Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yaptım ılk aydan oldu bırıncısı ıkıncısıde dedıgım gıbı esım suan duzelmıs oldugu ıcın oldu tuhafmı geldı bu sıze
Dur bismillah daha 2 senelik evlisin
Zaten bu 2 senelik süreçte de hep hamileymişsin.

Ahh canim benim, içinde şiddet olan bir erkek şiddete karşı asla değişmez!
Cünkü o el kalkmaya alışkın
Bunu zamanla anlayacaksın . Şiddet hayatınızda hep olacak bunu sakın unutma

gerçekten de 1 ekimde aynısını yazmışsınız , aynı şekilde cevaplanmış.

Eşimin babası

demiş bir üye . konunun özeti bu.

Onlar olsada ben olamam o kufurden sonra bu kadar aşşagılanamam yedıremem kendıme

bir üyeye bu cevabı vermişsiniz, nerde boşanma kağıtları nerde açtığınız dava? tabiki yok
nerde avukatlar yada boşanmış boşanmak üzere olan üyeler, bana yol gösterin mi yazmışsınız ? hayır

siz bu durumda yaşamayı seçmişsiniz. yapacak birşey yok. anca gelir burda üyelere atar yaparsınız.

Tabıkı dusunuyorum

Sız oyle zannedın ancak

Cok vıcdansız ınsanlarsınız şu yazdıklarınıza bır bakın yazık sıze
hayatınızda yasadıgınız seylerı unutup kendı kendınıze layık gordugunuz hayata dayanamayıp yazan arkadaslara vıcdansız dıyorsunuz ya... sanırım gordugunuz sıddet yuzunden bu
Olabılır tabıde benim ne degısıklıgım var onu anlamadım
normalde saglıklı dusunen ınsanlar cocuk yapmak yerıne hayatımı nasıl kurtarabılırım bu sıkıntılı ınsanlardan nasıl uzaklasabılırım der okumadıysa okur bı sekılde para bırıktırır evde yemek yapar kurabıye yapar satar iş arar mucadele eder

dayak yıyıp kufur yıyıp ustune de cogalıp oturmaz

ondan degısık.

Alkış yapan emoji de olsa da koyabilsek. Hayır bi de beddualı konseptlere sahip cevapları. Cidden yazık...

Şu yaşadıklarınızı kendinize hak görüyor musunuz gerçekten? Eşinizin şiddet uyguladığı kayınpederinizin küfür ettiği bir hayat mı sizin hak ettiğiniz? Ve böyle bir ortama 2 çocuk. Bir de merak ettiğim bişey var. Kayınpederiniz size o küfürü ettikten sonra eşiniz veya siz görüşüyor musunuz kayınpederinizle?

Neden yasadıklarımıza yada yasayacaklarımıza bızmı karar veriyoruz demekkı sız hayatınızda hiç sorun yasamamıs ve yasamayacak olan bırısınız heralde yazık
evet çoğuna biz karar veriyoruz.

hadi her sebeple olursa olsun evlendiniz diyelim, çocuk yapmayabilirdiniz ama yaptınız. dayak yiyince darp raporu alabilirdiniz ama almadınız, polise şikayet edebilirdiniz ama etmediniz, boşanabilirdiniz ama boşanmadınız, aileniz istemezse devlete sığınabilirdiniz ama yapmadınız.
sizin sorununuz tepki gösterememek. seçim yapmamak. başınıza gelince bu benim kaderim diyip ağlayıp sızlanıyorsunuz.

dayak yemenizde siz suçlu değilsiniz ama darp raporu almayıp polis çağırmamak, üstüne çocuk yapmak sizin seçiminiz , sizin suçunuz.. o zaman susmayı ve kabullenmeyi seçtiniz. çocuklarınızı mutsuz bir evde büyütmek sizin kararınız . bilerek yada bilmeyerek bir sürü kararı siz verdiniz.

Burda moralım zaten bozuk öyle sacma sapan alaycı şeyler yazan insanlara gülücük mü atayım bunu bekliyorsunuz dımı kımse sıze hıcbısey söyleyemez tabi kanatlı meleksınız cunku sorunsuz bır hayatınız var yazık sızekı fikir soylemek yerine anca yargılıyorsunuz sızın gıbı insan ıste o kp olacak kısı

Hayır kesınlıkle ne cenazesıne ne cenazeme dıye soz verdım kendıme ne olursa olsun olamaz oyle bısey

Evliliğim ilk günden beri kötü diyip neden 2 çocuk dünyaya getiriyorsun? Oof of.. valla bir sey demek istemiyorum artık.

Alkış yapan emoji de olsa da koyabilsek. Hayır bi de beddualı konseptlere sahip cevapları. Cidden yazık...
istediği bedduayı edebilir. herkesin bedduası kabul olmuyor sonuçta.
ama ya haksız yere beddua eder ve ayağına dolaşırsa ? bunu da konu sahibi düşünsün.

zaten o kadar mutsuz o kadar kötü bir ruh hali içinde ki konu sahibi . sanki karanlık dipsiz kuyuda olduğunu düşünüyor. etrafa vuruyor ,bağırıyor , çağırıyor ama bu kadar .

yazık diyip geçecem gerçekten yazık . özellikle o çocuklara.

sıze gulucuk atın dıyen mı oldu ?
kım demıs kı hayatımız kusursuz dıye hayatı kusursuz olan mı var ?
allah kımı ınsana sans verır kımı ınsana akıl bırı yoksa dıgerını kullanırsınız kendınızı cıkmaza sokan sızsınız ve neden bunu yaptıgınızı soruyoruz sızde bıze gulucuk mu atayım mukemmel kusursuzsunuz dıyorsunuz , ıletısımde kuramıyoruz saglıklı sekılde dıyolog ıcın once anlamanız gerek tekrar okuyun tum yorumları bence

Daha öncede aynı konuyu açmışsınız ve bir sürü yorum yapılmış ,yapılan yorumları beğenmediniz mi?

Şimdi eski konuna baktım evet doğru hatirlamisim ve sana orada da yazmışım sorunu dışarıda değil evde ara diye.

Şimdi bizden ne gibi fikirler bekliyorsu beklentilerini yazarsan senin istediğin gibi cevaplar gelir.

sımdı yasadıklarınıza sasırmıyorum ıste cunku saglıklı dusunemıyorsunuz o yuzden bunları yasıyorsunuz sız bır psıkologa gıdın devlet hastanesınde var boyle hızmet gıdın konusun dınlesınler .

allahım yarabbım aklıma geldıkce yazdıkları sınırlenıyorum ya

Sen şanlı olabilirsin herkesın seninki gibi arkasında duran ailesi olmayabilir ama senınde uslup sorunun var konusma tarzın cok kaba ordan eksılmıs demekkı sende eksılen
Yahu zorla mı seks yaptırtıyorlar size?
Çocuk yapmayın diyoruz çocuk
Evlilik içü tecavüz yoksa tutun kendinizi korunun bir zahmet.

Çocuk yapmanızla arkanızdw aile olmasının ne alakası var ?

O kadar egolusunuz kı su Dediklerizıne bır bakın ya nıye bedua edeyim salak miyim ben ne dedıgınızı bıle bılmıyorsunuz zaten sızın gıbı burnu havada insanlar oldugu sürece dipsiz kuyuda olmamak mumkun mu konusma tavrınız seklınız cok yabanıce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…