Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah şifa verir ama çaba göstermeyen kimse de ekmek beklemesin.
o yardım gökten zembille inmiyor
yine de beddua eden konu sahibine bunu yazmışsınız ,duadan anlıyorsa tabi
Neden anlamıyayım kı sız kendınızdemısınız acaba nerden tanıyorsunuzda beni böyle konusuyorsunuz

Sız yapmayın yapan yapar sızı ilgilendirmez

Bencilsiniz. O kocanız tutup başından atmasın diye ikişer üçer doğuruyorsunuz, yeriniz sağlamlaşsın, kimse cesaret edip çok çocuklu adama talip olmasın diye patır patır doğuruyorsunuz. Çocuk büyütmeyi koyun gütmek sanıyorsunuz. Zaten canım burnumda, zaten 1 haftadır bu yüzden dellenmişim, kızımı okula verdim vereli elimi sallasam sizin gibilere değiyor, kendi çocuğumu korumak ile o çocuklara üzülmek arasında gidip geliyorum. Valla tuz biber oldunuz, Allah ıslah etsin sizi.

Cok vıcdansız ınsanlarsınız şu yazdıklarınıza bır bakın yazık sıze

Vicdansız diye sizin gibilere derler.
Kendinizin dayak yediği yetmez, boktan evliliklerinizin, bok çukuru ilişkilerinizin ortasına günahsız sabileri de peş peşe doğurursunuz iyi halt ediyor gibi. Sonra bi de utanmadan yazarsınız "Başta şiddet vardı, evliliğimiz şöyle de kötüydü, aman kayınbabam da bana kötü kadın dedi, anam da nolcek dedi".. Ulan bir çocuk doğurmaya bile 32980472 kere düşündüm mutlu mesut yuvamın, ailemin içinde, siz ne bok yiyorsunuz allasen ha?

Ay doldum taştım, bayramlık ağzımı açtırdınız sonunda.
Biri Gaziantepte kundaktaki bebeğini tekme tokat döver, biri sobada yakar, öbürü bıçaklar...
Siz napıyorsunuz ya? Bu kadar mı muhakeme yeteneğiniz yok da peşi sıra üreyip duruyorsunuz? Bir zerre diyemiyor musunuz şunu "Ya bu adam beni dövdü, çocuk yaparsam bir gün onu da döver, ona da söverler bu aile içerisinde. Ben baştan kendimi kurtarayım şunlardan, çalışır çabalar yoluma bakarım, bu evlilikten olmaz" diyemiyor musunuz?

4 aylık hamileymiş bi de, diğer bebe daha bir yaşında.
Zor mu geldi korunmak? Sağlık ocağına gidip bari bi soramadın mı yöntemlerini? Bu kadar cahillik, bu kadar embesillik 21. yyda abi çıldıracağım. Bi de vicdansızsınız diyor. Ne desinler sana be? Ne desinler?! Doğur üçüncüyü de derler ne desinler?!

Bok çukuruna getir 3, 4 bebe daha getir. Allah bilir "Şimdi düzeldik" dediği de adamın dövesi yoktur da şu ara dövmüyordur. Elini kaldıran adamın koynuna da giriyonuz ya ne desinler daha sana, gurursuz ezik yazmadıklarına sevin sen.

Banlayın gideyim ya şu konudan vallahi sinirim bozuldu bu ne ya 1 yaşında bebesi var 4 aylık hamile, orspu demeler yok dövmeler.

Konu sahibi korundum ama hamile kaldim yazdi da biz mi tepki verdik? Korunmamış işte.

Bunlar çok nadir olaylar, sizin durumunuz doğrudur ama herkes de mi ikişer üçer korunurken hamile kalıyor be, kk da elimi sallasam bu vakalara çarpıyor.
Yıllardır tek yöntemle korunuyoruz, istediğim dışında hiç hamilelik yaşamadım. Şüphesi bile olmadı. Bizmi beceremiyoruz bu işi bilmiyorum.

Konu sahibi korundum ama hamile kaldim yazdi da biz mi tepki verdik? Korunmamış işte.
Ben konu sahibini mi savundum ne alaka? O üye böyle bir durum yaşamak imkansızmış gibi alay ederek yazmış ben de bu durumu yaşayan biri olarak ister istemez üstüme alındım. Konu sahibinin bile isteye yaptığının farkındayım zaten çocukları.

Bir kere de biriniz çıkıp yanlis yaptim cahillik ettim desin ya. Yok hepiniz pişkin pişkin konuşuyorsunuz hep.

Bu, "sperm benim koca benim hayat benim istedigimi yaparım" tarzınıza şaşıyorum. Koca bozuntunuz onlari da döverse ne yapacaksınız?

Yıllardır tek yöntemle korunuyoruz, istediğim dışında hiç hamilelik yaşamadım. Şüphesi bile olmadı. Bizmi beceremiyoruz bu işi bilmiyorum.
Sizin rahim agzinizda diş yok demek ki.Kondomla hamile kalmayi ancak bu bilgiyle açıklayabiliyorum.

Sen manyak misin ben burda ıyımı yaptım diyorum anlama özürlüsunuz

Evet biliyorum

Nesi bizi ilgilendirmiyormuş? Yuva dediğin bokun ortasına doğurdukların yarın öbür gün küfürbaz, dayakçı ailen gibi olup çıkar da, gelir bizim çocukların başına bela olur, ya da senin gibi ezik büzük olur nesilden nesle cahilliğinizi, dünyadan bihaber oluşunuzu taşır durursunuz. Daha çok şey söylenir de anlar mısın sanki? Kukundan çok beynini kullanacağın bir gün olursa anlarsın da işte, o gün de gelmez. İki delikli boru gibisiniz, anca yukardan yer alttan sçar ürer durursunuz.

Beni şu sıralar öyyyle bi ilgilendiriyor ki valla. En çok beni ilgilendiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…