- 4 Şubat 2019
- 3.860
- 8.604
-
- Konu Sahibi socialscientist
Evet çok haklısınız aslında. Belki de o yüzden bu kadar rahatsız oldum halbuki üslubunda pek de problemli bir unsur yoktu. Kendime yediremedim heralde öğretici pozisyonundan öğrenen pozisyonuna geçmeyi. Ama bu çok hatalı bir davranış. Ben bunu bir değerlendireyim, sağolun.Ay ne kadar tatlı, eşin sabırlıymış daha ne istiyorsun. Çok ponçik bir eş dememizi bekledin herhalde ve konuyu yarım yamalak okuyan hanımlardan da istediğiniz tepkiyi aldınız.
Ama şu cümle her şeyi siliyor atıyor. Sorun ben buradayım diyor. Birbiriniz üzerinden ego tatmini yapmaya devam.
Ehliyet kursunda 3 ders verip çat ehliyet sınavına sokuyorlar. Orada da basit şeyleri yapıp geçiyorsunuz. Benim ehliyetim var ama pratiğim yok mesela. Bir çok kişi de böyle. Ehliyeti alınca trafiğe çıkmaya hazır olmuyoruz. Böyle olunca da kocamız babamız falan öğretiyor.Ya araba kullanmak için ehliyet lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum ? Burda okuyunca şaşırdım yok kocam öğretti yok babam öğretti. Kocanız babanız ehliyet verme yetkisine sahipse bilemem tabi. Konuya gelirsek emir kipi kullanması normal.
Benim gittiğim kurs torpilliymiş o zaman :) Pratik kazanmak ve trafiğe çıkmaya hazır olmak istiyorsanız tek başınıza kullanın. Alışırsınız zamanla.Ehliyet kursunda 3 ders verip çat ehliyet sınavına sokuyorlar. Orada da basit şeyleri yapıp geçiyorsunuz. Benim ehliyetim var ama pratiğim yok mesela. Bir çok kişi de böyle. Ehliyeti alınca trafiğe çıkmaya hazır olmuyoruz. Böyle olunca da kocamız babamız falan öğretiyor.
Eril şiddet değil azizim kimsenin arkada beklemeye tahammülü yok, benim de yok mesela :)) benzer şekilde sol şeritte yavaş giden varsa arkadan selektör yapar olmadı korna çalarım ta ki sağa çekilene kadar. uzun süre çekilmediyse sollarken de kısa bi korna çalarımZaten korna çalanlar da hep erkek. Keyfimizden durduk sanki yolun ortasında. İşte bunlar hep eril şiddettt
En büyük sorunum sağ ön ucu görememek.
Yok hayır görülmüyor. Arabayı kavrayınca sorun kalmıyor. Ama sorun şu ki ben önü komple hiç görmüyorum. Sol önüde görmüyorum. Burada bi sorun var gibime geliyorSimdi bi şey sorucam herkese yönelik. Araba kullanirken normal sartlarda sag ön uç görülüyor mu?
Ben önü nerdeyse hic görmüyorum ki
Refleks, aliskanlik falan karmasiyla öyle gidiyor yani. Yillardir da istanbul trafigindeyim sukur hic kazam, surtmem yok ☺
Biz özel dersle ogrendik esimle ikimiz birlikte. Stres yapmayin, kullanirsiniz ☺☺
Tamamen önünüzü göremezsiniz kii zateen ee aklınızlada bişeyleri dengeleyeceksiniz canım artıkYok hayır görülmüyor. Arabayı kavrayınca sorun kalmıyor. Ama sorun şu ki ben önü komple hiç görmüyorum. Sol önüde görmüyorum. Burada bi sorun var gibime geliyor
Ya ben de güzel güzel giderken arkamdaki selektör falan yapınca ah gördün mü arkamdakini de yolundan ettim diye dertleniyorum. Sonra hata yapıyorum o paniklen.Kız senin eşin yine sakinmiş benim eşim bas şu frene, bas artık gaza çok sağa yanaşıyosun diye çıkışıyor bide ne diyosen varya ağır algısızsın kızım Algıların kapalı senin haa diye bağırıyor bende kaldırmayı dur kalk yapmayı virajlarda güzel geçmeyi yapıyorum ama arkama araba yanaşıp beni sıkıştırınca aşırı derecede heyecanlanıyorum sinir basıyo malesef öğrenmek için boş alanlar da bulamıyorum. Zor şartlarda istanbulun yoğunluğunda öğrenmeye çalışıyoruz bizede yazık yahu hemen basıyolar kornaya
Emin olun hayatta cogu seyi sizden daha iyi yapan cok kişi vardır. Bu his ne yani geldik geçiyoruz biri bir seyi benden iyi yapıyorsa yapsın bana ne öfkelenmem benŞakayla karışık söyledim aslında ama evet haklısınız biraz yapıyorum ben bunu. Öz eleştiri yapıp düzeltmem gereken bir şey. Gıcık olmamın sebebi de bir şeyi benden iyi yaptığını kabul edememem olabilir. Biraz böyle bir insanım galiba ben. Dışarıdan kendime bakınca çok itici geldi yahubunu bir düşüneyim sağolun.
Ya ben de güzel güzel giderken arkamdaki selektör falan yapınca ah gördün mü arkamdakini de yolundan ettim diye dertleniyorum. Sonra hata yapıyorum o paniklen.
Ay vallaha bende öyleyim ay adam kızıyordur şimdi bana ay yavaşım ay bilmem ne diye diye panik ediyorum kendimiYa ben de güzel güzel giderken arkamdaki selektör falan yapınca ah gördün mü arkamdakini de yolundan ettim diye dertleniyorum. Sonra hata yapıyorum o paniklen.
Teşekkür ederim acayip rahatladım şuan... Aman birine çarpmayayımm aman aman...Emin olun hayatta cogu seyi sizden daha iyi yapan cok kişi vardır. Bu his ne yani geldik geçiyoruz biri bir seyi benden iyi yapıyorsa yapsın bana ne öfkelenmem ben
Eşinizin emir kipi normal hoca da tutsaniz aynı sey olur .
Bana da eşim öğretmişti 5 gun çalışmıştık böyle aylarca ogretilecek bir durum yok yani demek ki direksiyonunuz gerçekten kötü arabanın ön sağını görmüyoruz zaten onu tahmini hesapliyor beynimiz .Rüyada falan direksiyon toplamama olayı kötü aman dikkat edin birine çarpmayın korkunuz çok.
Kullandıkça daha iyi olmaya başladı aslında. Dün akşam 1 saat ve bu sabah işe gelirken kullandım.Benim yıllardır şoförlüğüm var ona rağmen ne zaman direksiyon başına geçsem eşim saçma sapan şeyleri bile söyler
Yediremiyorlar bunlar kadının araba kullanırken, kendilerinin sağ koltukta oturmalarını.
Çokta tırt diyorum ben.
Sevgili socialscienstist önce hocadan özel ders sonra da al arabayı kaç.
Kendin öğreniyorsun zaten