Son cevabım olsun. Konu sahibi normalde birbirlerine değer verdikleri , konuşup sorunlarını asabildikleri bir evlilikleri olduğunu söylemiş. İlk defa böyle birsey yaşamışlar. Bir anlık düşünülmeden ağzından çıkmış birsey olabilir .evet kötü, kırıcı. Konu sahibinin tepkili olması gerekir , taviz vermemeli güzel bir özür gelmeden gönlü alınmadan konuşmamalı.Vallahi şizofrenik davranan sizsiniz.Evliliğinizdeki boşanma sebebiniz küfür şiddet aldatma değilse küfür yiyen bir kadına her şeyde boşanılmaz bekarsınız herhalde yazmayacaksiniz. Sizin ne için boşandığınız beni ilgilendirmiyor. Küfür yiyen kadın ne için savaşacak mesela tam olarak?