- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
-
- Konu Sahibi socialscientist
Yahu araba surmek acemiler icin cok baska ben ilk zamanlarda ter icinde kalirdim bacaklarım titrerdi ve birisi korna calacak trafigi engellicem die korkardim konu sahibi sinirli cunku araba surmekten korkuyo kendine guveni henuz oturmamis eş insani ne yapsa simdi suclanir sakinse sakindi sinirliyse sinirliydi denilir gerät normal ego yarisi onu bilemem ama herkes gecti o yollardan bende bir abi varki offf kiz kardeşimi arabadan atacakti onu duyunca amann gene herife bağırıp çağırıyom abime onuda yapamazdim aglardim herhalde ahaha acemiler icin gercekten ilk 2 ay zorAy ne kadar tatlı, eşin sabırlıymış daha ne istiyorsun. Çok ponçik bir eş dememizi bekledin herhalde ve konuyu yarım yamalak okuyan hanımlardan da istediğiniz tepkiyi aldınız.
Ama şu cümle her şeyi siliyor atıyor. Sorun ben buradayım diyor. Birbiriniz üzerinden ego tatmini yapmaya devam.
Onerim surmeye baslamadan bir besmele cek koltugunu aynalarini ayarla sonra bas gaza trafik kurallarina uyduktqn sonra sorun yok ve ani freni cok çalışın hayat kurtarir 30 luk yolda ani fren yapin freni kökleyin bu size ani reaksiyon dersi olur ve asla direksiyonu baska yone cevirmeyin düz tutun daha kotu kazalar olabilir ve acemiler kucuk kazalar yapar korktuklari icin hiza dikkat ederler asil usta soforler basarlar tuhaf bir sekilde sollarlar ben tin tin tin gidiyorum valla beni sollayip el kol yapanida var ahahahah emannn yürrüüü diyor geciyorum onemli olqn diger trafik kullanicilarina sinirlenmemekYa çok tatlısınız,çok güzel anlatmışsınızTam beni yazmışsınız Erkekler böyle,ne var bunda diyorlar.Daha yeni yeni öğrenmeye başlamışım.Adam bana hadi geri geri gitmeyi öğren diyor.Dedim yuh.Sonra geri geri gidiyorum.Arkadan araba geliyor.Dedim araba geliyor.Dedi gelecek tabi Bi de anlattım şimdi durumu.Geçen gün yine çalışıyoruz.Bizdeki araba büyük.Önümü göremiyorum.Dönerken kaldırıma çıkıyordum.Paşam şimdi diyor ki ben seni anladım.Koltuk aşağıda kalıyormuş.Yani kendisi yatarak kullandığı için..Benden de kör gözümle kullanmamı bekliyor Yani yalnız değilsiniz.Önerilere ben de açığım
Anormal iki örneği karşılaştırarak birini normalleştirmek mi?Yahu araba surmek acemiler icin cok baska ben ilk zamanlarda ter icinde kalirdim bacaklarım titrerdi ve birisi korna calacak trafigi engellicem die korkardim konu sahibi sinirli cunku araba surmekten korkuyo kendine guveni henuz oturmamis eş insani ne yapsa simdi suclanir sakinse sakindi sinirliyse sinirliydi denilir gerät normal ego yarisi onu bilemem ama herkes gecti o yollardan bende bir abi varki offf kiz kardeşimi arabadan atacakti onu duyunca amann gene herife bağırıp çağırıyom abime onuda yapamazdim aglardim herhalde ahaha acemiler icin gercekten ilk 2 ay zor
Senin hayatinda yokmu ohhh ne mutlu sana oldumu.
Anormal iki örneği karşılaştırarak birini normalleştirmek mi?
Bu kişiler sizlerin hayatında var diye bu verilen tepkiler, işitilen sözler normal değil.
Harika yorum. Babam yüzünden araba sürmekten nefret etmiştim yanlış sürdüm diye yolun ortasında kovup eve kendin git dedi. O derece erkeklerden asla asla asla öğrenilmez (baba ve koca)Bu kadar uzun yazmanıza gerek yok. Herkesin bildiği yazılı olmayan kural : baba ve kocayla araba öğrenilmez.
Kendiniz çıkacaksınız
Ha ha babanız öyle mi yaptı benim babam da direksiyonda aslan gibi kükrerdi aslan halt yemiş yanındaHarika yorum. Babam yüzünden araba sürmekten nefret etmiştim yanlış sürdüm diye yolun ortasında kovup eve kendin git dedi. O derece erkeklerden asla asla asla öğrenilmez (baba ve koca)
Ben nasıl kullanıyorsam artık bana yolda yol verirlerdi hatırlayınca çok gülüyorum yaSakın bırakmayın :) ben de ehliyetimi 18 olur olmaz alanlardanım, ama ilk 6 ayım inanılmaz stresli geçti. Defalarca yolda kaldım annemi aradım gel beni al ben gelemiyorum diye, korna çaldılar bağırdılar diye ağlaya ağlaya araba sürdün, elim ayağım titredi kullanırken. Kaç defa yok ben de kullanamıyorum, herkes de araba kullanacak diye bir şey yok ben de öğrenmeyeyim dedim. Ama babam ve sevgilim sağolsun öyle zorladılar ki beni kullanmaya 6 yıldır aktif olarak ve çok rahat kullanıyorum.
Şuan imkansız gelebilir belki, ama bir süre sonra siz de çok keyif alarak araba kullanacaksınız eminim. Pes etmeyin, biraz eşsiz denemeler yapın :)
Hemen kornaya basıyorlar dat dat inip dövesim geliyorEşin kızıyor sandım saydırmaya gelmiştim
Benim de eşim çok sakindi. Onunla gitmem gereken yerlere gitmeyi öğrendim. Sonra farklı yollara girerek ilerlettim. 9 senedir kullanıyorum ama eşim arabadaysa çok heyecanlanıyorum. Yaptıklarımı sesli söylüyorum. Yalnız çıkmayı denesen belki daha rahat olursun.
Kornaya basanları umursama kurallara uyuyorsan. Arkadan kornaya basıyorlar diye aniden şerit değiştirme.
Ay evet birde kadin söforlerin iyi olmadigi algisi var deliriyorum cok sinir bozucuHemen kornaya basıyorlar dat dat inip dövesim geliyor
Aynasını çarptım çizilmedi bile sadece kapandı dövecekti beni ödüm koptu maalesefHa ha babanız öyle mi yaptı benim babam da direksiyonda aslan gibi kükrerdi aslan halt yemiş yanındaaman ne var bu kadar sinirlenecek bilmem sanki kendileri ana karnında öğrenmişler