- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Neden anlamadımsımdı yasadıklarınıza sasırmıyorum ıste cunku saglıklı dusunemıyorsunuz o yuzden bunları yasıyorsunuz sız bır psıkologa gıdın devlet hastanesınde var boyle hızmet gıdın konusun dınlesınler .
allahım yarabbım aklıma geldıkce yazdıkları sınırlenıyorum ya
Sorunsuz bır hayatınız var galıba neden benım sucum olsun benım sucum şuki burda fıkır yazacagınızı dusundum alay edeceğinizı değilsımdı yasadıklarınıza sasırmıyorum ıste cunku saglıklı dusunemıyorsunuz o yuzden bunları yasıyorsunuz sız bır psıkologa gıdın devlet hastanesınde var boyle hızmet gıdın konusun dınlesınler .
allahım yarabbım aklıma geldıkce yazdıkları sınırlenıyorum ya
Olabılır tabıde benim ne degısıklıgım var onu anlamadım
allah sıfa versın sanaSorunsuz bır hayatınız var galıba neden benım sucum olsun benım sucum şuki burda fıkır yazacagınızı dusundum alay edeceğinizı değil
Hangi ara düzeldi eşin desene ?Evet yaptım ılk aydan oldu bırıncısı ıkıncısıde dedıgım gıbı esım suan duzelmıs oldugu ıcın oldu tuhafmı geldı bu sıze
Sorunsuz bır hayatınız var galıba neden benım sucum olsun benım sucum şuki burda fıkır yazacagınızı dusundum alay edeceğinizı değil
Burda moralım zaten bozuk öyle sacma sapan alaycı şeyler yazan insanlara gülücük mü atayım bunu bekliyorsunuz dımı kımse sıze hıcbısey söyleyemez tabi kanatlı meleksınız cunku sorunsuz bır hayatınız var yazık sızekı fikir soylemek yerine anca yargılıyorsunuz sızın gıbı insan ıste o kp olacak kısı
Evlenince hemen hamile kalıp doğum yapıyorsunuz. Hadi bunu anladık. Daha bebeğiniz 8 aylıkken ikinciye hamile kalmak neyin kafası? Biraz büyütseydiniz, rahminiz toparlansaydı, hazır hissetseydiniz kendinizi keşke. Hem de baştan beri dayak yediğini, huzurunuzun olmadığı bir evlilikte yapıyorsunuz. Buram buram cehalet, bilinç sıfır. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama insanlar aklını kullanıyor. Siz gelişigüzel yaşıyorsunuz herhalde. Ciddi bir şey soracağım size: Üreme amacınız ne tam olarak?
Olmaz o sorunlu evliliklere illa o çocuk dogacak.fikir veriyorum bir daha çocuk yapma.
korunmayı öğrenin karı koca.
kp ride zaten silmişsin şu an derdin ne hiç anlamadım.
sımdı normal sartlarda ben bır ınsanın bu kadar olabılecegıne ınanmam derım kı bu kadar olsa bu yasa gelemezdı numara yapıyor safım ben anlamam gıbı yapıyor derdımNeden anlamadım
Ailenizin arkanizda durmasi ile korunmaniz arasinda ne gibi bir baglanti var?Sen şanlı olabilirsin herkesın seninki gibi arkasında duran ailesi olmayabilir
Olmaz o sorunlu evliliklere illa o çocuk dogacak.
Niye biliyor musun ?
Gidememesine bir bahanesi olmalı.
Çocuklarım için katlandım diyecek.
Oysaki çocuklarını düşünşe hadi ilkini yaptın ikinciyi bari yapma.
18 aylık bir gebelik sürecinde adam hangi ara düzeldi acaba merak konusu bende
O zaman gebelik 6 aylık mi olmuş şimdi1 ekimde açtığın konuyu kopyala yapıştır tekrar açmışsın
Sanırım adamın gidip pipisini tutacaklardı çocuk olmasın diye.Ailenizin arkanizda durmasi ile korunmaniz arasinda ne gibi bir baglanti var?
yemın ederım sinirden bır gülme geldı bana suanSorunsuz bır hayatınız var galıba neden benım sucum olsun benım sucum şuki burda fıkır yazacagınızı dusundum alay edeceğinizı değil
Torunu aileye mi veriyor kendi çocuğu. Görüşmez kp ile bi daha olur biter. Etrafında bir tane bile sorunlu tip olan insana da çocuk yapma denmez ama abartıyorsunuz.Böyle bir aileye 2 torun vermek? Neyin kafası acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?