- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Neden anlamıyayım kı sız kendınızdemısınız acaba nerden tanıyorsunuzda beni böyle konusuyorsunuzAllah şifa verir ama çaba göstermeyen kimse de ekmek beklemesin.
o yardım gökten zembille inmiyor
yine de beddua eden konu sahibine bunu yazmışsınız ,duadan anlıyorsa tabi
Sız yapmayın yapan yapar sızı ilgilendirmezBiz bu konuya daha önce yazdık yahu. Aynı konu, tıpatıpEşiniz size nasıl davranıyorsa ailesi de öyle davranıyor, bu işler böyle gibi bişeyler demiştim.
2.çocuğu doğurun 3.yü de yapın, durmadan üreyin olur mu, hiç bırakmayın aman.
Düzeldiği buysa bozuk halinden Allah korusun.Evet yaptım ılk aydan oldu bırıncısı ıkıncısıde dedıgım gıbı esım suan duzelmıs oldugu ıcın oldu tuhafmı geldı bu sıze
Bencilsiniz. O kocanız tutup başından atmasın diye ikişer üçer doğuruyorsunuz, yeriniz sağlamlaşsın, kimse cesaret edip çok çocuklu adama talip olmasın diye patır patır doğuruyorsunuz. Çocuk büyütmeyi koyun gütmek sanıyorsunuz. Zaten canım burnumda, zaten 1 haftadır bu yüzden dellenmişim, kızımı okula verdim vereli elimi sallasam sizin gibilere değiyor, kendi çocuğumu korumak ile o çocuklara üzülmek arasında gidip geliyorum. Valla tuz biber oldunuz, Allah ıslah etsin sizi.Sız yapmayın yapan yapar sızı ilgilendirmez
Konu neden açtınız?Sız yapmayın yapan yapar sızı ilgilendirmez
Cok vıcdansız ınsanlarsınız şu yazdıklarınıza bır bakın yazık sıze
İğne ve kondom. İğne 3 aylıktı :/O yöntemler neler? 2.çocuğu istemiyorum. Bileyim de başka yöntemler seçeyim
Konu sahibi korundum ama hamile kaldim yazdi da biz mi tepki verdik? Korunmamış işte.Hayır tabiki dayak yesem biter o evlilik benim için ben zaten konu sahibi için söylemedim onun bile isteye yaptığını düşünüyorum çocuğu.
Benim karşı çıktığım bu tip şeylerin imkansız olmadığı çünkü ben de iki yöntemle hamile kaldım ve açıklama yapma gereği hissettim bu yüzden.
Bunlar çok nadir olaylar, sizin durumunuz doğrudur ama herkes de mi ikişer üçer korunurken hamile kalıyor be, kk da elimi sallasam bu vakalara çarpıyor.İğne ve kondom. İğne 3 aylıktı :/
Size çok şey söylerdim de.Sız yapmayın yapan yapar sızı ilgilendirmez
Yıllardır tek yöntemle korunuyoruz, istediğim dışında hiç hamilelik yaşamadım. Şüphesi bile olmadı. Bizmi beceremiyoruz bu işi bilmiyorum.Bunlar çok nadir olaylar, sizin durumunuz doğrudur ama herkes de mi ikişer üçer korunurken hamile kalıyor be, kk da elimi sallasam bu vakalara çarpıyor.
Ben konu sahibini mi savundum ne alaka? O üye böyle bir durum yaşamak imkansızmış gibi alay ederek yazmış ben de bu durumu yaşayan biri olarak ister istemez üstüme alındım. Konu sahibinin bile isteye yaptığının farkındayım zaten çocukları.Konu sahibi korundum ama hamile kaldim yazdi da biz mi tepki verdik? Korunmamış işte.
Bir kere de biriniz çıkıp yanlis yaptim cahillik ettim desin ya. Yok hepiniz pişkin pişkin konuşuyorsunuz hep.Sız yapmayın yapan yapar sızı ilgilendirmez
Sizin rahim agzinizda diş yok demek ki.Kondomla hamile kalmayi ancak bu bilgiyle açıklayabiliyorum.Yıllardır tek yöntemle korunuyoruz, istediğim dışında hiç hamilelik yaşamadım. Şüphesi bile olmadı. Bizmi beceremiyoruz bu işi bilmiyorum.
Yorum almak ıstedımDaha öncede aynı konuyu açmışsınız ve bir sürü yorum yapılmış ,yapılan yorumları beğenmediniz mi?
Sen manyak misin ben burda ıyımı yaptım diyorum anlama özürlüsunuzBir kere de biriniz çıkıp yanlis yaptim cahillik ettim desin ya. Yok hepiniz pişkin pişkin konuşuyorsunuz hep.
Bu, "sperm benim koca benim hayat benim istedigimi yaparım" tarzınıza şaşıyorum. Koca bozuntunuz onlari da döverse ne yapacaksınız?
Evet biliyorumHepimizin sorunları var. Kimse seni yargılayamaz. Bizim sana kızdığımız konu, eşimin şiddeti vardı ilk zamanlar, evliliğim ilk günden beri kötü diyip neden çocukları dünyaya getiriyorsun? Şiddet uygulayan adam düzelir mi hiç? Ailesi beter eşin onlardan da beter. Senin bu insanlardan uzaklaşman gerekirken 2 torun vermişsin kucaklarına bir de. Umarım bundan sonrasında daha mantıklı adımlar atarsın hayatında. Mutsuz olduğun, saygı görmediğin bir yerde yaşamak zorunda değilsin. Hele ki çocuklarla.
Sız yapmayın yapan yapar sızı ilgilendirmez
Tamamfikir veriyorum bir daha çocuk yapma.
korunmayı öğrenin karı koca.
kp ride zaten silmişsin şu an derdin ne hiç anlamadım.
Beni şu sıralar öyyyle bi ilgilendiriyor ki valla. En çok beni ilgilendiriyor.Nesi bizi ilgilendirmiyormuş? Yuva dediğin bokun ortasına doğurdukların yarın öbür gün küfürbaz, dayakçı ailen gibi olup çıkar da, gelir bizim çocukların başına bela olur, ya da senin gibi ezik büzük olur nesilden nesle cahilliğinizi, dünyadan bihaber oluşunuzu taşır durursunuz. Daha çok şey söylenir de anlar mısın sanki? Kukundan çok beynini kullanacağın bir gün olursa anlarsın da işte, o gün de gelmez. İki delikli boru gibisiniz, anca yukardan yer alttan sçar ürer durursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?